vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
Мотку Сиг, узни мотку и то говњиву...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

У Грчкој нема турске музике и где год се окренеш дају ти попусте јер си Србин и осећаш се као међу својима. У ЦГ се осећам као међу ...., да сад не пишем како све, само не као међу својима. Према томе, у ЦГ сам ишао 1990. са своје 2 године и моји су рекли "никад више". Кад је 2001. било с.ање у Македонији отишли смо у ЦГ и тада је дефинитивно пала одлука - НИКАД ВИШЕ! Радије идем у Хрватску на море ако већ немам избора - барем се не купам у фекалијама. А и јефтиније ми је да одем у Грчку него у ЦГ - пре 2 године сам за 100-120 евра 10 дана јео у ресторану + власник нам стално давао дезерт муфте јер смо били стални гости, смештај је био 13 евра дневно а море је чисто као суза. И ове године идем у исто место али у јулу (пре 2 сам био у септембру), и због кризе за 10 дана ми треба 167 евра, са трошковима бензина, визе, зел. карте, међународне возачке, путарине и сл. изађе тачно 270 евра. За оних 230 евра до границе од 500 могу да радим шта 'оћу, а сигурни их нећу све потрошити.

cela ova prica o turizmu, nije da branim crnogorce, nego je to stvar ovog naseg mentaliteta, jer i ovde je tako. ista ta balkanska poslovna etika - npr na aeromitingu zavrnu vodu na aerodromu ono upeklo sunce a jedino ispod busena trave da nadjes hlad, i prodaju ti pola litre vode za po 100din. to je ono plati mi ili crkni, a platices mi jer znam da ti treba zato i mogu i hocu da ti naplatim perverzno.
isto kao u Novom Sadu na poljoprivrednom sajmu koji je ovde bio dogadjaj proleca, ulaznice pocele da kostaju astronomskih 500 dinara, a u sajmu, pljeskavice kostaju 300 dinara. a prekoputa sajma je 120. covek se navikne na tu pljacku, i ja sad kada sam u kantini vojne akademije cokoladno mleko 0,25, sok 0,2 i voduvodu0,5 platio 82 dinara meni sve nesto nije jasno kako.
Rusi,Englezi,Norvezani,Cesi i tri tacke druze, za njih su rezervisani ti hoteli a ne da cekaju Balkanske turiste koji i ne nose ni 500e a kamoli da plate samo hotel toliko....Па искрено скоро па бих и смео да се кладим с тобом... Словенска плажа тражи 500еур по особи за 10 дана полупансиона у оном кршу од смештаја... нисам смео ни да погледам цене других и озбиљнијих хотела и заиста немам идеју КО је толико луд да ону катастрофу плати 500еур...А друго, статистика о броју продатих аранжмана говори каква ће бити сезона, а то је управо оно што сам написао... катастрофа. Није скоро ништа продато, а гледајући прошлу годину требало је да буде већ одавно распродато све...
Такође, ми нисмо још свесни размера економске кризе... нисмо свесни јер још није стигла потпуно до наших руку, џепова итд... веруј ми да се људи увелико стискају и не планирају летовања или планирају нешто ситно типа викенди на Сребрном језеру, Палићу, Златибору, Тари итд... једино ко ће доћи у ЦГ ове сезоне биће људи који доле имају куће, а од туриста ћете се слабо овајдити ове сезоне... нарочито странаца....![]()

e kad bolje ramzislim - cela ova prica i nije toliko off-topic koliko se cini na prvi pogled.
pa cela crna gora je kao jedna velika saobracajna nesreca!

I opet će biti 50% turista ljudi iz Srbije ...![]()
![]()

ma doci ce vam ovi kosovari, normalan srbin ce pre u tursku da ode nego kod vas
s njima smo duze bili u zajednici![]()

al ja ipak mislim da su samo komleksi u pitanju...![]()

Ma ne moze nas co'ek bez leskovackog rostilja, Mitra Mirica i Saka Polumente a to moRe samo da nadje na CG obali...![]()
Ma ne moze nas co'ek bez leskovackog rostilja, Mitra Mirica i Saka Polumente a to moRe samo da nadje na CG obali...![]()
Ако је Словенска плажа у Будви некоме луксуз тај треба да се обеси на сред старог градаДакле, не знам да ли си ме разумео, али ја сам рекао да је 500еур много за Словенску плажу, а не за ЦГ уопште
Словенска плажа је један распад од хотела, ко се наспава у оним креветима ја га љубим у ноге, на поду плочице, пола телевизора и фрижидера по собама не ради, климе такође... значи ОНО јесте фино, али не вреди 500еур у сезони
![]()
)) mada je iskreno chekam da chale razmrsi peripetije neke oko tog zemljista gde je kutja i okolo plac pa da se to proda...
...Tačno tako.верујте да људи НЕМАЈУ пара!
,pa hondina stop svijetla, ja na kocnicu najjace ,samo klizim u njega i paffffffffffff. Izlazim ja napolje oluja nenormalna , za 5sekundi u goloj vodi, izlazi on ... Njemu se nakrivio branik ,meni nista. Pitam ga ja pa sta kocis naglo brate na otvorenom putu.On kaze pa zbog ovog Pezoa, ja pogledam ispred , ama mocvara... Pezo upalio 4 migavca , ugasio mu se auto, voda bukvalno do prozora ,bio neki niski Pezo 106 ... Pukla neka cijev , voda sisti kao gejzir... Kaze meni on, aj idi ,necemo policiju zvat po ovakvom nevremenu,i ja i on u rikverc ,i drugim bulevarom.