SANJAO SAM NOCAS....

Klasika. Putujem sa nekim ljudima autobusom koji se pokvari u sred nedodjije! :shock: I kao prespavacemo u nekoj raspad kucici, tacnije to je neka stracara koja je sva u nekim razdrndanim prozorima sa roletnama. Medjutim, ja znam da je u pitanju snimanje filma o vampirima i da cim padne noc, oni napadaju. Nas nekoliko spusta roletne na moj zahtev, ali posto su razdrndane ne mogu da se spuste sve do kraja. Spustam ja tako roletnu koja me zayebava, kad mi naglo iskoci kroz staklo vampirska glava iskezenih vilica, medjutim, umesto da me scepa, on mi se izbulji u facu, a zatim me zagolica ispod brade svojim odvratnim rucerdama i nestade! :lol:

Sanjam ja napisala sam monodramu :lol: (skoro da se secam teksta uvoda) i sto je najcrnje treba da je ja licno odigram pred mnogobrojnom publikom, a pre toga nisam nikad glumila. Sedim ja tako u mraku cekam da se upali svetlo da pocne predstava a i uhvatila me trema. I samo vicem sebi da ce sve biti sjajno! :D Osluskujem zamor u publici i taman kad su se svetla upalila...ja se probudim! :x

Sanjam ja sinoc, kao otisao sam u Tokijo na odmor...setam se ja tako ulicama grada...kad odjednom u centru grada na nekom bulevaru naidjem na neku rampu i japanskog carinika koji mi kaze:

Decko ako hoces da predjes iz Srbije u Japan...moras da imas pasoš... :!: ....c c c c

Sanjala sam tako mnogo stvari da sam skroz :shock: :roll: :? ! Najbolje se secam da sam ja u skoli i da 2 decaka iz mog odeljenja opet hoce da iz ucionice do nas dodju u nasu preko simsa (da trce,a 2 sprat). Oni to rade i u stvarnosti,pa 9im onda neko zatvori prozor i ne mogu da udju. E,ovaj jedan krene a ovaj drugi iza njega PADNE na zemlju i ja cujem uzasan zvuk udarca. Katastrofa,grozno sam se osecala.A ovaj 2. otiso na drugi prozor pa se onda vratio na 1. koji je bio otvoren...

Sanjao sam da sam opet u osnovnoj skoli.
I da se setkam po ucionici za vreme odmora, a oko mene nema nicega. Ni jedne stolice, ni jednog stola. NIsta.

I izadjem u dvoriste ispred skole, a tamo nekoliko autobusa parkirano i svi stoje ispred i cekaju da kupe kartu. Prolazi neki tapkaros ispred mene i onako, iz potaje kaze "Karte, karte".
Ja ga pitam za sta su karte?
On kaze: Pa nemoj bre sve da me pitas. Ako hoces, uzmi, a ako neces, zaobidji. I ja uzmem i probudim se.
:)

Ja kad sanjam ja sanjam FILM! toloko detelja,toliko licnosti da je to newerovetno...jednom sam zapisala jedan san na dve strane formata A4.
Dosta sam citala Frojda,tako da ponekad i protumacim nesto... ako uskoro sanjam nesto zanimljivi,napisacu... :)

Back