Samoubistvo

lepo kazu maideni:

I've been depressed so long
It's hard to remember when I was happy
I've felt like suicide a dozen times or more
But that's the easy way, that's the selfish way
the hardest part is to get on with your life

#TAKY#:
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.
time neces nista postici time ustavri bezis od problema sa skolom ili s cim vec a ne treba tako..samo ces jos vecu stetu da napravis..

#TAKY#:
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Bash o tome uchim iz neuropsihijatrije....TO JE BOLESNO RAZMISHLJANJE...

P.S. Lako je umreti-za to je potreban trenutak.teshko je ziveti-za to je potrebna vechnost!

da,padalo mi je na pamet..ali nisam pokusavala...to je samo dokaz koliko je neko slab i koliko ne moze da se nosi sa svojim problemima...u zivotu ima puno lepih trenutaka...kao i losih...e pa,treba ziveti bas zbog tih lepih trenutaka...
@micika_015...bravo za ovaj post!!!

#TAKY#:
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....
za sve postoji resenje...samo ga treba naci...nikada mi nije doslo da se ubijem,ali sam razmisljala o takvim stvarima...o tome sta bih propustila da to uradi...ja sam pesimista...i uvek gledam samo losu stranu...a uvek je sve crno...bas crno...ali nikada nisam razmisljala da okoncam svoj zivot i ne prozivim sve cari koje on donosi,samo zato sto je svet pun mrznje,ili zbog ocena i licnih problema...

the_ona:
za sve postoji resenje...samo ga treba naci...nikada mi nije doslo da se ubijem,ali sam razmisljala o takvim stvarima...o tome sta bih propustila da to uradi...ja sam pesimista...i uvek gledam samo losu stranu...a uvek je sve crno...bas crno...ali nikada nisam razmisljala da okoncam svoj zivot i ne prozivim sve cari koje on donosi,samo zato sto je svet pun mrznje,ili zbog ocena i licnih problema...
upravo..a i time ne resavas nista..kako li ce se tvoji tada osecati...tebi bliski uopste...niko i nista nije vredno toga da se samoubijes...mada ne mogu da kazem da mi takve stvari s vremena na vreme ne padnu na pamet...ali onda pocnem ovakvu diskusiju u glavi...i dodjem do toga da nista nije vredno da se ubijes...ima losih trenutaka...ali ima i dobrih...zasto onda ne ziveti??koliko lepih stvari ces propustiti???nema sanse.

ubijaju se (i to pokusavaju) samo egoisti i sebicni ljudi. oni koji misle kako da olaksaju sebi neke stvari a ne o tome kako ce biti njihovim prijateljima i porodici nakon svega. u mojoj skoli je bilo glupih pokusaja iz jos glupljih razloga.

Vodjena_snom:
da,padalo mi je na pamet..ali nisam pokusavala...to je samo dokaz koliko je neko slab i koliko ne moze da se nosi sa svojim problemima...u zivotu ima puno lepih trenutaka...kao i losih...e pa,treba ziveti bas zbog tih lepih trenutaka...
@micika_015...bravo za ovaj post!!!

Hvala hvala..

zanimljivo...
samo imam problem sto se te teorije tice:ja ne verujem ni u ono sto veruje skoro cela Srbija(Boga),a tek u Budu sto nemam nameru da pocnem..ko nije za svoje,nije ni za tudje:lol:
potpis:mali ateista:lol:

Vodjena_snom:
zanimljivo...
samo imam problem sto se te teorije tice:ja ne verujem ni u ono sto veruje skoro cela Srbija(Boga),a tek u Budu sto nemam nameru da pocnem..ko nije za svoje,nije ni za tudje:lol:
potpis:mali ateista:lol:
i ja sam ateista...tako da za mene takva teorija ne vazi...***

Back