CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
mislim da ipak previshe ochekujete od crne gore![]()
ko ocekuje evo ovako stoji stanje: sto se tice sezone ne da ce da propadne nego je nece ni biti ljudi ce da pomisle da ljeto jos nije ni doslo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da ipak previshe ochekujete od crne gore![]()
ko ocekuje evo ovako stoji stanje: sto se tice sezone ne da ce da propadne nego je nece ni biti ljudi ce da pomisle da ljeto jos nije ni doslo

За годину или две ЦГ ће поново бити популарна јер ће имати празне и мирне плаже
ЦГ је ове године пукла као звечка и тога су врло свесни и сад се циганишу за 20еур!!! Ево баш ових дана сводим рачуне са Словенском плажом из Будве где је било преко 1000 људи и ето... запело је за 20еурЗа годину или две ЦГ ће поново бити популарна јер ће имати празне и мирне плаже
![]()

Koliko može da košta prenoćište u sezoni? Treba tamo da idem da slikam neke modele, pa pošto ostajem nedelju-dve, da pitam na vreme...
Imas odje u Baru dosta povoljnog smjestaja... Apartmani se krecu od 19 do 30€ a sobe od 10 do 20€...

Sobe... Dvokrevetne, pošto bi mi se verovatno i kum pridružio, obojica se bavimo fotografijom... A baš u Bar i treba da dođemo...
Znači, 10-20€... Pizdarija... Super! Hvala!
Pa ako ne trazis nesto ekstra naci ces i jeftinije... Mogu ti cak i brojeve telefona zavrsit...![]()

Aj se kladimo da ce i ova sezona bit' ka i svaka prethodna...
А друго, статистика о броју продатих аранжмана говори каква ће бити сезона, а то је управо оно што сам написао... катастрофа. Није скоро ништа продато, а гледајући прошлу годину требало је да буде већ одавно распродато све... 
ако ја будем ишао игде на летовање ове године то ће 90% бити ЦГ, а познато је да где ја одем то пропада
Тако да се молите да ја не идем нигде на летовање
Ма Грчка је закон!![]()
Vlado znam ja onih 5% Srba... Em im ne pada napamet da vade pasose, em im ne pad napamet da vade vize, em im ne pad napamet da slusaju tursku muziku jer su navikli na zvuke rodnog kraja, em su navikli na Leskovacki rostilj kod gazde iz Banja Luke... Jos mLogo je razloga zbog kojih ce nam Srbi doc...![]()

a lol
... josh stranci budu i zadovoljni .. a preko kodine