snaja88
Veoma poznat
- Poruka
- 11.267
Kao,neki casopis,i pise (a + se neko dere):' Ja sam faca!!! Idite u d.u.p.e.!!!'
:? :? :shock:
:? :? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ha, ha, ha, ha, ha...Gianna:Ma uvek neke gluposti,besmislice...Nekada ne mogu ni da se setim šta sam sanjala. :?

Koje?Gianna:Hvala za savet,a koja sam od od "one dve"-zavisi od situacije. :wink:
Homo wan kenoby:Koje?Gianna:Hvala za savet,a koja sam od od "one dve"-zavisi od situacije. :wink:
(skoro da se secam teksta uvoda) i sto je najcrnje treba da je ja licno odigram pred mnogobrojnom publikom, a pre toga nisam nikad glumila. Sedim ja tako u mraku cekam da se upali svetlo da pocne predstava a i uhvatila me trema. I samo vicem sebi da ce sve biti sjajno!
....c c c cTo brate! Srbija do Tokija :wink:urospo:Sanjam ja sinoc, kao otisao sam u Tokijo na odmor...setam se ja tako ulicama grada...kad odjednom u centru grada na nekom bulevaru naidjem na neku rampu i japanskog carinika koji mi kaze:
Decko ako hoces da predjes iz Srbije u Japan...moras da imas pasoš.......c c c c

))

Zanimljiv sajt..Obersturmfuehrer:vidim zanimljiva tema
posto sam zzaboravio sta sam sanjnao nocas evo sta sam sanjnao ranije
http://sansanjam.blogspot.com/
![]()
HeBePoBaTaH_:
Super ti je onaj san, kad te đavo zagolica po bradi i nestane![]()