Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
joj brate:kreno ja kuci iz skole(a putujem nekih 20 km),ulazim u bus kad ono vozi me profa mateka...ja sednem negde nazad,a bilo kisovito,i samo odjednom pocnemo da se prevrcemo i onda upadnemo u neku provaliju.onda se probudim i skontam da je to zbog pismenog iz mateka koji smo trebali da pisemo...onda opet zaspem i sanjam da jedna drugarica zivi u nekoj levoj zgradi...odem kod nje a ona igra komp,i tako mi nesto pricamo kad ulece njen cale(koga u zivotu nisam video) i pocne da je grdi sto nije usisala stan...
BOZE SACUVAJ!!!!!!!!!!!!!!!
Sanjala sam kako idem do neke prodavnice da kupim onu stvar sto mirisi NA JAGODE i stavlja se u ormar protiv moljaca....i tako nadjem ..jedva...neku prodavnicu..mislim kinezaru,gde mi prodavacica kaze...e nemamo takve..nego..ovakve..i pokaze mi neku bezveze igracku..
Ovo sam sanjala nekoliko puta...a kazu da ako sanjas vise puta jedan isti san..da ce se ostvariti..
heh sad videh ono gore sto sam pisala... hm... nije loshe posecivati ovu temu... sad imam i vremenski uvid ispunjavanja snova... dakle, onaj gore se ispunio za manje od nedelju dana... lepo... josh kad bih umela ovaj vecerasnji da rastumachim...
Sanjala kako ulazim u autobus i započinjem razgovor sa nekim nastavnikom...a u busu njegovi đaci....
Iz razgovora saznajem da on radi u dve škole (u dve smene)....jedna škola u Beogradu, druga u Novom Sadu.....i pitam ga ''Kako postižeš? Čime putuješ?'', a on odgovara ''Pa, Bože, pešice, a kako bih? !''