Rupa VII

Šetaj koliko god možeš, zbog održavanja kakvog takvog tonusa mišića.
Moja svekrva je primila neke injekcije u oči, i uvrtela sebi u glavu da ne sme da izlazi napolje.
Ona se inače sporo i teško kreće zbog polineuropatije. Brzinom puža, a 100m razdaljine maksimalno. Od kako neće da izlazi napolje, sve sporije i kraće može da hoda.
Da znam tako to ide zato se i teram čim osetim da mogu koliko god, mada me ova anemija bas muci, ali nedam se. Samo da izguram još ovu jednu ipo terapiju pa mislim da cu se vratiti u normalu.

PMI 170 napolju????

Napustite Srbiju smrdljivci!

sam..ja .... se sinoć obezglavio...od kafića do DB-a i završnih na nekom trcprc rejvu...na Dorćolu. Ej, bre, mator čovek. Bože...

Ustao sam da pišEm i idem da spavam opet, nego me drndaju telefoni kad sam blesav pa uključio...

Juče sam odgledao film "Toma". Iako sam rekao da tu glupost neću da gledam. Ali bio sam u gostima pa i nisam imao izbora.
Sad, da ne budem namćor, nije film baš toliko loš. Ako ništa, jesu se potrudili. A i takav legendarni pevač zaslužuje da ima film urađen po svom životu.
Ali kaaaako su užasno odradili onu gigantsku, plastičnu, žutu nosinu! Pa ono je zločin i prema pokojnom Tomi a i prema onom jadnom glumcu.
Odmah sam se setio serije Allo Allo i one epizode kad Renea maskiraju u DeGola pa kad mu naprave veštački nos od plastičnog eksploziva. Pa kad kine a ono izleti fitilj.
Ceo film sam samo čekao kad će iz onog plastikanera da ispadne fitilj.

А мени тај његов нос уопште није био толико упечатљив реално колико су га карикирали у филму.
Упечатљивија су ми била уста, танко развучена и тужан, као напаћен израз лица, чак и када се смеје.

Ne znam, nisam gledala film, samo najave i previse mi paznju skrece kosa i nosina, kao neki simbol.
Posle i komentari o laziranju biografije, i objasnjenja koja se vade na umjetnicke slobode... Ne vidim neku vrijednost filma da bi se tu nesto gledalo.

А мени тај његов нос уопште није био толико упечатљив реално колико су га карикирали у филму.
Упечатљивија су ми била уста, танко развучена и тужан, као напаћен израз лица, чак и када се смеје.
Meni je nekako sav Toma i njegov opus napaćen.

Film je totalno promasio Tomu,po meni.Nikakve veze nema s njim injegovom biografijom.
A kad su vec promasili,trebali su da ostave onog glavnog glumca da bude lijep kao sto i jeste,a ne da mu dodaju taj ruzni nos, i da naprave holivudsku pricu.😀
Ovako,Toma kao neki zavodnik...a koliko znamo,nikad nije bio.
Jedino mi se svidja muzika u filmu.. A radnja,sve ukljucujuci onog doktora i onu izmisljenu pricu,mi je bezveze.

Мени су Петар Бенчина и Златан Видовић тренутно најбољи фрајери међу глумцима.
Ја оног Биковића не могу да сварим. И шта је Русима па га усвојили!?

Mnogo volim kako Ljuba Bandić glumi, pravi naslednik Petra B.
И ја.
И волим много глас Игора Ђорђевића. Мада увек има неке улоге килавих мушкарца, мекушаца.
А велико изненађење у позоришту ми је Иван Ђорђевић. ТВ и позориште - небо и земља.

И ја.
И волим много глас Игора Ђорђевића. Мада увек има неке улоге килавих мушкарца, мекушаца.
А велико изненађење у позоришту ми је Иван Ђорђевић. ТВ и позориште - небо и земља.
U pozorištu ga nisam gledala ne dopada mi se uopšte kako glumi. Sav mi je isprekidan, kao Sonja Savić što je bila.

Мени су Петар Бенчина и Златан Видовић тренутно најбољи фрајери међу глумцима.
Ја оног Биковића не могу да сварим. И шта је Русима па га усвојили!?
Uh,meni je Petar Bencina nekako odbojan.Ne znam zasto...a vidim svima je neki dobar frajer. 🙂

Uopšte ne znam kako izgledaju ti novi glumci, svi su mi isti ko ruže bez mirisa. Nikad ni jedan nikakav utisak na mene nije ostavio i ni jednog ne prepoznaje kad i pogledam nesto od tih naših serija i filmova, mada ni to nemam ni želju ni volju da gledam. Sve mi je bzvz, smuti pa prospi.

Back