samo za forumaše...forumašice stop...

pronađi se i štikliraj

• 18 - 20

• 20 - 22

• 22 - 24

• 24 - 26

• 26 - 28

• 28 i duže

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ha-ha vidim da mi se neki smeju,mojoj iskrenosti.Ne nije 10cm.
Za dame koje se smeju,smem da se kladim ushta oce,da nemoram da skinem pantalone a da cu ih dovesti do ludila(nije sve u p.organu)
A za mushkarce koji masovno pricaju(lazu) da im je 20 prosek,ha!! vecini njih koji sebe lazu,ako imaju devojku,trebalo bi ponekad da je pitaju kada ode na "kafu" sa drugaricama shto se vraca sa osmehom na licu??!!!
sine nije to kao bushenje nafte,i ja sam mislio tako,ali sa 13-14god.Znam par devojaka koje nemogu objasniti svojim glupim polovinama da netreba gurati i gurati i za 2mina si ok.Njih par je vec otkacilo te debile,meni zao shto me gledaju kao druga,jer se znamo dugo.Ali sa par njih bi voleo da se mazim!!!
Da inace svetska studija je rekla da 90% evropljana ima polni organ izmedju 12-16cm!!
Mora da su i oni lagali.Nego ja jos jednom za one sa jeftinijim kartama,koji me nisu dobro skapirali!! Predigra(obozavam je),tehnika,debljina pa tek duzina

Ha-ha vidim da mi se neki smeju,mojoj iskrenosti.Ne nije 10cm.
Za dame koje se smeju,smem da se kladim ushta oce,da nemoram da skinem pantalone a da cu ih dovesti do ludila(nije sve u p.organu)
A za mushkarce koji masovno pricaju(lazu) da im je 20 prosek,ha!! vecini njih koji sebe lazu,ako imaju devojku,trebalo bi ponekad da je pitaju kada ode na "kafu" sa drugaricama shto se vraca sa osmehom na licu??!!!
sine nije to kao bushenje nafte,i ja sam mislio tako,ali sa 13-14god.Znam par devojaka koje nemogu objasniti svojim glupim polovinama da netreba gurati i gurati i za 2mina si ok.Njih par je vec otkacilo te debile,meni zao shto me gledaju kao druga,jer se znamo dugo.Ali sa par njih bi voleo da se mazim!!!
Da inace svetska studija je rekla da 90% evropljana ima polni organ izmedju 12-16cm!!
Mora da su i oni lagali.Nego ja jos jednom za one sa jeftinijim kartama,koji me nisu dobro skapirali!! Predigra(obozavam je),tehnika,debljina pa tek duzina

Ma daj, sta te zabole ko se smeje...Simptomaticno je to da dosta devojaka, sto na forumu, sto ''in vivo'', izuva prozivke i posalice vezano za tukijana skoro celom muskom rodu a kad ih pitas za iskustva gotovo nijedna nije trosila paliju kracu od dvadesetice.

Izgleda da se ne isplati biti iskren.Jedna pametan chovek je rekao(ne vezano za temu,vec za barone koji lazu) u danasnje vreme pametan cuti,budala govori,a fukara se bogati!!!
100 maraka onom ko pogodi ko je rekao??
A ako pogodi neka dama,pa dogovoricemo se :brus:,nije sveu keshu,tako kazu,ali cini zivot dosta boljim zar ne!!!

Aj sad odoh,jer tema treba da se preimenuje u baronija,ko ce da slaze ciji je veci:dash:

Back