Rupa VII

Dok smo bili na bilijaru, bio nam pljačkaš u smeštaju. Ni dežela nije ono što je bila. Sad, ne znam imaju li oni migrante , ali nestao je dux ,donji deo trenerke, čarape i muške patike. A da, i punjač za telefon. A sve to je stavio u jednu od tašni iz kojih je uredno izvadio muževe stvari.
Skupe mi band slušalice nije poneo, nego ih je stavio na odelo. Ni 500 dinara iz nesesera mu nije trebalo 😃
Смештај хотел или...

Смештај хотел или...
Bratova gostinjska montažna kuća (baraka od 20 m2), pored njegove. Ostavio je otključana vrata u garaži jer se u njoj nalaze ključevi za ovu malu kućicu koju još sređuje pa dolaze majstori da rade bez njega. Pretpostavlja da je neko od majstora jer je ključ bio "sakriven".
Sad nek svim majstorima donosi kafu sa mlekom pa će videti ko je intolerantan 😄.

Ako sad radi sve normalno onda može biti da je neki senzor od nečega malo zaledio pa je pobrljavio na neko vreme.
Celim putem je nešto cijukalo, gasio se povremeno, grejanje nije radilo, a kad smo prešli granicu Kelebiju, čak se i check engine isključio i sve proradilo.
Nemam objašnjenja.
Možda više ne voli vangradsku vožnju i autoputeve.
Odlučili da ga prodamo.

Moja se bas muči kad radi,vjerujem da je kraj blizu. Meni je toliko problem da kupim tu bijelu tehniku jer ja pojma nemam o tome. Za mašinu znam samo da skontam koliko obrtaja ima :mrgreen:
Majstor kad je došao da popravi mašinu samo otvorio i rekao nema popravke, kupite novu, predložio marku Beko.
Muž je tu i kupio.
Sad još da vidim kako koji program funkcioniše

Ovu Bekovu sam isprobala.
Mnogo je tiša nego kod Gorenja.
Mislim čuje se da radi, centrifugu skoro nisam ni čula
Nije bučna, ali nije ni nečujna.

Verujem da je ne bi ni čuli ako su vrata kupatila zatvorena.
Prošle godine kupila sam Vox za 20.500,00, garancija 5 godina. Neka toliko i radi odlično, pere lepo, nečujno skoro, ja prezadovoljna. Uzela na 6 rata preko poštanske kartice.

U woby Hausu ima sajla od 7 metara sa onim delom u kutiji koji se vrti. Mislim da je oko 1600 dinara. Rešava sve probleme za koje bi vodovodaru platila tri puta više.
Screenshot_2024-02-03-09-11-13-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Poslednja izmena:

Back