Ružni muškarci

Imas lika koji na You Tube prica o svom iskustvu rada po zapadnim diskotekama i to decenijama i sam svjedoci da najvise ribe su ilzlazile sa muskarcima prosjecnog izgleda,ruznjikavima,tetoviranima itd nikada sa nekim ljepotanima.Pa u Holivudu se zna da Bred Pit u relanom zivotu odnosno takvi likovi kao on jedva dodju do ribe sto ljudima djeluje nemoguce ono da kazu maa daaaaj a tako jeste.U stvarnom zivotu a znam licno sam se druzio najvise medju tim introvertnim likovima koji ne dolaze do riba ima onih u naocarama strebera to je tacno jako ruznih ali i najveci ljepotani nevidljivi za zene su u toj grupi,znam licno

A ljudi imaju taj mit ako ne dolazi do zene zato sto je super stidljiv ili je rugoba a to je daleko od prave istine to su predrasude,sem ovo za stidljiv to da
Zanimljivo

Upravo takvi ljudi kada dodju na filmsko platno onda djeluju fasciantno svi se zaljube u njih itd a ovi sto su u realnom zivotu vidljivi i face na filmskom platnu bi bili promasaj ono nevidljivi to ide tako.Ja licno znam takve ljepotane cudake da kada bi vidjela Bred Pita pored njih djelovao bi kao nakaza pored njih,a likovi ono u svom svijetu

Film je iluzija nije realni zivot,i trazi takve ljude

Smatram da se sve loše sta mi se desavalo u ljubavnome zivotu jer nisam lep..i da ljudi koji su lepi njih se ne napusta..eto..

Pa i ne nema mnogo smisla da budes svima lep vec da legnes nekome na oko.

Ukus je vrlo subjektivna kategorija, ma koliko lepota bila merljiva.
Misel Fajfer je lepa po nekom lenjiru, ali ja sam se uvek pitala kako ljudi ne vide da lici na misa!
I meni zaista zena lici na misa! Spicastog, mrsavog, providnog misa sa vodenim ocima.
A ta zena spada u najlepse svih vremena po svim kriterijumima!
I nema tog drustva a da ja nisam klimala glavom saglasavajuci se da ta i ta osoba, muska ili zenska, na skali lepote spada tu i tu.
Saglasavala se javno, a birala za sebe tajno.

Zakljucak, svet funkcionise tako da svima nama neko sa manama bude iskreno lep. I obratno, da smo mi njemu lepi.
I zato nema smisla patiti za lenjirom koji meri udaljenost ociju od nosa vec ima smisla truditi se da iz sebe izvucemo maksimum i to u kompletu.
Sta govorimo, kako govorimo, kako izgledamo dok to izgovaramo i kako se drzimo.

Skroman savet solidno starije i ne posebno lepe zene🥰

Pa i ne nema mnogo smisla da budes svima lep vec da legnes nekome na oko.

Ukus je vrlo subjektivna kategorija, ma koliko lepota bila merljiva.
Misel Fajfer je lepa po nekom lenjiru, ali ja sam se uvek pitala kako ljudi ne vide da lici na misa!
I meni zaista zena lici na misa! Spicastog, mrsavog, providnog misa sa vodenim ocima.
A ta zena spada u najlepse svih vremena po svim kriterijumima!
I nema tog drustva a da ja nisam klimala glavom saglasavajuci se da ta i ta osoba, muska ili zenska, na skali lepote spada tu i tu.
Saglasavala se javno, a birala za sebe tajno.

Zakljucak, svet funkcionise tako da svima nama neko sa manama bude iskreno lep. I obratno, da smo mi njemu lepi.
I zato nema smisla patiti za lenjirom koji meri udaljenost ociju od nosa vec ima smisla truditi se da iz sebe izvucemo maksimum i to u kompletu.
Sta govorimo, kako govorimo, kako izgledamo dok to izgovaramo i kako se drzimo.

Skroman savet solidno starije i ne posebno lepe zene🥰
dobar komentar, stavio sam smajli jer mi je simpatično kako si opisala Mišel Fajfer

Screenshot_20250225-071123~2.png

Лепота је у оку посматрача.
Физичка, наравно.
Увек било и остало.
А она друга не може тек тако да се схвати.
Али о томе нећу овде.

Није?

Чекај да видимо шта каже Гугл (мрзи ме да питам Чатџипитија).

' But Atkinson himself actually is a genius. For real. He has an IQ of 178, which is unthinkably high. He also has a background in electrical engineering, having studied it both at Newcastle University and Oxford University, one of the most prestigious educational institutions in existence.
Што се глуме тиче

$150 million

The 10 Richest Comedians, 2025 Edition - IMDb. Funny business is pretty damn lucrative, at least according to Celebrity Net Worth. If we believe its numbers, a guy like Rowan (Mr. Bean) Atkinson can rack up a net worth of $150 million, and still not crack the list of the top 20 richest comedians.13. 1. 2025.

