Saobraćajne nesreće!

Morali smo spanerom da izvucemo branik jer ga je nabio u tocak...
20210911_085722.jpg

Ali ipak sam odradio turu :)

FB_IMG_1631449790390.jpg

Nista on tu covek nije kriv...nego bljuzga koji u zadnji cas nabada kocnicu ko da mu je dete izletelo
Trebao je da drzi odstojanje ,nema tu opravdanja ,ne moze da ti se zalepi na 20-30 m kriv je i onaj s autom a i on.
Koliko puta sam vidjao kod mene ,isto tako samo nabode kocnicu niti daje migavac gleda u oblacima …onomad bila saobracajka Yugo i mecka C prvi model ,ovaj s Yugom gledao u oblake ,mogao sam da slikam …srecom nije bila neka velika steta niti je neko stradao

Kaži ti meni, kako stojiš sa vožnjom unazad, ne sad sa krivom rudom, nego uopšte, vidim da imaš dvoosovinku?
Kad sam prvi put seo muke zive...sad mogu u dnevnu sobu da je uvezem :D jos sam se ja naucio na puferu koji je imao mnogo lufta,pa smo stavili nov pufer....mislim da moze u milimetar gde ja hocu da ide...a juce bio sa nekim manom,lufta mnogo bilo i kad me stigao pokrivio je prilicno...ide i sad u rikverc ali strah me da se pri jacem kocenju kad je puna ne polomi i prevrne...ne sme tako da se vozi...

Ljudi su uopsteno u koorcu pa tako i za volanom,bole ih uvo za ostale ucesnike u saobracaju,ne gledaju ko je iza pa ako daju migavac uopste to je na 5m pre skretanja,ja dam po 100m unapred kad znam da smo tu svi na gasu i uvek iz drugog smera divljaju,ni1 pesak ne gleda levo pa desno da li moze da krene na pesacki ako nema semafora,dileje imaju prednost nema veze sto svi idemo 50/h treba da se polomimo jer je on stupio na kolovoz,to je krsenje pravila saobracaja kao i slusalice i pricanje telefonom,al njima zivot nije mio

Back