Gljivo, ajd da mi rastumacis san, tamo na astrologiji kao tumace, slaba vajda od njih? :-)
Evo ga san: :-P
Zvonim ja na neka vrata (zasto- ne znam), kad mi otvara Snezana i sedam patuljaka. I ja kao udjem, medjutim cim sam usla skapiram da odatle ne moze tek tako lako da se izadje. Stan neki starinski, i lici na lavirint. Odjednom Snezana nije vise Snezana nego neka zla baba, koja u stvari drzi patuljke u zarobljenistvu. Vidim ja ona nista ne radi, al' je pocela meni da jadikuje, dok se patuljci ubijaju od posla. Krenem da lutam po stanu i dodjem do neke sobe i skapiram da je ona pripadala njenom pokojnom muzu. U sobi sve stoji kako je bilo u trenutku njegove smrti. Biblioteka svuda naokolo, razgledam i na stolu vidim crvenu plisanu knjigu na kojoj je zlatno izvezeno Oskar Vajld i ja se odusevim. Onda vidim neke kutijice za pisma.
Posle nam baba obeca da ce pustiti jednog od ukucana, i to onog koji za 24 sata napise najbolju pricu. Meni mozak ne radi, treba mi size. Vratim se u onu sobu i resim da pobegnem sa sve Oskarom Vajldom i sa dve kutije pisama starog gospodina. Medjutim patuljici me cudno gledaju, ne odobravaju moj beg i ja sta cu, uzmem ona pisma da citam i saznajem za burnu proslost preminulog gospodina, dobijem size za pricu i postaje mi jasno zasto je baba postala bolesnik.