Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.966
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da...branik je izjedna,polomio je soferku,otpalo gornje ogledalo,polomio haubu,usmerivac vazduha,ove plastike izmedju haube i branika,plus ruke...Samo ovo na kabini?
Nisam video soferku da je pukla...Ma da...branik je izjedna,polomio je soferku,otpalo gornje ogledalo,polomio haubu,usmerivac vazduha,ove plastike izmedju haube i branika,plus ruke...
Odmah tu na metlici brisaca...suvozaceva strana...Nisam video soferku da je pukla...
I prikolica unistena? Nije samo ruda? Pa ti si dobro prosao sto je on bio prazan...Ruda ce biti malo skuplja da se uradi i atestira...ukosio je prikolicu fino...
Da, jos lakseMa odsece se greda i ubaci nova..bar toga ima koliko hoces na placu kod nas![]()
Trebao je da drzi odstojanje ,nema tu opravdanja ,ne moze da ti se zalepi na 20-30 m kriv je i onaj s autom a i on.Nista on tu covek nije kriv...nego bljuzga koji u zadnji cas nabada kocnicu ko da mu je dete izletelo
Na ovoj zadnjoj slici zadnji tocak bas deluje onako dobro ukrivljen.Morali smo spanerom da izvucemo branik jer ga je nabio u tocak...
Pogledajte prilog 1013089
Ali ipak sam odradio turu
Pogledajte prilog 1013090
E bre Sedgwick da je bila Topmodelsica s tobom …Ma odsece se greda i ubaci nova..bar toga ima koliko hoces na placu kod nas![]()
Kaži ti meni, kako stojiš sa vožnjom unazad, ne sad sa krivom rudom, nego uopšte, vidim da imaš dvoosovinku?Ruda ce biti malo skuplja da se uradi i atestira...ukosio je prikolicu fino...
To jeste ,ali covek treba automatski da stekne tu kao i sve normalne rutine koje idu uz voznju,inace bolje da ne vozi auto.,,,još gore je sa elektronskom ručnom kočnicom , u većinu slučajevima auto je u leru , nije sve do instruktora do čoveka je , instruktor hiljadu puta kaže , a do vozača je kako će to primenjivati,,,
to i ja kažem , vozi kao da dišeš , diši kao da vozišTo jeste ,ali covek treba automatski da stekne tu kao i sve normalne rutine koje idu uz voznju,inace bolje da ne vozi auto.
Takav teren gde sam stao pa se cini...jastucarka je ona komplet pa se krivi kako hoceNa ovoj zadnjoj slici zadnji tocak bas deluje onako dobro ukrivljen.
Bila sa mnom jedna drugarica sto je najjaceE bre Sedgwick da je bila Topmodelsica s tobom …
Kad sam prvi put seo muke zive...sad mogu u dnevnu sobu da je uvezemKaži ti meni, kako stojiš sa vožnjom unazad, ne sad sa krivom rudom, nego uopšte, vidim da imaš dvoosovinku?
Krivi točak mali objektiv telefona na malom ccd senzoru, uopšte sve krivi po ivicama.Takav teren gde sam stao pa se cini...jastucarka je ona komplet pa se krivi kako hoce![]()