Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lara:
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?

Joj...Na to pomisljam svaki dan...I to mi se cini da radim zbog roditelja.,,..,Previse su strogi,a kuci ne smem da donesem cetvorku,,,

uzivajte
maya

kozlovack:
Courtney:
Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.

ME TOO! I to tek od pre 6-7 meseci.... :cry:

ME THREE :)
Potpuno se slazem s tobom.
Mada, ako mi je zivot i bio kul do sada, ne mislim da ce to i ostati. Zivot je svima usran. I ovaj svet je usran. Mogu o tome da pisem satima i satima. Retki su lepi trenuci u zivotu. Ali trenuci su sve. I zivot je trenutak. :(
Ipak, tim lepim trenucima treba teziti.
Jedini moj optimizam se sastoji u tome da se nadam da ce mi posle smrti biti lepse, ali ni u to nisam siguran, ko zna sta nas ceka s druge strane groba... :(

Ma dragi moji....sve vam je to deo puberteta, i vi jednostavno niste naviknuti...

mene je ista stvar mucila na kraju 8. razreda...a sad kad se toga setim tako mi deluje smesno!~!

Vama sad sve to deluje jako strashno i situacije prosto neizlazne, ali to sve prodje!

I nemojte da dopustite da vam se zivot sastoji iz depresije i kukanja zbog iste....radujte se sto vise mozete i uzivajte u lepim stvarima. A ruzne zaboravite!

prava unutrasnja radost samu sebe stvara
ona ne zavisi od spoljashnjih okolnosti
reka tece kroz tebe i u tebi,nosecji poruku radosti
ta bozanska radost jedina je svrha zivota
shri chinmoj

lara:
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Nastavimo dalje! A to ćeš i ti ako misliš da živiš. :P
E, bez zezanja, skoči na glavu s 5m, u bazen! (Preporučujem Tašmajdan, ali ne samo zbog Partizana). Pa ćeš videti da ipak hoćeš da živiš. :wink:

Anonymous:
Udarim se po glavi pa je promuckam da vidim da je prazna.ako se javi bilo kakva misao pa makako banalna bila odlucim se da idem dalje jer me ona drzi u zivotu. :wink:
Ah, ja ne. Ja se 3 puta udarim po glavi, da misao bude kortsna i da ima smisla. :wink: :wink: :wink:

pa i meni se to sad desava jer sam se preselila iostavila moje drustvo i stvarno ne znam kako cu ali valjda mi je resenje da pomislim koliko ima drugih ljudi koji imaju i gore probleme pa onda prestanem da placem mada retko

Samoubistvo?! Nemoj ni da mislis o tome. Bezveze je baciti jedan zivot. Mozda postoji reinkarnacija, ali bez obzira na to svaki zivot je vredan, svaki tren.

Zivot je onakav kakvim ga ti cinis. U startu odbaci negativne komentare onih ljudi koji te dovode do ovih misli. Raduj se malim stvarima, jer one cine zivot, uzivaj u zivotu...

...zivi danasnji dan kao da je poslednji...

Alexandra9:
...zivi danasnji dan kao da je poslednji...

Kako mozes da kazes tako nesto ? To mi uopste nije jasno...

Pa da ja zivim svaki dan kao da mi je poslednji, onda ne bih ucio, ne bih sredjivao sobu, ne bih se trudio da se ne prehladim, mozda bih se drogirao (sto da ne, ako sutra nece da me bude)...

Ne bih radio one stvari koje su bitne za normalan zivot za tamo neko "sutra"....
Ali, "sutra" postoji, i zato ne mogu da zivim kao da ga nema...

Previse si to drasticno shvatio. Tom recenicom sam mislila da ne treba ni jedan dan da potrosi na negativne trenutke, misli, jer su je te stvari dovele do misli o samoubistvu.

Samo pozitivno, sibati napred, biti srecan, jer ,,srecnom coveku niko nista ne moze''

drustvo,ja imam 13 god i jos nisam bila toliko ocajna da bi pomislila na samoubistvo...ali svako ko pomisli na to je jedna velika,velika kukavica i nista vise... :!:

uvek moze biti gore nego pre... :!:

Back