Rupa VII

misljenje o vakcinama nisam promijenila
sto sam tad mislila i sad mislim
vakcinisala sam se i opet bih se vakcinisala

tvoje je pravo da se ne vakcinises i meni je to okej
to sam i tad rekla

sto se gela tice - za mene je to bio jedini nacin da prestanem grickati nokte
i to ne gel nego nadogradnja - one plastike, dva mjeseca sam se zaebavala s njima i ok
i to sam napisala

meni mene ne moras prevoditi
+ me savrseno zabole d.upe sta ti o meni ili bilo cemu drugom mislis
ako te savrseno boli dupe, sto si se nasla prozvana? Nisi jedina ni za trip vakcina ni za nokte...

ja znam jedno zasigurno od sumnjive vakcine necu sigurno umreti ...

pitanje za vakcinisane kako se pokazala vakcina i uticaj vakcine na zdravlje ljudi koji su je primili u periodu od 3 do 5 godina od primanja ?
koliko znam ima sudskih parnica zbog nekih vakcina - ako mislis na posljedice
astrazenece konkretno
al mislim da ima i neki sudski fajt izmedju proizvodjaca vakcina
nista to nije neocekivano, niti je prva takva situacija

ne znam ja sta si ti pisala
ali znam da je korona laz
i to su do sada i najgluplji shvatili jer cinjenice tako govore

bice nam mala groblja
posast
kraj sveta
izumire italija
napada stare
napada mlade
napada sve
respiratori
siri se leti
siri se zimi
mraz ubija
sunce ubija
sunce ne ubija
radi od osam
radi posle osam
sedite kuci da se ne zarazite
sedite u neprovetrenom sa vise ljudi u skucenom prostoru to je dobro
ne idite napolje jer je to lose
napada sve redom pevace koji imaju najbolju zdravstvenu zastitu i njima je jako tesko i jedva su pretekli
a nijedna kasirka u maksiju nije obolela a svaki dan je u kontaktu sa 2000 ljudi koji jooj daju pare koje su prosle te nedelje 10000 ruku
soj 1
soj2
soj 3
pik soja
poklapanje sa gripom
raspoklapanje sa gripom
leci se hemomicinom
hemomicin ne deluje
zgrusava krv
ne zgrusava krv
i levo i desno i drz i nedaj i sve je ostalo isto kao i pre korone i za vreme korone samo sto je eto korona prosla a u stvari nije
a u stvari mozda ce je biti opet a u stvari je mozda nije ni bilo
i tako dalje
pajaca koji veruju ce biti uvek
i to je jako tuzno ali ipak i nije
pa nije laz
i grip se tako pojavio i ostao
u gomili sojeva
nece ni neki drugi virus biti laz
u ovoj konkretnoj situaciji reakcije raznih drzava su bile problematicne
najnormalniji su bili svedjani, a po njima se pljuvalo iz oba tabora

ne znam ja sta si ti pisala
ali znam da je korona laz
i to su do sada i najgluplji shvatili jer cinjenice tako govore

bice nam mala groblja
posast
kraj sveta
izumire italija
napada stare
napada mlade
napada sve
respiratori
siri se leti
siri se zimi
mraz ubija
sunce ubija
sunce ne ubija
radi od osam
radi posle osam
sedite kuci da se ne zarazite
sedite u neprovetrenom sa vise ljudi u skucenom prostoru to je dobro
ne idite napolje jer je to lose
napada sve redom pevace koji imaju najbolju zdravstvenu zastitu i njima je jako tesko i jedva su pretekli
a nijedna kasirka u maksiju nije obolela a svaki dan je u kontaktu sa 2000 ljudi koji jooj daju pare koje su prosle te nedelje 10000 ruku
soj 1
soj2
soj 3
pik soja
poklapanje sa gripom
raspoklapanje sa gripom
leci se hemomicinom
hemomicin ne deluje
zgrusava krv
ne zgrusava krv
i levo i desno i drz i nedaj i sve je ostalo isto kao i pre korone i za vreme korone samo sto je eto korona prosla a u stvari nije
a u stvari mozda ce je biti opet a u stvari je mozda nije ni bilo
i tako dalje
pajaca koji veruju ce biti uvek
i to je jako tuzno ali ipak i nije
Ja se nisam vakcinisala,ali korona nije bila laz.
Ja sam je prelezala dva puta.Isto i moja majka koja se jeste vakcinisala.Iste simptome smo imale,istu tezinu bolesti.Imale smo upalu plucnog krila.Prije par godina sam imala teski grip,sa jos tezim simptomima,ali nisam imala upalu pluca.
Sta je korona...da li je to vrsta gripa ili nije,ne znam...ali da je postojala,postojala je.
Druga je stvar ono nametanje maski,rukavica,zatvaranja,vakcina...sto jeste diskutabilno,slazem se.
Ima i sada korone,ali sporadicno.
Ja sam nedavno "iz cista mira" dobila neku cudnu malaksalost i uvece temperaturu,ali proslo je za dan.Narednih dana sretnem komsinicu koja mi kaze da ima koronu,sa svim simptomima,visokom temperaturom itd. i da ne ulazim s njom u lift.Do tada smo i ona i ja vec u taj lift ulazile sto puta,tako da mislim da je i ovo moje bila mozda korona,ali sa slabim simptomima,jer se valjda stekao vise i taj imunitet.
Pobornik sam toga da je korona projekat,ali da je i bolest,nazalost.

