Saobraćajne nesreće!

Nemojte zezati Dilajta, nije u redu. Jaka stvar, nije cuo za apsint, nije covek dolazio u dodir sa tim i gotovo. Pola mog drustva nije culo za mastiku, pa sta sad... Babi se snilo ono sto joj milo :lol:

A nije alkohol ono sto te preparira, vec tujon, a takav apsint se moze naci jedino u Holandiji :)

Nemojte zezati Dilajta, nije u redu. Jaka stvar, nije cuo za apsint, nije covek dolazio u dodir sa tim i gotovo. Pola mog drustva nije culo za mastiku, pa sta sad... Babi se snilo ono sto joj milo :lol:

A nije alkohol ono sto te preparira, vec tujon, a takav apsint se moze naci jedino u Holandiji :)

jao mastikaa...lele i to jos bugarska 200 din kilo...
to sam mlatio letoss..
mada malo ljudi zna sta je mastika..
a apsent, njega vise nes ne mogu, moz zato sto sam sam smlatio flajku za novu...bilo je finoo..:lol:

juce je jedan debil letio kroz usku ulicu sa golfom 2 i udario u mog bivseg BMW-a (zamjenili ga za drugi ) i odnio dobar dio gepeka
Photo303-1.jpg

golfa nisam stigao slikati al sam ga vidio i vec znate situaciju od prednjeg djela ostali samo dugmici ;)
usao je prednji u motor, tocak stoji pod 45% nagiba .....u sustini skroz urnisan prednji dio + sto je ogulio malo zida sa desnom stranom goljfa

Pošto se već priča o Crnoj Gori, da izjavim i ja nešto za Dnevnik:
Bio sam samo u Budvi. Na slovenskoj plaži sam plivao pored izmeta, ali sam se zato raspametio od lepote na Mogrenu...
Inače, ne idem na more... Više me privlače Škrčka jezera, Skakala, kanjon reke Komarnice, Tare... Crno jezero. To je meni letovanje... Isto kao i Međed, Savin kuk, Šljeme... ;)
Ko razume- shvatiće!

Nista cudno za Budvu!!! Njen moto je "Seljaci ex komunistickih zemalja ujedinite se"...

Back