SANJAO SAM NOCAS....

Pre neko veche sanjam...Dobijamo u osnovnoj pismeni iz srpskog...Zadaje ga matematicharka i sFakom daje Shest slika za koje tvrdi da su ptice (Nacrtano na nivou dvogodishnjeg deteta)...I ja je pitam-"koja je oFo ptica" Ona-"pa kukaFica" ,"a oFa?" "Zeba" ..E tu sam se probudio...;)

TOTALNO REALNO!....ja vozim avion i znenada upada neki terorista u kabinu, naoruzan do zuba. naravno kopilot i ja smireno prihvatamo njegove uslove(ne znam koji su bili), i u trenutku njegove nepaznje uspevam da mu otmem jedan pistolj dok mu kopilot drzi ruke, e a imala sam snagu nevidjenu, lepo sam osecala svaki misic...posto je terorista bio veoma nemiran na kraju sam bila primorana da pucam u njega....to mi se prvi put u zivotu desilo da pucam na nekoga pa makar i u snu :shock: ....not bad at all :-P :-P :roll: ...ipak je to bio samo san, na svu srecu... ;)

ajte vi ljudi koji imate sanovnik recite mi sta mi znaci ovaj san. Pogledala sam u sanovniku na netu, ali nemaju neke meni kljucne reci.

Elem, sanjam da idem sa ocem na buvljak ( u Pancevu zivim, a pored buvljaka je voz), ali ne odemo tamo vec idemo da uhvatimo voz(inace, ja se malo plasim vozova, sva ona guzva, ulazak, izlazak... ).

Pogledam na sat (koji nikad ne nosim) i ono 22h. Prolazimo pored nekih ljudi koji pevaju, jako ih je malo, na ulici neka bukvalno nikoga osim njih i nas,i nastavljamo dalje.

Pojavljuje se voz i odjednom guzva, milion ljudi koji svi trce na voz. Vec me hvata frka zbog voza, ali tati i meni je jako bitno da udjemo u voz. Trcimo. Vidim da su se dvoje vrata otvorila i ja mu kazem da on udje u jedna, a ja cu u druga. On ulazi, a ja nastavljam da trcim. I drugi ljudi ulaze na ta njegova vrata, niko na moja. Njega zatrpavaju i ja ga vise ne vidim, ali nastavljam u letu da trcim za mojim vratima.

I vidim neku drsku koja mi je dostupna da je uhvatim, ali ne mogu jer u ruci drzim fotrolu za fotoaparat. I nastavljam da trcim u letu i gledam dole i vidim sine. Voz pozuruje...

STA SVE TO TREBA DA ZNACI??? Ja sam ustala mokra i srce samo sto mi nije izaslo.
Videla sam u sanovniku na netu da je:

razgovarati sa ocem- sreca, veselje
sam trcati- sve teskoce cessavladati, dobitak
videti guzvu - dobitak
leteti po visini- duze putovanje, sreca
vrata- cuvaj se lopova i siledzija

a sta znaci voz, sine, 22h, fotrola???

uh kako me sad to muci

Back