SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Godinama?
Oni nisu bili aktivni do pre godinu dana ako ne i manje kada su krenuli protesti i niko za njih nije ni znao ne znam koliko do prošlog leta, dakle 2019
Mislim znali su ovi vaši politički pokreti jer su oni neka vaša internacionalna organizacija
Uopšte nisu bili ne znam koliko popularni u medijima
Sad kad su krenuli da pale i ruše jer su ih Demokrate u svojim državama pustili da divljaju zajedno sa BLM onda su postali poznati celom svetu
Pa da , za tebe je opšte poznato da se resetujes redovno na 6meseci...
https://en.wikipedia.org/wiki/Antifa_(United_States)?wprov=sfla1

Normalno je da će biti aktivniji kada je tu Tramp koji obožava rasizam , nacizam i fašizam...

Osvojili su Siriju za sebe,

Muljaju sa Erdoganom oko Karabaha,

Trovali su na teritoriji UK,

Pokušali da otruju Zorana Rusođinđića,

Pokušali da ubiju gradonačelnika Praga,

Zgazili 05.10. u Belorusiji i Venecueli,

Botuju kao ludi za svoje kandidate po EU po internetu.

Svuda su.
Da je neko drugi na vlasti u SAD Rusi odjednom ne bi brinuli o svojim interesima?
Mene užasava svijet u kojem je samo jedno mišljenje ispravno, u kojem Rusija ne postoji a SAD odlučuju šta je normalno a ko nema pravo da živi.

Rusija umjesto Amerike.
Naravno, ima dovoljno pameti da zna da se to neće desiti, pa mu je sledeći cilj pravljenje jakog drugog bloka, nasuprot NATO bloku, koji je već prišao skoro do Moskve.

Pa eto, sada mu se ukazuje prilika da totalno minimalizuje NATO blok. Tramp je tokom kampanje pre 4 godine javno i više puta govorio da bi razmatrao i povlačenje Amerike iz NATO-a, jer je puno košta i ne služi Americi ničemu, samo nose druge na grbači.

Kad je postao predsednik, sa svojim osobljem je diskutovao o tome, o čemu su svedočili Džon Bolton i Džon Keli. Kod mnogih postoji bojazan da bi to mogao i da uradi u drugom mandatu.

https://www.nytimes.com/2020/09/03/us/politics/trump-nato-withdraw.html?0p19G=2103

Do pre 4 godine je bilo nezamislivo da američki predsednik uopšte priča o tome kao ideji, kamoli da ozbiljno namerava da to uradi.

Trump Told G7 Leaders That Crimea Is Russian Because Everyone Speaks Russian In Crimea
Не без шале од како је дошао Трамп, САД није повукла нити један вид санкција према Русији, чак је повећала према неким играчима-градитељима око сјеверног тока 2 гдје активно радио на уништавању њемачко-руског трговинског споразума око гаса.Дакле он Русе гдје год има прилику учепи зар не?Чак је претио Турској да ће јој увести санкције ако купи руско оружје.Онда када су му објаснили да нема смисла уводити санкције НАТО члану мало је попустио па рекао добро купите нешто и од нас. :D

Da je neko drugi na vlasti u SAD Rusi odjednom ne bi brinuli o svojim interesima?
Mene užasava svijet u kojem je samo jedno mišljenje ispravno, u kojem Rusija ne postoji a SAD odlučuju šta je normalno a ko nema pravo da živi.
Mene užasava svet u kojem Rusija pokušava da širi svoju ideologiju Mržnje prema svemu i svačemu.

Bajden im to neće dozvoliti.

Не,не,не.
Нато реторика.Ја сам НАТО,ја сам вас организовао и увукао у НАТО пакт, ја највише плаћам да штитим ваше гузице.
Ја сам НАТО.Шта се копрцате,биће како ја кажем?!
ЕУ реторика.*ебе ми се за ЕУ.Интересује ме само САД.
Подршка анексији Крима?Гдје подржао анексију?Не разумијем.
Слабљене Америке?По чему је он ослабио Америку а не домократе подржавајући рушење полицијских станица које представљају институције исте државе?По чему је он рушио Америку ако подржава полицију пре свега и праведну истрагу а не уличарску истрагу гдје се црнац криминалц сахрањује у златном ковчегу све са уживо преносом Бајдена.Хм...ко ту манипулише и ко ту дијели Американце?
Повлачење из Сирије?Америка се није повукла из Сирије,ту је још не брини.
Нереаговање на новчано стимулисање талибана?Извини колико је теби година?Па талибани су амерички савезници још од копнене инвазије СССР на Афганистан. :D

Auh, elementarno nepoznavanje aktuelnih dešavanja u svetu.

Pa eto, sada mu se ukazuje prilika da totalno minimalizuje NATO blok. Tramp je tokom kampanje pre 4 godine javno i više puta govorio da bi razmatrao i povlačenje Amerike iz NATO-a, jer je puno košta i ne služi Americi ničemu, samo nose druge na grbači.

Kad je postao predsednik, sa svojim osobljem je diskutovao o tome, o čemu su svedočili Džon Bolton i Džon Keli. Kod mnogih postoji bojazan da bi to mogao i da uradi u drugom mandatu.

https://www.nytimes.com/2020/09/03/us/politics/trump-nato-withdraw.html?0p19G=2103

Do pre 4 godine je bilo nezamislivo da američki predsednik uopšte priča o tome kao ideji, kamoli da ozbiljno namerava da to uradi.
Ali to onda znači da je Tramp bukvalno ruski ubačeni agent, čovjek koji mrzi SAD i sve što ona predstavlja.
Po meni je to neozbiljna priča, ali mogu se složiti da Tramp za ostvarivanje svog cilja nije odbijao pomoć sa strane.
Priča Trampa oko NATO pakta je u suštini priča oko novca, nikako ozbiljna priča o raspadu tog bloka.

