- Poruka
- 215
ne sekiraj se....mislim pa sta ako imas mali obim..zato nam je bog podario i zutu rasu..hehehehehhee...
naci ce se neka kineskinja kojoj bi tvoojoj obim mosnica,bio poput belkinji obim crncevih muda..
![]()
hvaja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sekiraj se....mislim pa sta ako imas mali obim..zato nam je bog podario i zutu rasu..hehehehehhee...
naci ce se neka kineskinja kojoj bi tvoojoj obim mosnica,bio poput belkinji obim crncevih muda..
![]()

Molim muškarce da napišu svoj obujam.
Bez ikakve zle namere, sta znaci obujam, jel obim ?[/QUOT
pola reci ni oni ne razumeju,al vole da ih koriste..![]()
Molim muškarce da napišu svoj obujam.
Bez ikakve zle namere, sta znaci obujam, jel obim ?

)

)Bez ikakve zle namere, sta znaci obujam, jel obim ?[/QUOT
pola reci ni oni ne razumeju,al vole da ih koriste..![]()
Ne, bez zezanja, stvarno nemam predstavu sta znaci obujam![]()

Oce mi eko odgovoriti, radi se o ozbiljnostvari?![]()

Ok, sad me je vec mbla jer sam toga trebao i sam da se setim, hvala u svakom slucaju![]()
zavisi kolike su ti sake..![]()

Mislim da je anketa naduvana,evo ja javno priznajem da sa svojih 15.5cm ne spadam u tu grupu.Ali je zato debeljko.Pitajte vashe drugarice,devojke,zene....
Shta je bitno djura od 25cm???
Ili 70 posto tehnika,20 posto debljina i 10 posto duzina
Duzina je vazna nama muskarcima da bi mogli da se k..cimo!!!Ciji je veci on je kao bolji u krevetu,tako sam i ja mislio do svoje 22god. a onda sam upoznao devojku od 29 koja mi je objasnila neke stvari(tajne i finese).Da pored njega postoje usne,jezik,prsti... i znati razgovarati sa partnerom,G-tacka stvarno postoji!!!
I od tada nemam vishe kopleksa,ako se neko smeje,neka posalje devojku,zenu,sestru ili cerku.Ja verujem da ce doci kuci sa osmehom na licu!!![]()

jaooo rogiMislim da je anketa naduvana,evo ja javno priznajem da sa svojih 15.5cm ne spadam u tu grupu.Ali je zato debeljko.Pitajte vashe drugarice,devojke,zene....
Duzina je vazna nama muskarcima da bi mogli da se k..cimo!!!Ciji je veci on je kao bolji u krevetu,tako sam i ja mislio do svoje 22god. a onda sam upoznao devojku od 29 koja mi je objasnila neke stvari(tajne i finese).Da pored njega postoje usne,jezik,prsti... i znati razgovarati sa partnerom,G-tacka stvarno postoji!!!
I od tada nemam vishe kopleksa,ako se neko smeje,neka posalje devojku,zenu,sestru ili cerku.Ja verujem da ce doci kuci sa osmehom na licu!!![]()
Mislim da je anketa naduvana,evo ja javno priznajem da sa svojih 15.5cm ne spadam u tu grupu.Ali je zato debeljko.Pitajte vashe drugarice,devojke,zene....
Ala ce da lazete!!!

Bez ikakve zle namere, sta znaci obujam, jel obim ?