Redmond
Elita
- Poruka
- 18.486
prošlo njeno... al Barton ih samo tefteri, ona prva žena mu je top bilaМоника, бајо мој!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prošlo njeno... al Barton ih samo tefteri, ona prva žena mu je top bilaМоника, бајо мој!
![]()
podeljeno sa 2Жена му десетка!
To je izgovor onih koji neće da se iscimaju da naprave nešto od sebe. Ne mislim obavezno na pare, uspeh itd. nego da budu interesantniji kao ličnosti. Prazna ambalaža nikoga ne zanima čak ni kad je lepa, to su zablude.Smatram da se sve loše sta mi se desavalo u ljubavnome zivotu jer nisam lep..i da ljudi koji su lepi njih se ne napusta..eto..
TačnoДобро, нисам ружан.
Али, тема је о мушко женским односима и причи како ружан мушкарац не успева код жена.
Кажеш, нисам ружан. Ок, рецимо да сам релативно леп за једног мушкарца. Е, у ранијој младости ја нисам био у стању ништа женско да смувам, иако сам имао релативно леп изглед. Док временом нисам почео да капирам мушко женске односе. Прво ми је кренуло само са оним девојкама које нисам зарезивао. Биле су ми потребне године да скапирам како функционишу мушко женски односи, и временом схватио да изглед мушкарца игра баш минималну улогу у мушко женским односима. Није да баш не игра, али...у смислу, приметиће девојка или жена лепог мушкарца у маси људи, и то је то. А ко ће до ње доћи, е ту све друго игра већу улогу.
Prođe život dok sačekaš da leb legne da ga jedeš, da ne upotrebim drugu metaforutreba doci i do progovaranja, a niko bez ohrabrenja sa suprotne strane se nece upustiti u to... realno ego igra veliku ulogu u takvim odnosima

Nisu podeljena nego lepota i privlačnost nisu istoMnogo relativno. Jel Hemfri Bogart bio lep ili ružan? Jel mladi V. Kasel bio lep ili ružan? Kladim se da su mišljenja medju ženama apsolutno podeljena.
pa vi zene ste realno experti u cekanju leba da legneProđe život dok sačekaš da leb legne da ga jedeš, da ne upotrebim drugu metaforu![]()
pa vi zene ste realno experti u cekanju leba da legne
ne, nije dobro niti je prijatno da uvek budemo oni koji daju umesto primaju pažnju... i da budemo glavni odgovorni za to što smo sa nekim u vezi sutraТо је истина.
Жене имају далеко пасивнију улогу у мушко женским односима.
Ми имамо активнију улогу.
То је добро за нас.
Чим преузмемо иницијативу, активирамо се, иза себе остављамо једним потезом 70 % мушкараца који остају пасивни.
ne, nije dobro niti je prijatno da uvek budemo oni koji daju umesto primaju pažnju... i da budemo glavni odgovorni za to što smo sa nekim u vezi sutra
ma kako da ne, feminizam masovno menja tradicionalno neprijatne pozicije žena, a mi treba da se mirimo sa sudbinom i da crnčimo na svakom poljuТо је посао мушкарца на овом свету.
- Да ради ствари које нису пријатне.
Морамо да се помиримо са својом улогом на овом свету. Наше је да радимо ствари које нису пријатне. И то је тако. На свим животним пољима.
Bravo, čoveče!По мом скромном мишљењу, тек мали број мушкараца су лепи,
док, нпр. многе жене су лепе.
То даље имплицира да само 10 % мушкараца могу да користе бенефите своје лепоте у свакодневном животу, а 90 % мушкараца морају да се боре другим средствима.
Самим тим, то што нисмо лепи, то нам не штети много, јер се у животу боримо са 90 % нелепих и ту смо егал.
Док, нпр. ружна жена, ако је ружна, увек ће бити на дну друштвене лествице, па нека је и доктор наука са пуно пара.
А ми, иако нисмо лепотани, можемо да се фајтамо са другим мушкарцима својим другим карактеристикама (знањем, памећу, вредноћом, сналажљивошћу, снагом...итд..итд...).
Опет, мушкарцу је далеко лакше да буде физички привлачан, него женама. Ако је жени дата лепота, она ће бити лепа, а ако јој није дата, ништа не може да је исправи, ни гардеорба ни шминка.
А ми, не морамо да будемо лепи да бисмо били запажени. Довољно је да смо чисти, уредни, коса уредна, нокти уредни, да немамо велики вишак килограма,да смо се пристојно и чисто обукли и да имамо основну културу. Само то се тражи од нас да бисмо имали добру полазну основу у односу са другим људима.
Док, нпр. ружна жена може све то да има, па пута десет, опет ће је сви посматрати испод ока (и мушкарци и жене).
Дакле, ако смо ружни, то нам није минус.
Nije tačno zbog čega, tačno je da imaju više seksa ali lep muškarac ne trpa svoj (pre)cenjeni organ u svaku rupu, već bira, kad mu se već može. Zato ima manje seksa.Ruzni najvise jebu ne mare za komplexe imaju samopouzdanja
Majo, šta to pričaš?Bravo, čoveče!
Objasnio si Vajningerovu izjavu koju malo ko shvata da je "i najinferiorniji muškarac i dalje superiorniji od najsupernionije žene".

"Ružni ste i debeli?Tu treba razlikovati ružan u faci i ružan u telu.
ružan u faci, osim ako nije neka velika mana, ženama ne smeta.
Ružan u telu je nešto što je daleko bitnije, a na tome se može poraditi.
Na urednosti, lepom oblačenju, ponašanju - tek.

Upravo sam hteo da napisem!ne, nije dobro niti je prijatno da uvek budemo oni koji daju umesto primaju pažnju... i da budemo glavni odgovorni za to što smo sa nekim u vezi sutra
Uvek ono što mislim.Majo, šta to pričaš?![]()
A sad?Dok sam bio deb'o nisam ništa iebo
Pa ti nas ocrni, baš surovo o nama ženama, Majo, MajoUvek ono što mislim
dodji nema vezeA sad?