Ružni muškarci

Nije ni to toliko, koliko sposbnost da kreativno lazes,a sto se tice izgleda nije toliko bitno ni da nosis markirano ili da budes sav kao maneken.Zene vole sirove a ne estetske detalje,vole tetovazu na vratu ili rukama muskarca,vole kada je celav jako cak i ako nisu zaljubljene i vole npr kada ima zilave ruke jako ono da mu se bas vide zile,to bioloski svakoj zeni pokrece erogene zone,ali najbitnije je sposobnost da kreativno laze i da obecava kule i gradove, nebitno je da li je to realno i da li ce ispuniti to,vec samo da se obeca ,tako i politcari rade sto vise lazu narod se vise zaljubi pa se razocara posle pa ponovo glasa,tako i zena razocara se u muskarca al mu se ponovo vrace i kaze kako hoce postenog i divnog

Sve napisano analitički 'tačno'. ; )

Nije ni to toliko, koliko sposbnost da kreativno lazes,a sto se tice izgleda nije toliko bitno ni da nosis markirano ili da budes sav kao maneken.Zene vole sirove a ne estetske detalje,vole tetovazu na vratu ili rukama muskarca,vole kada je celav jako cak i ako nisu zaljubljene i vole npr kada ima zilave ruke jako ono da mu se bas vide zile,to bioloski svakoj zeni pokrece erogene zone,ali najbitnije je sposobnost da kreativno laze i da obecava kule i gradove, nebitno je da li je to realno i da li ce ispuniti to,vec samo da se obeca ,tako i politcari rade sto vise lazu narod se vise zaljubi pa se razocara posle pa ponovo glasa,tako i zena razocara se u muskarca al mu se ponovo vrace i kaze kako hoce postenog i divnog

Narod ako pitas koga hoce na vlasti reci ce postenog i divnog lidera,a kada pitas zene reci ce to isto da je iskren,divan i da je razumije,a koga bira narod lazova kao i zene
A izvor ovih mudrosti je?

A izvor ovih mudrosti je?

Moja logika i opazaji a i znam epohe da osjetim

Ova epoha koja je pocela 2010 i koja ce trajati do okoncanja ekonomske krize par decenija je jedna od najmanje bitnih i brzo ce se zaboraviti kao epoha,iz vizure ljudi koji 2125 godine budu u novoj epohi komentatisali razlicite epohe o ovoj nasoj nece niko pricati i to koga ne razjeda taj nema dusu ili je produkt epohe u kojoj zivi

Zlatna generacija 20 vijeka su globalno ljudi rodjeni izmedju 1920 i 1945 ta generacija je nezaboravna

Senzibiltet te generacije je bio estetskiji ne sirov

Poslednja izmena:
Tako kažu ali sumnjam
Verovatno je više faktora u igri
Uvek je vise faktora...pricam za ljude ružnjikave u liku ali sa dobrom pričom i nastupom...imao sam takvih par drugara kojima je dobro islo sa ženama, vodali su ribe 5 brojeva iznad sebe...
Naravno ružnom liku sa telom morža i ne sigurnim nastupom ostaje jedino da traži takvu istu...sem ako nije lovator...

