Saobraćajne nesreće!

Dobijem ja službenu Dacia Sandero 1.0 CSe (75 ks) novu, lično je izvezao iz AK kompresora i posle 5-6 dana, na raskrsnici Bul.Nikole Tesle i Bul. Mihaila Pupina (pre samog ulaska u Bul. Mihaila Pupina, kod Brankovog mosta) tresne me jedna devojka pozadi. Kaže da je stala iza mene na semaforu i kada je kolona krenula, i ja sa njom, on je dala gas i gledala u mobilni i reče da je pomislila da smo svi otišli pa je malo pritisnula gas ali nije videla da je kolona posle 20-ak metara stala i solidno me raspali. Dacia prošla solidno ali njen punto 2003 ili 2004 godište domaćinski lupljen. Propišao hladnjak, maska i hauba fino zgužvani kao i ostala oštećenja. E sada nije ova saobraćajka toliko bitna nego je bitno to što devojka počne da priča "ubiće me ćale" i videlo se da joj baš frka. Ja krenem da je smirujem i da se ne nervira ali devojka reče da je auto uzela iz servisa u Zemunu pre 30-ak minuta jer je njena majka isto tako lupila auto na semaforu (samo nije zevala u mobilni nego se lepila na zadnji branik vozila ispred) i auto je pre pola sata izašao sa popravke a ova ga odmah slupala. Kaže da će ćale i nju i kevu da skalpira zbog toga.
Iskreno i uz svo poštovanje ali njih dve ne treba da sedaju za volan uopšte.

IMG_20211001_120245393~4.jpg

šleper nije ni osetio kad ga je povukao , a taksista je probao da se ugura

Back