Rupa VII

Izdrzi afro, proci ce :)
A izdržavanje, nego taman se malo oporavio od anemije koja me svaki put snađe od tih jakih citostatika oni smisle novu kombinaciju čitas., i opet očekujem samo teže i gore jem mi organizam sve teže to izdržava. Kao da se uče na meni, ovo će biti 6-ta kombinacija lekova, a metastaze i dalje rastu 😢

Screenshot_20230513_195616_Instagram.jpg
Veseli neki ljudi. Nasmijani. Samo čemu?

Nemam pojma, nije mi ni bila volja da sve to radim i primam te inekcije moje većinom moram da kupim, a za jedno davanje i jednu dozu je nešto malo manje od 800,00 pa tamo x2 dnevno, malo previše za ovu sirotinju.

Majstori deveti dan...čini mi se da neće biti za još 9 dana gotovo kupatilo. I čini mi se da pregradni zid nije dovoljno stabilan ali on tvrdi da jeste...
Kakav pregradni zid? Od gipsa ili?
Eno kod moje ćerke radovi kaže neće biti gotovi ove godine, ne mogu da nađu gipsara i tako jos raznih majstora fali tamo, i sezona će uskoro pa zabrana radova do jeseni...nikad sve po volji, uvek nešto može da te nervira nego sreća pa su oni oboje bas smireni, kad bude bice...

Baš si me utešila.
Ne znam koliko ću još izdržati hilti u kombinaciji sa pJevanjem
zao mi je sto ide tako sporo
ja sam imala srecu da rade majstori mog oca
trajalo je samo sest dana sa sve demoliranjem
ali mozda bismo neke stvari pametnije ispalnirali da je bilo vise vremena
tako da vjerojatno si to maksimalno dobro uradila pa ce se cekanje isplatiti

Od manje od 6 m2 mora da napravi dve prostorije, odnosno tri, ako računamo tuš kabinu kao prostoriju, i da ugradi (ali i izbije) još jedan prozor, da ugradi još jedna vrata, sazida deo za lavabo, napravi tri toplovodna i 5 hladno vodna izlaza. I struju za svetlo na tri mesta plus za kotao, veš mašinu i ogledalo, i ono sve što ide pločice, dugovanje montiranje elememata. Mislim, znam da ja svašta tražim, ali za 1500 evrića za ruke hoću to i da dobijem.

Back