Носфи ти си паметан, колико пута треба да вам објасним да наши људи немају појма о америчкој политици и да нису неко валидно мјерило.Најбољи је примјер Тихи бивши радикал.Они само навијају да Америка пропадне као космичка правда и сатисфакција за наше проблеме губитника транзиције.Шешељ рекао Трамп је наш србенда,Трамп је наш нема поговора.Наши људи такође у великој мјери гледају Америку кроз призму 90-их и бомбардовања.Нас је опекло да боли, рана жива, међутим у америчкој историји је само једна ситна небитна кратка етапа.Велика већина њих није ни чула за бомбардовање 1999 нити зна за Србију.Ту негдје чучи објашњење зашто исти њуди навијају за Трампа и Путина.
У реали прича Трамп је руски човјек је тотални промашај што се мене тиче јер не постоји бољи есенцијални примјерак предузетничког америчког дилкана лудих 70,80 и 90-их.Па *еботе Трамп је капиталистичка икона Америке док није постао предсједник.Какав црни руски човјек? :D
6b10663f15ca9e4f52c1.jpeg
Bukvalno ikona priprostog, prebogatog Dilkana.:cool:

Mene užasava svet u kojem Rusija pokušava da širi svoju ideologiju Mržnje prema svemu i svačemu.

Bajden im to neće dozvoliti.
Rusija nema ideologiju Mržnje prema svemu i svačemu, i upravo to što govoriš je ideologija protiv koje se treba boriti.
Dehumanizacija protivnika je uvijek opasna ideologija, ne ostavlja prostor za kompromis i traži potpuno potčinjavanje ili nestanak druge strane.

Pa da , za tebe je opšte poznato da se resetujes redovno na 6meseci...
https://en.wikipedia.org/wiki/Antifa_(United_States)?wprov=sfla1

Normalno je da će biti aktivniji kada je tu Tramp koji obožava rasizam , nacizam i fašizam...
Te priče o fašizmu i sistematskom rasizmu, Alt-Right dominaciji meni nisu baš realne tako da ono...

Evo šta je postavio PragerU. Možda će Nosfi reći da je podmetačina, ali ne deluje baš tako

Pa izgleda kao višegodišnja, sistematska i koordinirana kampanja na socijalnim mrežama, plus hakovanje DNC-a, objavljivanje Podestinih mejlova...

Maler je podigao oko 30 optužnica protiv ruskih državljana.

Hvala ti što si me ovako lepo nasmejao.

Pa ti bi, grešni čoveče, da sve aktivnosti tajnih službi svrstaš u uticaj na izborni postupak.
Šta sad treba Rusija da ništa ne radi po obaveštajnom planu da se to ne bi smatralo kao slabljenje pozicije nekog predsedničkog kandidata.

Vidi, ovo ti jeste baš TOLIKO glupo koliko i deluje kada se čita.

Na stranu što to isto radi USA u svakoj, ali baš svakoj zemlji sveta i zaista ne treba ni očekivati da će njih neko štedeti.
Objavljivanje prljavog pedofilskog veša bliskih saradnika predsedničkog kandidata nije mešanje u izborni postupak prijatelju, to je jednostavno aktivnost obaveštajnih i tajnih službi koje su za to i namenjene.

Da li bi sutra objavljivanje pedofilskih sadržaja za nekog Vučićevog saradnika po principu tajna služba neke zemlje dostavi materijal recimo Kriku a oni objave, bilo mešanje u izbore. I da se razumemo, mnogo je časnije takav materijal objaviti nego isti koristiti za ucenjivanje političara u konkretnoj zemlji, što isto spada u "legalne" metode rada tajnih službi.

Ovo skretanje pažnje sa glavne teme se i obilo o glavu demokratama i opet će ako budu koristili taj adut. Njihovo "nije bitno što je Podesta član smrdljive pedofilske ekipe iza samog vrha administracije" nego je "bitno da ima ruskih prstiju u prikupljanju i plasiranju materijala" ih je koštalo izbora i OPET ĆE.

Ali to onda znači da je Tramp bukvalno ruski ubačeni agent, čovjek koji mrzi SAD i sve što ona predstavlja.
Po meni je to neozbiljna priča, ali mogu se složiti da Tramp za ostvarivanje svog cilja nije odbijao pomoć sa strane.
Priča Trampa oko NATO pakta je u suštini priča oko novca, nikako ozbiljna priča o raspadu tog bloka.

Pa da, to i ja mislim. To većina njegovih protivnika misli. Ne mislim da je ruski agent, ali mislim da će za svoju benefit lik bukvalno da uradi bilo šta. Jer lik je moralna nakaza.

WHEN JOE BIDEN LOST: Chris Wallace: “Have You Called Portland Mayor or Oregon Governor to Stop Violence?” – Joe Biden: “I Don’t Hold Public Office Now”

The moment Joe Biden lost the debate.

The pivotal moment of Tuesday night’s debate was when Joe Biden was asked if he called Portland Mayor or the Oregon Governor and told them to stop the violence.
Joe Biden answered: “I don’t hold public office.”

Joe Biden admitted in that moment that he is not a leader. He is not up for the job of president. And he is blind to the violence or afraid to speak out.

Americans want a leader.
Not someone who is afraid to act.

http://www.hideoutnow.com/2020/09/when-joe-biden-lost-chris-wallace-have.html

Ovo je takođe debilno, odakle pravo predsedničkom kandidatu da proziva guvernere i gradonačelnike i da im daje naređenja.

Ovi Ameri su stvarno prolupali skroz, budi bog sa nama, luda kuća

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back