Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.307
Sva deca su svetlije kose i kože, bez obzira na rasu. Pogledaj kako izgledaju deca po bliskom istoku, iznenadio bi se.
Gledam, ne izgledaju kao naša.
Crna kosa i taman ten.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva deca su svetlije kose i kože, bez obzira na rasu. Pogledaj kako izgledaju deca po bliskom istoku, iznenadio bi se.
Kakvu izdaju?A izdaju u Atini 95-e si zaboravila Limunado???![]()
i ja sam bio plav, sads smedj. Al to sto on pise su nebuloze. Troluje. Ja kad odem u tu famoznu Slovenoju niko ne misli da sam stranac, ka ni u celoj Evrooi generalnoKako onda objašnjavaš fenomen dece u Srbiji koja su plava i svetlih očiju?
Ja kad pogledam svoje dečije slike bukvalno ne ličim na sebe. Tada plav, danas crn.
Jel nam to Lars došo na forum ?
Nisam ni rekao da izgledaju kao u Srbiji, nego da su svetlija od odraslih.Gledam, ne izgledaju kao naša.
Crna kosa i taman ten.
Ko ti je rekao da je većina Slovenaca svjetlokosa?Dosta više nego Srpkinje, ako izuzmemo mongrele iz Dalmacije. Severnije svetlije, pa do Slovenije u kojoj je većina stanovništa plavooko i svetlokoso, kako i dolikuje slovenima.
I ne, nisam Hrvat.
Svetlokoso nije isto sto i plavo.Ko ti je rekao da je većina Slovenaca svjetlokosa?
U svega nekoliko evropskih zemalja nadpolovična većina stanovništva ima svjetlu kosu, a Slovenija ne spada među njih.
Pogledajte prilog 1721415
To je u redu,ja nemam nista preterano protiv plavih ociju,ali u kombinaciji sa plavom kosom daju licu tesko malogradjansku crtuJa smatram da su ljudi koji nemaju plave oči demoni. Tako su čak portretizovane razne zveri, utvare i ostalo po filmovima.
Pogledajte prilog 1721414
Ako izgledaš kao ovi sa fotografije, onda ne samo da misle da si iz Alžira, nego da ćeš i da obiješ trafiku.
Ko je jos vidio lijepog Slovenca?Samo Slovenci liče na slovene, belce i Evropljane. Sve južnije je više ili manje mystery meat.
Kakvu izdaju?
ta mapa je glupost, neko random napravioKo ti je rekao da je većina Slovenaca svjetlokosa?
U svega nekoliko evropskih zemalja nadpolovična većina stanovništva ima svjetlu kosu, a Slovenija ne spada među njih.
Pogledajte prilog 1721415
Ti bas lupetas na veliko.Ja smatram da su ljudi koji nemaju plave oči demoni. Tako su čak portretizovane razne zveri, utvare i ostalo po filmovima.
ima, inaj sto mi je tsta juznjak xDKo je jos vidio lijepog Slovenca?![]()
Našao sam svojevremeno podatke koliko procentualno svaka evropska zemlja ima svetlokosih i svjetlookih ljudi kad je autohtona populacoja u pitanju. Najviše svjetlokosih imaju Finska i Estonija, a svjetlookih Irska.ta mapa je glupost, neko random napravio
Kme kme kmeIskreno mislim da ga treba banovati, prodaje jeftine rasisticke i klinacke fore ovde
nije ni to tacno, Skandinavci, Finci i Estonci jesu najplavlji, al su i najsvetlookiji. Isto tako sive oci su svetlije od plavih, a sive su najcesce na severu i severoistokuNašao sam svojevremeno podatke koliko procentualno svaka evropska zemlja ima svetlokosih i svjetlookih ljudi kad je autohtona populacoja u pitanju. Najviše svjetlokosih imaju Finska i Estonija, a svjetlookih Irska.
Ne znam, mogu da komentarišem Slovenke koje nisu swarthy, muškobanjaste i unakažene plastikom i očajnim odevnim stilovima.Ko je jos vidio lijepog Slovenca?![]()
Ma,utakmice i navijace ne racunam ni u kakav ozbiljan faktor.Kako bre kakvu izdaju!
Pa to je najcuvenija izdaja pravoslavne brace u modernoj srpskoj istoriji!!!
95-e, izdajaaaa u Atini Limunado, Grci nas potpuno izdali!!!
Svi Slovenci lice na Bojana Krizaja.ima, inaj sto mi je tsta juznjak xD
Irska ima jako visok procenat svjetlookih ljudi, oko 80% ili jače. Izgleda da je egal sa Skandinavijom po tome, ako nema i malo više svjetlookih. S druge strane Skandinavci imaju znatno veći procenat svjetlokosih ljudi od Iraca. Kod Iraca dominira tamna kosa, ali imaju visok procenat svjetlookih (uglavnom plavookih) ljudi kao što rekoh. Isto kod Irci su u vrhu po procentu riđokosih, oko 10% Iraca je riđokoso.nije ni to tacno, Skandinavci, Finci i Estonci jesu najplavlji, al su i najsvetlookiji. Isto tako sive oci su svetlije od plavih, a sive su najcesce na severu i severoistoku
Sto gledas te plasticne?Ne znam, mogu da komentarišem Slovenke koje nisu swarthy, muškobanjaste i unakažene plastikom i očajnim odevnim stilovima.
Dakle, tri klase iznad Srpkinja.
Nije tema rasistička,nego je forumaš Oda rasist.Kakva je ovo rasisticka tema?
Limunado, ti nisi neka siparica u cvetu mladosti, pa da ne znas i ne secas se sta je to u Atini 95-e bilo tada za srpski narod.Ma,utakmice i navijace ne racunam ni u kakav ozbiljan faktor.
Bitno je da grcki narod nije izdao srpski narod devedeset druge,trece,cetvrte,pete...
Stotine djece i mladih je zahvaljujuci njima bar na tren zivjelo normalno.A neki i duze vrijeme.
Ne znas ti sta je to znacilo tada.