Ružni muškarci

Моника, бајо мој!

8a4fd331cbd3dfc747a28c67ddcf4f79-scaled.jpg
prošlo njeno... al Barton ih samo tefteri, ona prva žena mu je top bila

Добро, нисам ружан.

Али, тема је о мушко женским односима и причи како ружан мушкарац не успева код жена.

Кажеш, нисам ружан. Ок, рецимо да сам релативно леп за једног мушкарца. Е, у ранијој младости ја нисам био у стању ништа женско да смувам, иако сам имао релативно леп изглед. Док временом нисам почео да капирам мушко женске односе. Прво ми је кренуло само са оним девојкама које нисам зарезивао. Биле су ми потребне године да скапирам како функционишу мушко женски односи, и временом схватио да изглед мушкарца игра баш минималну улогу у мушко женским односима. Није да баш не игра, али...у смислу, приметиће девојка или жена лепог мушкарца у маси људи, и то је то. А ко ће до ње доћи, е ту све друго игра већу улогу.
Tačno

Prazne ambalaže su zanimljive mooožda samo za neki provod, i to ne svakome. Već da bi se zaintersovao da se često viđaš sa nekim, kod muškarca je mnogo važno da bude ličnost, da bude strpljiv, da zna kako da razgovara sa ženama. To je zaista tako. I da bude dobar ljubavnik.

pa vi zene ste realno experti u cekanju leba da legne

То је истина.

Жене имају далеко пасивнију улогу у мушко женским односима.

Ми имамо активнију улогу.

То је добро за нас.

Чим преузмемо иницијативу, активирамо се, иза себе остављамо једним потезом 70 % мушкараца који остају пасивни.

То је истина.

Жене имају далеко пасивнију улогу у мушко женским односима.

Ми имамо активнију улогу.

То је добро за нас.

Чим преузмемо иницијативу, активирамо се, иза себе остављамо једним потезом 70 % мушкараца који остају пасивни.
ne, nije dobro niti je prijatno da uvek budemo oni koji daju umesto primaju pažnju... i da budemo glavni odgovorni za to što smo sa nekim u vezi sutra

ne, nije dobro niti je prijatno da uvek budemo oni koji daju umesto primaju pažnju... i da budemo glavni odgovorni za to što smo sa nekim u vezi sutra

То је посао мушкарца на овом свету.

- Да ради ствари које нису пријатне.

Морамо да се помиримо са својом улогом на овом свету. Наше је да радимо ствари које нису пријатне. И то је тако. На свим животним пољима.

То је посао мушкарца на овом свету.

- Да ради ствари које нису пријатне.

Морамо да се помиримо са својом улогом на овом свету. Наше је да радимо ствари које нису пријатне. И то је тако. На свим животним пољима.
ma kako da ne, feminizam masovno menja tradicionalno neprijatne pozicije žena, a mi treba da se mirimo sa sudbinom i da crnčimo na svakom polju

По мом скромном мишљењу, тек мали број мушкараца су лепи,

док, нпр. многе жене су лепе.

То даље имплицира да само 10 % мушкараца могу да користе бенефите своје лепоте у свакодневном животу, а 90 % мушкараца морају да се боре другим средствима.

Самим тим, то што нисмо лепи, то нам не штети много, јер се у животу боримо са 90 % нелепих и ту смо егал.

Док, нпр. ружна жена, ако је ружна, увек ће бити на дну друштвене лествице, па нека је и доктор наука са пуно пара.

А ми, иако нисмо лепотани, можемо да се фајтамо са другим мушкарцима својим другим карактеристикама (знањем, памећу, вредноћом, сналажљивошћу, снагом...итд..итд...).

Опет, мушкарцу је далеко лакше да буде физички привлачан, него женама. Ако је жени дата лепота, она ће бити лепа, а ако јој није дата, ништа не може да је исправи, ни гардеорба ни шминка.

А ми, не морамо да будемо лепи да бисмо били запажени. Довољно је да смо чисти, уредни, коса уредна, нокти уредни, да немамо велики вишак килограма,да смо се пристојно и чисто обукли и да имамо основну културу. Само то се тражи од нас да бисмо имали добру полазну основу у односу са другим људима.

Док, нпр. ружна жена може све то да има, па пута десет, опет ће је сви посматрати испод ока (и мушкарци и жене).

Дакле, ако смо ружни, то нам није минус.
Bravo, čoveče! 👍
Objasnio si Vajningerovu izjavu koju malo ko shvata da je "i najinferiorniji muškarac i dalje superiorniji od najsupernionije žene".

Tu treba razlikovati ružan u faci i ružan u telu.

ružan u faci, osim ako nije neka velika mana, ženama ne smeta.

Ružan u telu je nešto što je daleko bitnije, a na tome se može poraditi.

Na urednosti, lepom oblačenju, ponašanju - tek.
"Ružni ste i debeli?
Dođite u našu teretanu i bićete samo ružni!"
:lol:

Upravo sam hteo da napisem!

Kao prvo, najveca greska muskarca je sto zenu stavlja na pijadestal.
Ja svakog tretiram podjednako, i tu nema odstupanja, izgledom me se ne moze manipulisati, ma sta god da uradi.
Sve po zaslugama.
Ko tera muskarce da joj daju paznju koju nije zasluzila? Zene po prirodi vole da daju pažnju..
Ne razmislja se onom glavom na ić, vec ovom sto ima kosu.
Sto je teme tiče nemam volje sad, bezimeni1 me je sagoreo

Ja možda nisam sapioseksualna, ali realno, sve više me nerviraju lepi tipovi.
Jbte, je l' neko zaslužan za to što je lep? Još mi se dogodilo da sam bez veze rekla liku da je lep i on odmah traži neku uslugu...pazi da ti ne činim usluge zato što si lep, evo trčim... bezobrazluk.

Back