Rupa VII

Umro ćerkin drug, 14 godina. Probudio se, počeo da povraća, odveli ga u bolnicu i za sat vremena umro.
Danas već sahrana, strašno.
Јао, јадно дете, шта да кажеш на овакву вест :(
Душица, нека му је лака земља...и ебемти правду овоземаљску и оноземаљску :evil:

Napipah malopre izmedju porta i ramena nešto.kao neka kugla veličine jajeta. Oduzela sam se totalno. Zvala mog onkologa da ga pitam sta to moze biti. Kaze verovatno neki hematom, da se možda port iz nekog razloga otkačio pa da je to, to napravilo. Da nema potrebe da sad idem u Urgentni nego da ujutro budem u 10h kod njega pa da pogleda anesteziolog. Znači ne mogu da verujem jel moguće da ja ne mogu da budem mirna ni malo.

1704979160000.png

Super...uključio mi se check engine na autu u Sloveniji i sad ne radi grejanje. Što znači naredna tri dana se tako vozimo. Kupiću nam ćebiće.

Ako je posle paljenja check engine ugasio grejanje, vrlo verovatno može biti alternator. On tako usput počne da gasi jedno po jedno. Prvo klimu pa radio pa svetla pa servo pa ABS pa onda ograniči motor na 2000 obrtaja i na kraju crkne. Ali može i pedesetak km tako da pređe da se mrcvari.

Ako je posle paljenja check engine ugasio grejanje, vrlo verovatno može biti alternator. On tako usput počne da gasi jedno po jedno. Prvo klimu pa radio pa svetla pa servo pa ABS pa onda ograniči motor na 2000 obrtaja i na kraju crkne. Ali može i pedesetak km tako da pređe da se mrcvari.
Нама се одмах укључио АБС. Јесте био алтернатор.

E pa ja moram još 800 km da pređem, ali se sad malo isključio i počelo da radi grejanje.

Dok smo bili na bilijaru, bio nam pljačkaš u smeštaju. Ni dežela nije ono što je bila. Sad, ne znam imaju li oni migrante , ali nestao je dux ,donji deo trenerke, čarape i muške patike. A da, i punjač za telefon. A sve to je stavio u jednu od tašni iz kojih je uredno izvadio muževe stvari.
Skupe mi band slušalice nije poneo, nego ih je stavio na odelo. Ni 500 dinara iz nesesera mu nije trebalo 😃

Dok smo bili na bilijaru, bio nam pljačkaš u smeštaju. Ni dežela nije ono što je bila. Sad, ne znam imaju li oni migrante , ali nestao je dux ,donji deo trenerke, čarape i muške patike. A da, i punjač za telefon. A sve to je stavio u jednu od tašni iz kojih je uredno izvadio muževe stvari.
Skupe mi band slušalice nije poneo, nego ih je stavio na odelo. Ni 500 dinara iz nesesera mu nije trebalo 😃
Pošten neki lopov.

Back