Saobraćajne nesreće!

Mora brate da plate da im se napakuje sto vise ,da se opamete da padne udar po dzepu,tako kamencic pao s kamiona napravi mi tacku na soferci,zaobidjem ga i zaustavim,on prizna krivicu ali kad je zvao raspalog poslodavca on fazon dodji vamo zakrpicemo sredicemo,pa kad nisam hteo predje na pricu kako cu da dokazem,sve sam mu iebo po spisku,reko vozacu da skine to sto je letelo po putu al sam sliko a posle sam osiguranju prosledio sve pa su oni morali da plate 27000

Ma nije imao pozadi ceradu nikakvu,cim je pandur dosao reko je da nema price,a osiguranje je platilo ,samo kad su culi da imam slike ljubazno zamolili da im posaljem,nekako nisu znali ni da postoji uvidjaj u muriji,ali brzo se zavrsilo mozda mesec dana malo duze
I dalje tako vozim pa cu videti ako moze da se pegla ovako bez menjanja soferke,a ona je oko 100€ pa sam se malo povratio sa viskom para

Jel znaju ti ljudi da voze jel imaju oci?
Gledam danas kroz moje mesto jure kao na autoputu da voze a ogranicenje 50 .
Ma nek on nije povredjen ja sam se uplasio samo da ga nije udarila ona uska od kontejnera ali je pobegao svojom stranom,desnom stranom me udario nazad...nabio mi branik u tockove nazad pa smo to cupali spanerom da mogu dalje da vozim...nek je on dobro ebees sve ostalo...to se i meni moglo desiti...po meni je najveci krivac taj sa malim kolima...sa 60 je stao u mestu da skrene u restoran levo...ja vidim ispred sebe 5 auta ali kolega iza od mene nije vidio...

Ma nek on nije povredjen ja sam se uplasio samo da ga nije udarila ona uska od kontejnera ali je pobegao svojom stranom,desnom stranom me udario nazad...nabio mi branik u tockove nazad pa smo to cupali spanerom da mogu dalje da vozim...nek je on dobro ebees sve ostalo...to se i meni moglo desiti...po meni je najveci krivac taj sa malim kolima...sa 60 je stao u mestu da skrene u restoran levo...ja vidim ispred sebe 5 auta ali kolega iza od mene nije vidio...
To kad se nabiju kamionom u rep mi ide na zivce...pola njih ne moze da shvati da ako je natovaren ima zaustavni put mnogo veci nego obicno. A tovare krvnicki, na maksimum da iskoriste kamion.

Prazni smo bili obojica...

20210911_085742.jpg

Back