Saobraćajne nesreće!

pa bre brate nemaju svi retardere ili intardere
ja npr nemam u mom F10, u FLl10 imam telmu, al ona je nula naspram retardera
potrudi se da malo razumes vozace takvih kamiona, mi smo cesto bruto 40t i ako se nama otkace kocnice... just imagine the balija :D
Ахаааа немају значи сви... е добро добро онда можда неки и није пресретач-подјебач :D Ма шалим се ја, контам ја целу ствар него ето,Марфи је прописао да такви увек возе на делу где је пуна линија :D
911s [SK];9901618:
Jel to kroz ovaj novi tunel ili kako? Kojim putem tačno, napiši mi rutu.
Извини јел' ово неко саслушање? :P Ибарска, Златибор, Подгорица, Созина, Петровац, Будва... такође тврдим да се преко Босне може ићи и брже.

Значи они камиони који возе првом низ кањон су заправо пресретачи-навлакуше мејке им га стерам :D значи УВЕК ми се нађе неки који иде првом низбрдо и то БАШ УВЕК на пуној оца му набијем... :evil: и наравно да ме УВЕК зауставе муријаци тим поводом... :roll:

lol :) .. ili oni sto voze beli dzip, zatamljena stakla, i uvek voze 1-3km ispod limita i prosto te mame da ih prestignesh na punoj :) ...

Мени се слично десило, само сам ја терао за неком 206-ицом која је имала брдо неких коња (тврдио је да има 140КС, а био је још и празан, а ја имам 200кг тежи ауто, два путника и пун гепек ствари) и лик није могао да верује да ја имам само 75КС јер сам му увек био у гузи и није могао да ми одмакне даље од 100м и то од Златибора па до Подгорице одакле је он... додуше ту и не могу неке превелике брзине да се намакну тако да снага аутомобила и није пресудна, само вештина возача ;)

Mene je sinoc na 120 jedva obisla Skoda Oktavija,kontam da lik pojma nema da vozi,plus sto sam mu bio u dupetu dobrih 4-5 km i posle sam smanjio.
Pre par godina,vozio sam se u Opel Senatoru 3.0 automatik.Na 190 je obisao Bmw X5.
4401_85310791019_545456019_2426939_5438552_n.jpg

Pošto se već priča o Crnoj Gori, da izjavim i ja nešto za Dnevnik:
Bio sam samo u Budvi. Na slovenskoj plaži sam plivao pored izmeta, ali sam se zato raspametio od lepote na Mogrenu...
Inače, ne idem na more... Više me privlače Škrčka jezera, Skakala, kanjon reke Komarnice, Tare... Crno jezero. To je meni letovanje... Isto kao i Međed, Savin kuk, Šljeme... ;)
Ko razume- shvatiće!

Back