Twisted Transistor
Ističe se
- Poruka
- 2.572
Don't forget to bring a towel.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smesno...a bolesno...Da. Ali ne zato sto mi je lose u nekom smislu. Samo da bih video kako je to umreti.Vodjena_snom:twisted...jel ti palo na pamet da se ubijes???

#TAKY#:Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
znaci,ne verujem...to je jedna od najboljih grupa svih vremena...pored grupe METALLICA...ipak,to je klasika...barem po mom misljenju...Vodjena_snom:twisted?ti si me fakticki razocarao!pa opvo je kastarofalno!![]()
u pravu si...ma metallica je super do 4. albuma..posle su malo bez veze...ima po nekih dobrih stvari ali nije to to....ali maidene da ne slusa:shock:the_ona:znaci,ne verujem...to je jedna od najboljih grupa svih vremena...pored grupe METALLICA...ipak,to je klasika...barem po mom misljenju...![]()

Vodjena? Ti si me fakticki razocarala! Pa ovo je katastrofalno! :shock:Vodjena_snom:ma metallica je super do 4. albuma..posle su malo bez veze

???