Koliko filozofije a niko da pridje singl ženama. Znači strašno i užasno. Bukvalno samo treba da prilazite na normalan način i da znate svoje mesto i svoju kategoriju. Ako malčice imate harizme i samopouzdanja bukvalno je svaka vaša. Uvek sam na muškoj strani ali moram reći da ima mnogo seka persa i tetkica među muškarcima. Mnogi nisu sposobni ni o sebi da brinu a hteli bi pored sebe prepičku najbolju i najsavršeniju da im pokuca na vrata i dodje u život iz čista mira tako. Čime ste bre zaslužili te savršene žene? Kojim delima? Kakvim ponašanjem? Šta imate osim negativne energije da ponudite? Da sad naletite na damu u nevolji nekoj da li ste sposobni da pomognete i pokažete da ste muškarac? Da li otvarate i pridržavate vrata ženama, starijim osobama? Da li priskačete u pomoć nesebično bez ikakvih namera? Oženjen sam već 4 godine. Danas da hoću mogu da nađem u svakom trenutku. Meni bre kao zauzetom prilaze žene redovno i šalju signale. A znate zašto? Zato što svoju ženu tretiram najbolje moguće u svakom trenutku. Svaku devojku sam tretirao odlično. Ljude tretiram generalno kako treba i niko se nije požalio nikada da sam naudio nekome. Svetio se nisam. Gde bre vi živite i gde se krećete pa nema ni jedne jedine žene? Svi sa takvim stavovima ste samo obični sobni narcisi. Vas odbije jedna i vi odmah padate u depresiju i očaj i to samo potvrđuje da vas odbijaju i izbegavaju sa razlogom. Ne treba da se menja ceo svet nego treba vi da se promenite.

Uvek je vise faktora...pricam za ljude ružnjikave u liku ali sa dobrom pričom i nastupom...imao sam takvih par drugara kojima je dobro islo sa ženama, vodali su ribe 5 brojeva iznad sebe...
Naravno ružnom liku sa telom morža i ne sigurnim nastupom ostaje jedino da traži takvu istu...sem ako nije lovator...
Ko o čemu vi o parama, posle kukamo kako su ljudi površni.

Pare su plus kad neko ima nešto na i u glavi, ako nema ostaje mu jedino da bude Bezos. A i to nije garancija za srećan i ispunjen život, ljubavni posebno.

Pare su plus kad neko ima nešto na i u glavi, ako nema ostaje mu jedino da bude Bezos. A i to nije garancija za srećan i ispunjen život, ljubavni posebno.
Filozofija se svodi na to da je ceo svet kriv zato što oni nisu sposobni da smuvaju devojku i nemaju seks. Moramo da menjamo kompletni svetski poredak da bi pojedini posebni primerci uspeli da umoče jednom u životu.

Filozofija se svodi na to da je ceo svet kriv zato što oni nisu sposobni da smuvaju devojku i nemaju seks. Moramo da menjamo kompletni svetski poredak da bi pojedini posebni primerci uspeli da umoče jednom u životu.
Ma razumem ja njih nego nisu u pravu.

Na stranu što kukaju na sve i svašta i stalno je svet ovakav i onakav, a onda se čude što im ne ide. Pa eto zato.

Pa slušaj, mnogo ljudi u današnje vreme novac stavlja na prvo mesto, nisam ja ništa ne osnovano napisao

Zato što lupa i čitav post je napisan u stilu muške "pikmare" koja se šlihta ženskom svetu. Žene prve u eri tindera i instagrama imaju mnogo nerealnija očekivanja i pucaju od starta previsoko zbog online nahranjenog ega. Neke idiotske pričice o tome kako treba da se ugledamo na naše mačo pretke pile bi vodu da danas živimo u patrijahalnom društvu, što danas naravno nije slučaj. Mnogo toga za šta se zalaže moderna woke kultura i feminizam su smatrani odudaranjem od prirodnog poretka stvari, pa su im želje ispunjene i svet je ipak promenjen da bi nastalo koliko toliko pravednije društvo. Ako su preuzele neka prava zarad jednakosti, pravedno je da preduzmu i neke obaveze i ne, nema ničeg lošeg u pokušaju da se neko zalaže da se svet ponovo promeni u tom smeru.
Ok
Ja sam drugačije pročitao
Šta je to "pikmara"?

Ali to nema uvek veze sa muško-ženskim odnosima

Svima je novac važan ali ja ne znam gde vi nalazite toliko materijalista kojima je nečije finansijsko stanje uslov za vezu. Ja skoro da ne znam takve.
Napusao sam da ružan lik sa telom morza može da traži sličnu sebi...ali ako ima lovu to jako menja stvari i to je tako... i naravno da ima vezesa muško-ženski.odnosima...
To što ti ne poznaješ materijaliste to ne znači da ih nema...
Ja poznajem dosta materijalista...

Back