ne znam ja sta si ti pisala
ali znam da je korona laz
i to su do sada i najgluplji shvatili jer cinjenice tako govore
bice nam mala groblja
posast
kraj sveta
izumire italija
napada stare
napada mlade
napada sve
respiratori
siri se leti
siri se zimi
mraz ubija
sunce ubija
sunce ne ubija
radi od osam
radi posle osam
sedite kuci da se ne zarazite
sedite u neprovetrenom sa vise ljudi u skucenom prostoru to je dobro
ne idite napolje jer je to lose
napada sve redom pevace koji imaju najbolju zdravstvenu zastitu i njima je jako tesko i jedva su pretekli
a nijedna kasirka u maksiju nije obolela a svaki dan je u kontaktu sa 2000 ljudi koji jooj daju pare koje su prosle te nedelje 10000 ruku
soj 1
soj2
soj 3
pik soja
poklapanje sa gripom
raspoklapanje sa gripom
leci se hemomicinom
hemomicin ne deluje
zgrusava krv
ne zgrusava krv
i levo i desno i drz i nedaj i sve je ostalo isto kao i pre korone i za vreme korone samo sto je eto korona prosla a u stvari nije
a u stvari mozda ce je biti opet a u stvari je mozda nije ni bilo
i tako dalje
pajaca koji veruju ce biti uvek
i to je jako tuzno ali ipak i nije
Ja se nisam vakcinisala,ali korona nije bila laz.
Ja sam je prelezala dva puta.Isto i moja majka koja se jeste vakcinisala.Iste simptome smo imale,istu tezinu bolesti.Imale smo upalu plucnog krila.Prije par godina sam imala teski grip,sa jos tezim simptomima,ali nisam imala upalu pluca.
Sta je korona...da li je to vrsta gripa ili nije,ne znam...ali da je postojala,postojala je.
Druga je stvar ono nametanje maski,rukavica,zatvaranja,vakcina...sto jeste diskutabilno,slazem se.
Ima i sada korone,ali sporadicno.
Ja sam nedavno "iz cista mira" dobila neku cudnu malaksalost i uvece temperaturu,ali proslo je za dan.Narednih dana sretnem komsinicu koja mi kaze da ima koronu,sa svim simptomima,visokom temperaturom itd. i da ne ulazim s njom u lift.Do tada smo i ona i ja vec u taj lift ulazile sto puta,tako da mislim da je i ovo moje bila mozda korona,ali sa slabim simptomima,jer se valjda stekao vise i taj imunitet.
Pobornik sam toga da je korona projekat,ali da je i bolest,nazalost.