Ružni muškarci

A, ti si od onih koji moraju da pokušaju da uvrede ma koliko sagovornik bio ok.
Ja sam došla prekjuče, stari sam član inače, nisam došla na ovo... inače evo poslednji pokušaj: imam 62kg na visinu od 171 cm.
Nisam rugoba, uvredljiva sam, osetljiva sam, nisam došla da bih opet otišla u suzama kao pre 7 godina.
Jednostavno bolje da nisam dolazila, očigledno ne kapiram šalu, shvatam komentare kao napad nmg itd.
I nisam "namazana", iskrena sam.
Poz.
ne lozi se
jer milosti natji netjes tamo gde je trazis samo je groblje sujete pale od sopstvenog maca

Koliko sam čitao, ima izuzetno visok IQ. Sad, meni lično je vrhunski glumac. Subjektivna stvar. Kao i lepota. Nekome je njegova žena lepa, nekome ne. Npr. nekome su Dzenifer Aniston ili Šakira pojmovi lepote. Meni lično ne.
u stvari odvratan je i odbojan i retko grozna pojava u svakom smislu, ne bih da objasnjavam zasto ali takodje ne bih ni da zazdrzavam svoje misljenje za sebe

Pa nije baš tako...ja odlepim na lepu njušku, ALI ako je svestan da je lep, pa još uobražen i bezobrazan - za*jebi, neka, hvala, produži...
Pa dobro,pazi, bitnije ti je sigurno da ima zgodno telo, nego da je lepnu faci, a pogotovo da ima zensku lepotu na licu..A i ta muska lepota ne znaci nista kad progovori mnogo se vise vidi....Dok ce muskarac cesto da zanemari mnogo toga kod zene, ako je lepoa....Drugacije je ipak...Sigurno da glavno oruzje muskarca nikada nije lepota i da muskarci bez lepote nisu nesro posebno uskraceni da tako kazem
..

Imam 50 godina i meni je to jedino bitno, ali jedino. Ni novac me ne zanima, samo poklapanje.
Ali ne pričamo o meni. Ljudi su različiti.
Ako imaš 50 nemaš 70. Ne bi valjda bila sa nekim kome je jedini plus da ne laže, da drži svoju reč, da je pošten itd a da istovremeno npr samo ćuti ko mumija, smisao za humor mu bude 0, da ima 150 kila, da je bolesno ljubomoran itd
Mislim da ti lažeš samu sebe da to je to nebitno.

Мистер Бин варао ову жену са млађом!!!

Али, човек је вансеријски геније и вансеријски глумац. А види му жену лепотицу. Жена му десетка!

31128

Lucy:heart:Rowan

Rowan-Atkinson-60-and-his-girlfriend-Louise-Ford.jpg

nit je genije nit je ikakav glumac nit mu je ovaj civiluk od zene lep
znaci da se ne lazemo
Није?

Чекај да видимо шта каже Гугл (мрзи ме да питам Чатџипитија).

' But Atkinson himself actually is a genius. For real. He has an IQ of 178, which is unthinkably high. He also has a background in electrical engineering, having studied it both at Newcastle University and Oxford University, one of the most prestigious educational institutions in existence.

Што се глуме тиче

$150 million

The 10 Richest Comedians, 2025 Edition - IMDb. Funny business is pretty damn lucrative, at least according to Celebrity Net Worth. If we believe its numbers, a guy like Rowan (Mr. Bean) Atkinson can rack up a net worth of $150 million, and still not crack the list of the top 20 richest comedians.13. 1. 2025.

На глуми зарадио 150 милиона долара. То могу само врхунски глумци.

Back