На глуми зарадио 150 милиона долара. То могу само врхунски глумци.
ja bi ti objasnjavao da zelim tj da me ne mrzi tj onda kada bi verovao u ispravnost cilja kojim bi ti postao uzviseniji i razumeo sta ja objasnjavam :D

Onako, ima ali retko. A one pažnje imaju koliko hoće. I previše. Pogotovo te zgodne. Plus što u tim godinama osoba inače bude teža, više vaga, razmišlja i očekuje. Zgodne žene koje su slobodne u tim godinama, slobodne su zato što tako hoće.

Zgodne zene jako su plasljive da budu u vezi sa lijepim muskararcem i onda im proradi onaj seljoberski sindrom da budu u vezi sa nekim ruznim muskarcem,jer se plase umjetnickog odnosa jer kada 2 lijepih kao par su zajedno to vremenom prelazi u erotiku a ne seks eksplicitni a seljacka ta svijest im proradi a i muskarcima pa nadju neku ruzniju

Zgodne zene jako su plasljive da budu u vezi sa lijepim muskararcem i onda im proradi onaj seljoberski sindrom da budu u vezi sa nekim ruznim muskarcem,jer se plase umjetnickog odnosa jer kada 2 lijepih kao par su zajedno to vremenom prelazi u erotiku a
moze pitanje? Rekao si da si nevin, odkud ti onda sva ova mudrost, eto ja nisam nevin 17 godina, al ove gluposti proziveo nisam...kako vas oar nevinih sve znate, a mi nista?

moze pitanje? Rekao si da si nevin, odkud ti onda sva ova mudrost, eto ja nisam nevin 17 godina, al ove gluposti proziveo nisam...kako vas oar nevinih sve znate, a mi nista?

Jesam solo ali iz filozofskih shvatanja svijeta koja ne bih prodao sa bilo sta na svijetu,nemam ja problem sa zenama vec sa bioloskim sistemom koji automatizuje te zene, taj sistem bioloski nije u skladu sa mojim shvatanjima i filizofijom a sa druge strane ne ispunjava me da budem kao clanovi moje familije jer onda bi suvise lako dolazio do zena a nikad nisam volio model muskog principa kod clanove moje familije a taj model kod balkanki super prolazi,ja pred zenom nemam problem sa samopouzdanjem vec me cine tuznim jer su automatizovane na nacin da me ne inspirisu a ima prelijepih zena da se razumijemo

Ja volim da se solidarisem sa napacenim likovima naravno ne sa svima ali sa onima sa notom,human sam poletan ali i unikatan i brutalno realan, emotivno me pogadja kada vidim neke napacene likove pomogao bi im,iako mene to ne bi trebalo da se tice ali opet ti kazem ja sam filozofski lik a odrekao sam se modela koji bi po familijarnoj tradiciji trebao da naslijedim i da imam prolaz kroz zena ali taj model nije iskren i nije filozofski niti ga osjecam,a znam takav da budem ali sam odlicno predvidio i kada sam bio mladji da ce taj nefilozofsko animalni princip kod zena odlicno da prolazi i svi likovi koji zive na tom sablonu lagano dolaze do riba ja sam to mogao da budem jer nosim energiju i prodnornost familijarno ali opet ti kazem to je kic dosadni i ne inspirise me,ne osjecam strast

Poslednja izmena:
Za uspeh muškarca kod žene nije presudna lepota lica, pojava i priča su delotvorniji...

Nije ni to toliko, koliko sposbnost da kreativno lazes,a sto se tice izgleda nije toliko bitno ni da nosis markirano ili da budes sav kao maneken.Zene vole sirove a ne estetske detalje,vole tetovazu na vratu ili rukama muskarca,vole kada je celav jako cak i ako nisu zaljubljene i vole npr kada ima zilave ruke jako ono da mu se bas vide zile,to bioloski svakoj zeni pokrece erogene zone,ali najbitnije je sposobnost da kreativno laze i da obecava kule i gradove, nebitno je da li je to realno i da li ce ispuniti to,vec samo da se obeca ,tako i politcari rade sto vise lazu narod se vise zaljubi pa se razocara posle pa ponovo glasa,tako i zena razocara se u muskarca al mu se ponovo vrace i kaze kako hoce postenog i divnog

Narod ako pitas koga hoce na vlasti reci ce postenog i divnog lidera,a kada pitas zene reci ce to isto da je iskren,divan i da je razumije,a koga bira narod lazova kao i zene

Back