Gost
Najbolji ste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
kozlovack:Courtney:Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.
ME TOO! I to tek od pre 6-7 meseci....![]()

snaja88:Ima nesto u tvojoj poruci...
Zivot je trenutak...Lepim trenutcima treba teziti...
Hvala ti,ovo mi je otvorilo oci!

O.K. Samo nemoj da se ubiješ!kliford:snaja88:Ima nesto u tvojoj poruci...
Zivot je trenutak...Lepim trenutcima treba teziti...
Hvala ti,ovo mi je otvorilo oci!
Ako zaista mislis da sam ti otvorio oci...
Hvala, drago mi je... Rasplakao sam se![]()

Nastavimo dalje! A to ćeš i ti ako misliš da živiš.lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Ah, ja ne. Ja se 3 puta udarim po glavi, da misao bude kortsna i da ima smisla. :wink: :wink: :wink:Anonymous:Udarim se po glavi pa je promuckam da vidim da je prazna.ako se javi bilo kakva misao pa makako banalna bila odlucim se da idem dalje jer me ona drzi u zivotu. :wink:
Alexandra9:...zivi danasnji dan kao da je poslednji...
Odakle ih vadis?Iz bronzanog doba?fizio:Zanimljiva stara tema.

Sto, razmisljas da se ubijes?fizio:Zanimljiva stara tema.

Iskreno.... skoro sam prosao (prolazim) kroz tezak period. A na temu sam slucajno naleteo.DJ_MaRe:Sto, razmisljas da se ubijes?fizio:Zanimljiva stara tema.![]()
Naravno. :wink: Da mi nije bilo drustva...puko bi.Sasa_:Pa nije kraj sveta,zato postoje prijatelji....