Rupa VII

Mene moja vaga i škorpija raznose toliko da sam uzela cipele u prodavnici i vratila na rafu, šta će na podu. Trci zena za mnom,kaže pa ja sam ih spustila samo,hoću da ih kupim 😁
i ja to radim
i pokupim i tudje iz kabina
i vratim na vjesalicu
jednostavno me nervira to
jednom sam sebe uhvatila kako slazem farke u lidlu
a prodavacica me gleda i umire od smijeha
kaze, zena hvala 😂

Ja ne mogu da radim ako je oko mene haos. Nema šanse da počnem da radim, a da imam prljavih sudova, ili čistih na oceđivaču, ili da je nered na radnim površinama.
Prvo moram sve da rasklonim pa onda počnem da radim.
Исто. И волела бих да ме боли штикла за све али не могу. Не могу ни да уживам у хаосу. Да као седнем и једем, а шерпе и лонци чекају, да легнем и гледам филм а судови неопрани... Зато четвртком све пређем било потребе или не да уђем у викенд срећна. Нисам срећна ако је хаос око мене :lol:

Joj Bogi, kao da sam ja pisala 😆
Nego, imate li tu potrebu i u tudjim kucama, na ljetovanjima, hotelima?
Ja bilo gdje mimo stana mogu kako hoces, ne tangira me nered, jednostavno ga ne dozivljavam. I tu se bas odmorim
A kuci me zulja ako je susilica zavrsila a ja sjedim iako realno ne vidim

Ja bilo gdje mimo stana mogu kako hoces, ne tangira me nered, jednostavno ga ne dozivljavam. I tu se bas odmorim
pa sad na durmitoru je bilo ful zapusteno i malo je reci da sam poludila
vec sam bila nasla i drugi smjestaj i zao mi je sto to nisam isforsirala
a nisam jer kao dugo znamo te ljude...mislim, je.bes to meni je to sto oni ne vode racuna da ispostuju goste zapravo unistilo odmor
i rekla sam zmu nema teorije da vise idemo u njihov smjestaj

Богами, ја имам тамо где обитавам. избегавам туђе куће, али у хотелима и апартманима да. Понашам се као у својој кући. Не могу изаћи из хаоса и оставити да спремачица среди док се ја вратим. Сама средим за собом.

То је и један од разлога зашто ми не пада на памет да кућу на селу делимо. Или исплатим или будем исплаћена. Просто имамо различите животне навике и не желим да викенде проводим чистећи за другима и нервирајући се што су мачке изгребале намештај. Нико ту није ни бољи ни гори- другачији смо.

sto je lepo kad nisi navucen na Farrow and Ball, pa je Dulux skup:malav:
Prica za moju gajbu je cirkus. Lik koga sam znao dok sam radio za ARD neke emisije, igrom slucaja prodavao stanove, kupio dva u Srbiji i top ih opremio. Zena mu nasa iz Arilja, nikad nije bila van Srbije. Ovaj moj skoro da nije ni ziveo niko u njemu. I jednog dana zena njegova hoce da upozna njegove roditelje u Vieni i zapuca u Bec. Bila nekoliko dana, lik ovde radio kao prvi covek predstavnik austrijske farmaceutske kuce i javlja mu se ona sa recima: Decu spremi, ispisi iz skole, spakuj i posalji u Bec. Ja se u Srbiju vise ne vracam :lol:

I bukvalno tako i bi. Lik spremio i poslao decu, dao advokatu da mu proda gajbe, sa firmom se dogovorio da nadju drugog za BG i caos. :rotf:

То је и један од разлога зашто ми не пада на памет да кућу на селу делимо. Или исплатим или будем исплаћена. Просто имамо различите животне навике и не желим да викенде проводим чистећи за другима и нервирајући се што су мачке изгребале намештај. Нико ту није ни бољи ни гори- другачији смо.
Kome trebaju macke pored kerova?

Е, а у уторак увече је сипила кишица али је вече било предивно, свеже а топло. Баш сам уживала у шетњи.
И понедељак јутро, трчала сам по киши и пријало ми је.
Није исто када је лепа киша и јесењи смор.

Back