bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Nikako smarta, to ne bi smelo da se prodaje. Guzvanje je ispod standarda bezbednosti.Kupi manji auto recimo smarta ako ni to ne pomaže onda električni bicikl/trotinet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako smarta, to ne bi smelo da se prodaje. Guzvanje je ispod standarda bezbednosti.Kupi manji auto recimo smarta ako ni to ne pomaže onda električni bicikl/trotinet.
Sto je sigurno sigurno jePa bas imas dobre preporuke... Da nisi ovo prvo napisao mozda bi i razmislila
Ovako koleginica ide peske, sigurnije joj![]()
Jel znaju ti ljudi da voze jel imaju oci?Pa pokupio me sa bar 50 na sat...znas kad mi je rudu na prikolici iskrivio jedva sam odradio krug...u pon ide na remont
I usput drndaju po mobilnim telefonima to je najveći krivac za 50% udesa danas! Ne može on da sedi u kafiću i stalno da gleda u njega a da ga ne pogleda u vožnji!Jel znaju ti ljudi da voze jel imaju oci?
Gledam danas kroz moje mesto jure kao na autoputu da voze a ogranicenje 50 .
Nisu problem ti mortus pijani nego oni što popiju tri piva pa polude za volanom!Prosle nedelje je pijan lik vozio kroz markovac ,lepo ide slalom po obe trake,iza njega drugi auto s migavcem pa mu svirka valjda ga budi ortak,kad sam ga prosao svirao pa je stao napokon
Ma nek on nije povredjen ja sam se uplasio samo da ga nije udarila ona uska od kontejnera ali je pobegao svojom stranom,desnom stranom me udario nazad...nabio mi branik u tockove nazad pa smo to cupali spanerom da mogu dalje da vozim...nek je on dobro ebees sve ostalo...to se i meni moglo desiti...po meni je najveci krivac taj sa malim kolima...sa 60 je stao u mestu da skrene u restoran levo...ja vidim ispred sebe 5 auta ali kolega iza od mene nije vidio...Jel znaju ti ljudi da voze jel imaju oci?
Gledam danas kroz moje mesto jure kao na autoputu da voze a ogranicenje 50 .
To kad se nabiju kamionom u rep mi ide na zivce...pola njih ne moze da shvati da ako je natovaren ima zaustavni put mnogo veci nego obicno. A tovare krvnicki, na maksimum da iskoriste kamion.Ma nek on nije povredjen ja sam se uplasio samo da ga nije udarila ona uska od kontejnera ali je pobegao svojom stranom,desnom stranom me udario nazad...nabio mi branik u tockove nazad pa smo to cupali spanerom da mogu dalje da vozim...nek je on dobro ebees sve ostalo...to se i meni moglo desiti...po meni je najveci krivac taj sa malim kolima...sa 60 je stao u mestu da skrene u restoran levo...ja vidim ispred sebe 5 auta ali kolega iza od mene nije vidio...
Uopsteno pricam... Skoro na ulasku u Valjevo od Sapca lik sa sleperom na metar od mene ide, covek ispred mene staje ovaj koci ali produzi, mislim da list papira ne bi prosao izmedju njega i mene. Da sam imao pistolj tacno bih pucao koliko sam se iznervirao...Prazni smo bili obojica...
Ovo ne bi trebalo da je skupo, plastika, osim ako nije pokidao ventile ili creva, obicno su iapod soferke kocioni ventili.Au kolko li su delovi za kamion dal ima otpada za to
Nece biti bez 1500e...manje vise...Au kolko li su delovi za kamion dal ima otpada za to
Samo ovo na kabini?Nece biti bez 1500e...manje vise...