911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Jel to kroz ovaj novi tunel ili kako? Kojim putem tačno, napiši mi rutu.Када стигнеш БГ - БД за 7:35 можемо да дискутујемо, овако... џаба си кречио![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to kroz ovaj novi tunel ili kako? Kojim putem tačno, napiši mi rutu.Када стигнеш БГ - БД за 7:35 можемо да дискутујемо, овако... џаба си кречио![]()
Ахаааа немају значи сви... е добро добро онда можда неки и није пресретач-подјебачpa bre brate nemaju svi retardere ili intardere
ja npr nemam u mom F10, u FLl10 imam telmu, al ona je nula naspram retardera
potrudi se da malo razumes vozace takvih kamiona, mi smo cesto bruto 40t i ako se nama otkace kocnice... just imagine the balija![]()
Извини јел' ово неко саслушање?911s [SK];9901618:Jel to kroz ovaj novi tunel ili kako? Kojim putem tačno, napiši mi rutu.
Ибарска, Златибор, Подгорица, Созина, Петровац, Будва... такође тврдим да се преко Босне може ићи и брже. Значи они камиони који возе првом низ кањон су заправо пресретачи-навлакуше мејке им га стерамзначи УВЕК ми се нађе неки који иде првом низбрдо и то БАШ УВЕК на пуној оца му набијем...
и наравно да ме УВЕК зауставе муријаци тим поводом...
![]()
.. ili oni sto voze beli dzip, zatamljena stakla, i uvek voze 1-3km ispod limita i prosto te mame da ih prestignesh na punoj
...Главно питање је зашто би неко уопште ишао у Црну Гору.

Ја нисам разумео како ће да пусти воду у ЊЦ шољи кад нема воде![]()

ili idite jos juznije, dolje put Grcke, Turske, Kipra... 

))Мени се слично десило, само сам ја терао за неком 206-ицом која је имала брдо неких коња (тврдио је да има 140КС, а био је још и празан, а ја имам 200кг тежи ауто, два путника и пун гепек ствари) и лик није могао да верује да ја имам само 75КС јер сам му увек био у гузи и није могао да ми одмакне даље од 100м и то од Златибора па до Подгорице одакле је он... додуше ту и не могу неке превелике брзине да се намакну тако да снага аутомобила и није пресудна, само вештина возача![]()
Vi izgleda ljetujete samo u HN...
Dodjite malo i juznije, Petrovac, Canj, Buljarica, Bar, Dobre Vode, Utjeha...ili idite jos juznije, dolje put Grcke, Turske, Kipra...
![]()

i u oglase... iz uvoza![]()