Saobraćajne nesreće!

Jesi li nekad pomagao nekom ko je povredjen?
Zadnji slucaj-pre par dana na obrenovackom decko pao s motora ispred mog kamiona...prvi sam bio odma ispred mene se desilo,odma zvao hitnu,dao mu vode,da sedne,bio s njim sve dok ga nisu odvezli...vise puta stao da pomognem kad vidim da je neko u kvaru sa kamionom...a tamo gde su poginuli slabo se sta moze uraditi...nikad nisam prosao pored saobracajke da nisam ponudio pomoc ili ukazao pomoc...

Zadnji slucaj-pre par dana na obrenovackom decko pao s motora ispred mog kamiona...prvi sam bio odma ispred mene se desilo,odma zvao hitnu,dao mu vode,da sedne,bio s njim sve dok ga nisu odvezli...vise puta stao da pomognem kad vidim da je neko u kvaru sa kamionom...a tamo gde su poginuli slabo se sta moze uraditi...nikad nisam prosao pored saobracajke da nisam ponudio pomoc ili ukazao pomoc...
Treba za to čovek da bude snalažljiv, i posle neko vreme ne možeš da ne misliš na to.

Treba otvoriti četvore očiju jer si u startu sigurniji zamisli kako je tek pijancima i manijacima pa oni nemaju nikakve šanse. Par puta sam prolazio ali su ljudi već bili stali i pripomogli pa nisam pravio gužvu.

Jednom mi momak pao motorom pod auto tj video me, uplašio se a bilo mokro, skliznuo i kotrljao mi se skroz do tablice prednje. Ja svo vreme stajao spremao se da izađem sa one pumpe omv kod ade ciganlije. On je mislio da neću stati jbg a ja ga video on cimnuo. Uglavnom sam izašao, pitao jel dobro da zovem hitnu on neće kaže žuri sede na motor i ode :D

Treba otvoriti četvore očiju jer si u startu sigurniji zamisli kako je tek pijancima i manijacima pa oni nemaju nikakve šanse. Par puta sam prolazio ali su ljudi već bili stali i pripomogli pa nisam pravio gužvu.

Jednom mi momak pao motorom pod auto tj video me, uplašio se a bilo mokro, skliznuo i kotrljao mi se skroz do tablice prednje. Ja svo vreme stajao spremao se da izađem sa one pumpe omv kod ade ciganlije. On je mislio da neću stati jbg a ja ga video on cimnuo. Uglavnom sam izašao, pitao jel dobro da zovem hitnu on neće kaže žuri sede na motor i ode :D
Ne volim da vozim zato što ne osećam sigurnost za volanom i nemam preciznost uvek za dlaku ne udarim pešaka ili se parkiram na milimetar od susednog vozila.

A ja kad sam stopirala, ja sam rekla da je sigurnije da se vozi kamion nego automobil, a taj vozač kamiona mi je rekao da ne treba nikad da se misli o tome da li će nešto da se desi.
Povezem ja jednom neku curu kamionom i pricamo ona i ja usput i pita ona mene da li je opasno da se vozi kamionom...reko opasno je samo ako imas air bag-ove...nikad ne znas hoce li se otvoriti...a i svega sam se tri puta do sad prevrtao...i to svaki put mojom krivicom...nimalo joj nije bilo svejedno hahahhh jedva sam je ubedio da se salim i da me jos nisu vracali na tockove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

IMG_20210830_191249.jpg

IMG_20210831_105035.jpg

Back