ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.447
U pravu siSmatram da se sve loše sta mi se desavalo u ljubavnome zivotu jer nisam lep..i da ljudi koji su lepi njih se ne napusta..eto..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu siSmatram da se sve loše sta mi se desavalo u ljubavnome zivotu jer nisam lep..i da ljudi koji su lepi njih se ne napusta..eto..
jaka petarda na 150 kila aPa ako me porediš sa silikonskim ženama i ako to voliš, onda sam ti grdna do bola jer sam 101% prirodna, pa kakva sam, takva sam.
Imam doduše punije usne i što reče jedan "jaku peticu", pa misle da sam nešto radila.
ne lozi seA, ti si od onih koji moraju da pokušaju da uvrede ma koliko sagovornik bio ok.
Ja sam došla prekjuče, stari sam član inače, nisam došla na ovo... inače evo poslednji pokušaj: imam 62kg na visinu od 171 cm.
Nisam rugoba, uvredljiva sam, osetljiva sam, nisam došla da bih opet otišla u suzama kao pre 7 godina.
Jednostavno bolje da nisam dolazila, očigledno ne kapiram šalu, shvatam komentare kao napad nmg itd.
I nisam "namazana", iskrena sam.
Poz.
Koliko si visok?ja nekako imam tu srechu ili nesrechu da ceo zivot peglam top ribe
a nisam nista posebno
dobro ajde malo jesam ali ne previse
imam kao neke adute ali i nemam
u sustini to nie ni vazno ali i jeste
Izbrisala sam. U pravu si.ne lozi se
jer milosti natji netjes tamo gde je trazis samo je groblje sujete pale od sopstvenog maca
ma bzv na prstice da sam prosek :OKoliko si visok?
Koliko sam čitao, ima izuzetno visok IQ. Sad, meni lično je vrhunski glumac. Subjektivna stvar. Kao i lepota. Nekome je njegova žena lepa, nekome ne. Npr. nekome su Dzenifer Aniston ili Šakira pojmovi lepote. Meni lično ne.nit je genije nit je ikakav glumac nit mu je ovaj civiluk od zene lep
znaci da se ne lazemo
ovo je zap tacno al msm sta kod mladihEnergija i šarm, da, ali kod mladih. Ja sam već sumnjičava i nepoverljiva i plus mi izgled nije bitan, dakle, samo karakter: drži li reč, laže li, itd.
jastaKoliko sam čitao, ima izuzetno visok IQ. Sad, meni lično je vrhunski glumac. Subjektivna stvar. Kao i lepota. Nekome je njegova žena lepa, nekome ne. Npr. nekome su Dzenifer Aniston ili Šakira pojmovi lepote. Meni lično ne.
u stvari odvratan je i odbojan i retko grozna pojava u svakom smislu, ne bih da objasnjavam zasto ali takodje ne bih ni da zazdrzavam svoje misljenje za sebeKoliko sam čitao, ima izuzetno visok IQ. Sad, meni lično je vrhunski glumac. Subjektivna stvar. Kao i lepota. Nekome je njegova žena lepa, nekome ne. Npr. nekome su Dzenifer Aniston ili Šakira pojmovi lepote. Meni lično ne.
Pa dobro,pazi, bitnije ti je sigurno da ima zgodno telo, nego da je lepnu faci, a pogotovo da ima zensku lepotu na licu..A i ta muska lepota ne znaci nista kad progovori mnogo se vise vidi....Dok ce muskarac cesto da zanemari mnogo toga kod zene, ako je lepoa....Drugacije je ipak...Sigurno da glavno oruzje muskarca nikada nije lepota i da muskarci bez lepote nisu nesro posebno uskraceni da tako kazemPa nije baš tako...ja odlepim na lepu njušku, ALI ako je svestan da je lep, pa još uobražen i bezobrazan - za*jebi, neka, hvala, produži...
Pa jeste. Ne postoji neka objektivna definicija lepote. Slično kao i u umetnosti. Nekome je neka pesma savršenstvo, a drugome BS.jasta
;lepotja je u ocurdama buljacha <3
И они се шминкају? нЕсам школовала!Kao juzni Korejanci![]()

pa u sustini postojiPa jeste. Ne postoji neka objektivna definicija lepote. Slično kao i u umetnosti. Nekome je neka pesma savršenstvo, a drugome BS.
Naprotiv, u suštini ne postoji. A prepiremo se kao da postoji i to je, jelte, baš upravo naša definicija.pa u sustini postoji
to mu dodje estetika
sad samo da rasclanimo hegelovski od minimaksovskog pojma estetike i onda pricamo ali na kraju ce se opet doci do toga da svakog boli ckura sta drugi misle
Ako imaš 50 nemaš 70. Ne bi valjda bila sa nekim kome je jedini plus da ne laže, da drži svoju reč, da je pošten itd a da istovremeno npr samo ćuti ko mumija, smisao za humor mu bude 0, da ima 150 kila, da je bolesno ljubomoran itdImam 50 godina i meni je to jedino bitno, ali jedino. Ni novac me ne zanima, samo poklapanje.
Ali ne pričamo o meni. Ljudi su različiti.
Мистер Бин варао ову жену са млађом!!!
Али, човек је вансеријски геније и вансеријски глумац. А види му жену лепотицу. Жена му десетка!
![]()
Rowan
Mit,...dobre ribe skoro uvek imaju ružne frajere.Smatram da se sve loše sta mi se desavalo u ljubavnome zivotu jer nisam lep..i da ljudi koji su lepi njih se ne napusta..eto..
Slatka jeLucyRowan
![]()
Je lud,...Slatka je
A muž... Msm dobar je glumac ali...
Није?nit je genije nit je ikakav glumac nit mu je ovaj civiluk od zene lep
znaci da se ne lazemo
Razvalio je u serijalu "Megre"Je lud,...![]()