tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Izdrzi afro, proci ce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A izdržavanje, nego taman se malo oporavio od anemije koja me svaki put snađe od tih jakih citostatika oni smisle novu kombinaciju čitas., i opet očekujem samo teže i gore jem mi organizam sve teže to izdržava. Kao da se uče na meni, ovo će biti 6-ta kombinacija lekova, a metastaze i dalje rastuIzdrzi afro, proci ce![]()
zena jede kolace s pudingomСумњиве су њене склоности у кухињи.
Kakav pregradni zid? Od gipsa ili?Majstori deveti dan...čini mi se da neće biti za još 9 dana gotovo kupatilo. I čini mi se da pregradni zid nije dovoljno stabilan ali on tvrdi da jeste...
Aha....ne znam kako se to učvrsti...valjda majstori znaju šta rade...Pregradni zid od ytonga, ali od 5 cm debljine i ne ide do plafona pošto je to zid za tuš kabinu.
Ima da nabije cev odgore i da je pričvrsti na plafon.
mi smo isli svuda s duplo debljim, zbog plocicaPregradni zid od ytonga, ali od 5 cm debljine i ne ide do plafona pošto je to zid za tuš kabinu.
Ima da nabije cev odgore i da je pričvrsti na plafon.
proci ceMajstori deveti dan...čini mi se da neće biti za još 9 dana gotovo kupatilo. I čini mi se da pregradni zid nije dovoljno stabilan ali on tvrdi da jeste...
Baš si me utešila.proci ce
devet dana je super, super je i 18
znam ljude koje su mjesecima drndali majstori za kupatilo
zao mi je sto ide tako sporoBaš si me utešila.
Ne znam koliko ću još izdržati hilti u kombinaciji sa pJevanjem
Svašta.ja to nikad ne bih mogao da izdrzim, da imam majstore u kuci. vjerovatno bih zavrsio u zatvoru zbog ubistva....
ocigledno ti moler slavko nije krechioSvašta.
zato sto nisi gledala cijene stolarije skorijeMislim da je renoviranje kupatila najskuplja rabota