mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.480
Šta si radio kao grobar? Svaka čast za hrabrost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li nekad pomagao nekom ko je povredjen?Vise sam se nagledao mrtvih po putu od kako vozim kamion nego pre dok sam vozio pokojnike...
Vozio pokojnike dok sam isao na faks...honorarno onako za dzeparacŠta si radio kao grobar? Svaka čast za hrabrost![]()
Zadnji slucaj-pre par dana na obrenovackom decko pao s motora ispred mog kamiona...prvi sam bio odma ispred mene se desilo,odma zvao hitnu,dao mu vode,da sedne,bio s njim sve dok ga nisu odvezli...vise puta stao da pomognem kad vidim da je neko u kvaru sa kamionom...a tamo gde su poginuli slabo se sta moze uraditi...nikad nisam prosao pored saobracajke da nisam ponudio pomoc ili ukazao pomoc...Jesi li nekad pomagao nekom ko je povredjen?
Treba za to čovek da bude snalažljiv, i posle neko vreme ne možeš da ne misliš na to.Zadnji slucaj-pre par dana na obrenovackom decko pao s motora ispred mog kamiona...prvi sam bio odma ispred mene se desilo,odma zvao hitnu,dao mu vode,da sedne,bio s njim sve dok ga nisu odvezli...vise puta stao da pomognem kad vidim da je neko u kvaru sa kamionom...a tamo gde su poginuli slabo se sta moze uraditi...nikad nisam prosao pored saobracajke da nisam ponudio pomoc ili ukazao pomoc...
A ja kad sam stopirala, ja sam rekla da je sigurnije da se vozi kamion nego automobil, a taj vozač kamiona mi je rekao da ne treba nikad da se misli o tome da li će nešto da se desi.Na sve se naviknes...ja sam navikao na to da sedam u kabinu misleci da iz nje vise necu izaci ziv...to je tako bar kod mene..
Ne volim da vozim zato što ne osećam sigurnost za volanom i nemam preciznost uvek za dlaku ne udarim pešaka ili se parkiram na milimetar od susednog vozila.Treba otvoriti četvore očiju jer si u startu sigurniji zamisli kako je tek pijancima i manijacima pa oni nemaju nikakve šanse. Par puta sam prolazio ali su ljudi već bili stali i pripomogli pa nisam pravio gužvu.
Jednom mi momak pao motorom pod auto tj video me, uplašio se a bilo mokro, skliznuo i kotrljao mi se skroz do tablice prednje. Ja svo vreme stajao spremao se da izađem sa one pumpe omv kod ade ciganlije. On je mislio da neću stati jbg a ja ga video on cimnuo. Uglavnom sam izašao, pitao jel dobro da zovem hitnu on neće kaže žuri sede na motor i ode![]()
Nemam sitno. Neka, drugi će da me voze.Kupi manji auto recimo smarta ako ni to ne pomaže onda električni bicikl/trotinet.
Povezem ja jednom neku curu kamionom i pricamo ona i ja usput i pita ona mene da li je opasno da se vozi kamionom...reko opasno je samo ako imas air bag-ove...nikad ne znas hoce li se otvoriti...a i svega sam se tri puta do sad prevrtao...i to svaki put mojom krivicom...nimalo joj nije bilo svejedno hahahhh jedva sam je ubedio da se salim i da me jos nisu vracali na tockoveA ja kad sam stopirala, ja sam rekla da je sigurnije da se vozi kamion nego automobil, a taj vozač kamiona mi je rekao da ne treba nikad da se misli o tome da li će nešto da se desi.
Evo javljam se ja da vozim top modelsicuNemam sitno. Neka, drugi će da me voze.
![]()
Nemam gde toliko da putujem.Evo javljam se ja da vozim top modelsicuimam nekog iskustva sa vip osobama
![]()
Ja svaki dan putujem po sluzbenoj duznostiNemam gde toliko da putujem.![]()
Zakasnio si malo, 20 godina.Ja svaki dan putujem po sluzbenoj duznostiHajd sa mnom
![]()
Uh, pristajem ako me puste ćerkica i muž.Kako kazu godine su samo broj![]()
Pustice mene,al kroz sakeUh, pristajem ako me puste ćerkica i muž.![]()
Niko ti nije kriv.Pustice mene,al kroz sake![]()
Vozio pokojnike dok sam isao na faks...honorarno onako za dzeparac![]()
Pa bas imas dobre preporuke... Da nisi ovo prvo napisao mozda bi i razmislilaEvo javljam se ja da vozim top modelsicuimam nekog iskustva sa vip osobama
![]()