Rupa VII

Meni je jednom izasao tudji novac sa bankomata,ali sam vidjela tu zenu i zovnula je da se vrati nazad.
Tako bih i ja uradila ali nešto ne očekujem da nas ima mnogo takvih.
Juče u apoteci kupila pumpicu, dala dve hiljade i petsto, apotekarka uredno
otkuca, da mi račun i sve pare nazad. Počnem da se smejem i pitam je da li
je danas sve besplatno što imate, ona me gleda i tek tada shvati šta je uradila.
Neko drugi bi uzeo novac i otišao.

E,sta mi se sad desilo...
Izgubih 100 km tj.50 eura svojom greskom. :confused:
Ubacih karticu u bakomat,regularno uzeh karticu i izvjestaj,a zaboravih pare.
Kad sam dosla na kasu u prodavnici vidim da nisam ni uzela novac sa bankomata.
Naravno da su mi skinuli,bankomat nije povukao nazad,neko drugi je uzeo.
Ajd sto izgubih novac,ali zar sam toliko izgubljena,pitam se...
Dešava se i da bankomat povuče pare nazad ako se ne uzmu u određenom vremenskom intervalu.
Proveri u ponedeljak u banci, verovatno će biti izveštaj o podizanju i vraćanju istih nazad u bankomat.
Da li će se pojaviti izveštaj i na tvom računu, moguće, ipak je vikend.
Sačekaj ponedeljak.
Ako niko nije bio posle tebe, to će pokazati na bankomatu kad se isprazni i bude se ponovo punio.
Srećno.

Dešava se i da bankomat povuče pare nazad ako se ne uzmu u određenom vremenskom intervalu.
Proveri u ponedeljak u banci, verovatno će biti izveštaj o podizanju i vraćanju istih nazad u bankomat.
Sačekaj ponedeljak.
Ako niko nije bio posle tebe, to će pokazati na bankomatu kad se isprazni i bude se ponovo punio.
Srećno.
Ja ovo nisam ni znala, izbegavam bankomata i novac dižem skoro uvek u pošti. Nešto ne volim kad mi neko stoji iza leđa dok dižem pare. Nemam poverenja u narod poslednjih par godina.

Sačekaj ponedeljak.
Srećno.
Hvala.🙂

Limune, mm se desilo ovo, dva puta 😆
Ne pitaj kako..
Oba puta se desilo da je bankomat vratio nazad. Vrati nakon cini mi se desetak sekundi
Logicno da se dobije sms da je iznos skinut
Banka, mail, provjera, vratili mu. Sve ok
Znaci,ima nade.🙂
Ja ne dobijam sms,ali na aplikaciji koju imam se odmah mijenja stanje na racunu u ukupnom zbiru,iako, recimo, treba da prodje dan dva da se prikazu pojedinacne transakcije.
Za sad stoji isto stanje tj.nema nikakvog povrata.
Ali vidjecemo sutra.

Znaci,ima nade.🙂
Ja ne dobijam sms,ali na aplikaciji koju imam se odmah mijenja stanje na racunu u ukupnom zbiru,iako, recimo, treba da prodje dan dva da se prikazu pojedinacne transakcije.
Za sad stoji isto stanje tj.nema nikakvog povrata.
Ali vidjecemo sutra.
E ne ide tako povrat
Javis se u banku, pa oni provjere
Pa pises im mail
Pa tek onda izvrse povrat

Rikno grejac na grejalici ,dok sam provalio 20× iskako osigurac
Bila jedna fabrika u Žablju, Vos se zvala, za neke industrijske grejalice, ventilatore.
Tamo radio Pera na kontroli pre 30 godina. Kako uključi koji ventilator, on zavarniči i crkne...i tako svih 1000 koje je dobio na kontrolu. Nije mu palo na pamet da je serijska greška...ne znam što si me podsetio na njega...

Back