jbg vakseri se prave ludi :roll:, zale se na drue teme..@bogomoljka ako moze da potvrdi da je prezivela, pisale smo na zdravlju:D onomad
ne dolazim cesto, kako se taguje neko, zaboravila sam jbg
Е, претекох.
Претекла и баба од 90 година са упалом оба плућна крила. Нисмо је дали у болницу јер се оданде не би вратила. Консултовали се са др из црвене зоне који исто размишља иако су овде тврдили да тако причам јер не знам лекаре који раде са зараженима, како су они сви боцнути и другу песму певају са лица места. Иако је овде писала особа која је радила са зараженима и није дизала фрку. Али се веровало некима који се лажно представљају као да нас је Нушић описао, изгледа да си министарка ако ти је муж министар.
А како си ти?

Е, претекох.
Претекла и баба од 90 година са упалом оба плућна крила. Нисмо је дали у болницу јер се оданде не би вратила. Консултовали се са др из црвене зоне који исто размишља иако су овде тврдили да тако причам јер не знам лекаре који раде са зараженима, како су они сви боцнути и другу песму певају са лица места. Иако је овде писала особа која је радила са зараженима и није дизала фрку. Али се веровало некима који се лажно представљају као да нас је Нушић описао, изгледа да си министарка ако ти је муж министар.
А како си ти?
ja sam zbog prirode posla koji sam obavljao ( tajni posao u sluzbi zastite i obezbedjivanja lica i imovine i dece i svalerki lica i cica ) radio celu koronu i nista mi nije bilo

ja sam zbog prirode posla koji sam obavljao ( tajni posao u sluzbi zastite i obezbedjivanja lica i imovine i dece i svalerki lica i cica ) radio celu koronu i nista mi nije bilo
Мени је заиста небитно да ли се неко вакцинисао или не. Нити сматрам да ико треба због тога да се правда. Људи се и дрогирају па не вучемо свакога за рукав. Мој став о томе је такав какав јесте и искрено ми је драго да моји најближи деле исти па не бринем за њих.
Оно што је мени одбојно су људи који су користили ковид пропуснице и тиме били саучесници да се они други посматрају као нижи. Такви би комшију цинкарили и нацистима зарад неког свог, ситног бенефита.
Једна блиска особа ми је тотално отпала од срца и то током те хистерије када смо седеле у кафићу на отвореном а она се згрчила и склањала иако преко пута мене као да ће умрети од самог погледа а онда улетела у кревет типу ког је упознала на Тендеру јер живи у иностранству и потенцијална јој је карта за пресељење одавде. Мене зна годинама и опасност сам јој јер делимо исти сто, а њега види први пут и појма нема какве болештине или мракове носи. Али има стан и посао у ЕУ па вреди ризиковати.

Такође нисам ни за ликовање него за истину. Заиста би ми драже било да сам ја грешила, свет би деловао лепше. Ако смо ми у праву то је мука.

Е, ја ћу сада. У шуму и шетњу око језера.
Ja pokuso,1 drka dron,drugi mi seo na 3m ispusta neke zvuke,pa se smeje i na na kraju zapali,ustanem i krenem kuci

Samo negde da prođe vreme da ništa ne slušaš i ne gledaš. Meni je nešto danas najgori osećaj neke ogorčenosti i žalosti zbog svega ovoga. I ove ptičurine što pevaju me nerviraju.

Мени је заиста небитно да ли се неко вакцинисао или не. Нити сматрам да ико треба због тога да се правда. Људи се и дрогирају па не вучемо свакога за рукав. Мој став о томе је такав какав јесте и искрено ми је драго да моји најближи деле исти па не бринем за њих.
Оно што је мени одбојно су људи који су користили ковид пропуснице и тиме били саучесници да се они други посматрају као нижи. Такви би комшију цинкарили и нацистима зарад неког свог, ситног бенефита.
Једна блиска особа ми је тотално отпала од срца и то током те хистерије када смо седеле у кафићу на отвореном а она се згрчила и склањала иако преко пута мене као да ће умрети од самог погледа а онда улетела у кревет типу ког је упознала на Тендеру јер живи у иностранству и потенцијална јој је карта за пресељење одавде. Мене зна годинама и опасност сам јој јер делимо исти сто, а њега види први пут и појма нема какве болештине или мракове носи. Али има стан и посао у ЕУ па вреди ризиковати.

Такође нисам ни за ликовање него за истину. Заиста би ми драже било да сам ја грешила, свет би деловао лепше. Ако смо ми у праву то је мука.

Ja sam se manje ili visediskretno udaljio od svih degena.

Sad sedim u kolima i slusam doris dragovic 😀

Back