Ružni muškarci

Svako ko brine o sebi je lep. Pogotovo ako ne brine sam fizički nego i zna da se ponaša. To važi za oba pola. Žene i muškarci često znaju da nagrabuse u životu ako se oslanjaju samo na lepotu i to bude vrlo tužno kad prodju godine a od lepote ne ostane ništa a karakter bude nula.

Гледао сам неки социјални експеримент.

Женска особа просечног изгледа је теглила тежак кофер по аеродрому.

Тек после, нпр. минут, неко јој је пришао да јој помогне са кофером.

А онда је лепотица теглила кофер. У року од 3 секунде, 3-4 мушкараца су пришли да јој помогну.
I ja sam to gledala.

Smatram da se sve loše sta mi se desavalo u ljubavnome zivotu jer nisam lep..i da ljudi koji su lepi njih se ne napusta..eto..
Zenski izbor je mnogo moralniji od muskog, one ne daju mnogo na musku lepotu...Lepota je njihovo oruzje i nije bas da lude zabtim da je vide na muskarcu...Tj. da neki muskarac nosi zensko "oruzje"... Da je do toga ti bi lako :mrgreen: , ali na zalost nije. Bice da nemas nesto drugo sto ih privlaci...Harizmu recimo...

Kod Toma Kruza bila lepa guza
Nisam primetio jer me muške guze apsolutno ne zanimaju. A šta da radim? 🥱
Ja možda nisam sapioseksualna, ali realno, sve više me nerviraju lepi tipovi.
Jbte, je l' neko zaslužan za to što je lep? Još mi se dogodilo da sam bez veze rekla liku da je lep i on odmah traži neku uslugu...pazi da ti ne činim usluge zato što si lep, evo trčim... bezobrazluk.
Energija i šarm su glavni. Lepota može biti samo dodatak jer bez one prve dve osobine ne vredi mnogo.

Мистер Бин варао ову жену са млађом!!!

Али, човек је вансеријски геније и вансеријски глумац. А види му жену лепотицу. Жена му десетка!

31128
nit je genije nit je ikakav glumac nit mu je ovaj civiluk od zene lep
znaci da se ne lazemo

То је истина.

Жене имају далеко пасивнију улогу у мушко женским односима.

Ми имамо активнију улогу.

То је добро за нас.

Чим преузмемо иницијативу, активирамо се, иза себе остављамо једним потезом 70 % мушкараца који остају пасивни.
nemam utisak da smo pasivniji, zene se prilagodjava muskarcu, ako ti volis tu dinamuku ona ce pratiti.
Ja vise volim kad one trce za mnom iskreno

ma kako da ne, feminizam masovno menja tradicionalno neprijatne pozicije žena, a mi treba da se mirimo sa sudbinom i da crnčimo na svakom polju
Pa po toj logici feminizam je promenio i to ko prilazi kome. U tom slučaju sedi i čekaj da ti neka priđe, i to se dešava, nije retkost, pa "odgovornost za to s kim ćeš biti u vezi", kako si to već sročio, prebaci u njihove ruke.

Back