Rupa VII

Joj ne znam
Idalje nekako te masine koje rade sve ne mogu da me ubede da su mi super
I da sve to rade super i da je sve lako za rukovanje itd
Msm kapiram da je to mozda moja predrasuda ali ja bih ostavila tu pekaricu koja radi i nikakv multi djavo za 50.000 ne bih kupovala
a necu ni ja kupiti dok ovo radi
imam i multipraktik vec kojim radim sve ostalo

Pa poznati ne umiru od raka, reko onomad nestorovic
Osim ako nisu primili vakcine, onda poznati umiru od raka
Jer pre vakcina niko poznat od raka umro nije
Isuse boze
Bigati ne umiru.
Ali ima i obrazlozenje za neke od njih, za koje izmanipulisani vjeruju, recimo stiva dzobsa. Nije umro, nego se povukao u ilegalu, povratio privatnost.
Koliko je samo djece taj covjek spasio, zasto nema kocnice u javnim nastupima.

to po definiciji nije fasizam
vec njegova licna preferencija

a ovo pandemijsko ludilo nisam sigurna da se moze podvesti pod fasizam
mislim, ogranicavana su prava ljudima tipa na kretanje, ajd sloboda govora je relativna stvar...al u svrhu suzbijanja zaraze dok nismo skontali da nas ipak nece masovno pobiti u znacajnijem broju

ukrajina je treca neka prica i tu nema slaganja cak ni medju deklarativnim saveznicima
cak se i medijski pritisak istutnjao pa recimo ameri raspravljaju da li se zelenski adekvatno obukao za posjet bijeloj kuci...kao nije ih ispostovao za te pare...a oni guraju citavu pricu...
rusi s druge strane imaju takav kaos da vise nikome nije jasno sta guraju, vjerojatno ni njima nije jasno, ali ce gurati do kraja jer to oni tako preferiraju...
kad se sve sabere istinski su najebali ukrajina i evropa i kako ce svijet izgledati kad se ovo zavrsi...niko pojma nema
kamate rastu, ulazimo u recesiju...sve u svemu, ko ziv ko mrtav iduce godine
Mere su zaista bile fasisticke. Diskriminacija na svakom cosku, vrhunac jedno vreme kad su najgori bili zdravi+nevakcinisani.
Nikakve logike u "zastiti", kao pandemija, zajednicka borba, a ovamo cak i vakcine diskriminisane, moze fajzer, ne moze kineska, ruska...a tek ekstra profit koji se mlatio, one afere sa kiseonikom, respiratorima, nabavkama, uzas...nista bolji nisu nisu bili ni "antivakseri" u svojim stavovima, tj.nacinu izrazavanja, kao da je strah izvukao ono najgore iz ljudi, sto Umbero E.kaze-strah od svake razlicitosti kao zacetak fasizma.
Ja sam postovala svaciju odluku, meni bliski ljudi se skoro svi vakcinisali, neko prosao lakse, a neki su bome posteno nadrljali. Drug operisao vene, odjednom dobio trombove, prosirenja...brat obostranu upalu pluca, upalu bubrega itd.
Da ima veze, ima...isto kao sto Srbija prednjaci u br.obolelih od kancera, a bome i region, zbog bombardovanja osiromasenim uranijumom. Ja ne znam porodicu da nema neko da nije oboleo od raka. Ali eto, nema veze sa ratom...
Onda "specijalna operacija" i odjednom sve utihnulo oko kovida...za taj sukob mi tek nista nije jasno. Necu da verujem u pricu, a izgleda da ima logike, da Rusi i Ameri imaju zajednicki plan od pocetka, naravno sve se vrti oko energenata/love, i velike sile profitiraju... Rusi izvoze na istok, Ameri prodaju Evropi po vecim cenama...sad treba realno nadoknaditi ono uz vremena korone. Zalihe su na izmaku, cene divljaju...
Bice stvarno kao u onoj reklami - 2023.god. supa od hrcka...
Neka nam je svima Bog, Buda, Alah, Tito...ko u sta veruje, u pomoci...

Mere su zaista bile fasisticke. Diskriminacija na svakom cosku, vrhunac jedno vreme kad su najgori bili zdravi+nevakcinisani.
Nikakve logike u "zastiti", kao pandemija, zajednicka borba, a ovamo cak i vakcine diskriminisane, moze fajzer, ne moze kineska, ruska...a tek ekstra profit koji se mlatio, one afere sa kiseonikom, respiratorima, nabavkama, uzas...nista bolji nisu nisu bili ni "antivakseri" u svojim stavovima, tj.nacinu izrazavanja, kao da je strah izvukao ono najgore iz ljudi, sto Umbero E.kaze-strah od svake razlicitosti kao zacetak fasizma.
Ja sam postovala svaciju odluku, meni bliski ljudi se skoro svi vakcinisali, neko prosao lakse, a neki su bome posteno nadrljali. Drug operisao vene, odjednom dobio trombove, prosirenja...brat obostranu upalu pluca, upalu bubrega itd.
Da ima veze, ima...isto kao sto Srbija prednjaci u br.obolelih od kancera, a bome i region, zbog bombardovanja osiromasenim uranijumom. Ja ne znam porodicu da nema neko da nije oboleo od raka. Ali eto, nema veze sa ratom...
Onda "specijalna operacija" i odjednom sve utihnulo oko kovida...za taj sukob mi tek nista nije jasno. Necu da verujem u pricu, a izgleda da ima logike, da Rusi i Ameri imaju zajednicki plan od pocetka, naravno sve se vrti oko energenata/love, i velike sile profitiraju... Rusi izvoze na istok, Ameri prodaju Evropi po vecim cenama...sad treba realno nadoknaditi ono uz vremena korone. Zalihe su na izmaku, cene divljaju...
Bice stvarno kao u onoj reklami - 2023.god. supa od hrcka...
Neka nam je svima Bog, Buda, Alah, Tito...ko u sta veruje, u pomoci...
meni je tu najveci problem bila nekonzistetnost
kad uporedimo s variola vera sitaucijom u sfrj meni je ocigledno sta je trebalo uraditi cim su vakcine postale dostupne

za ovo ostalo ne mislim da imaju neki diretan dil i plan
vec da love u mutnom i gledaju samo svoje guzice, kao i obicno
a ova kriza se sprema vec dugo
jer ne mozes dovijeka stampati pare ko slicice

Mene inače te teorije zavjere o kojima se polemiše uopše ne plaše, ne mislim da ne postoje, ali ne ove o kojima se toliko priča piše.
Stvarne TZ su skrivene, ne bi bile to da nisu, da se o njima raspravlja. Ove nama kao poznate su tu da skrenu pažnju sa stvarnih zavjera.

meni je tu najveci problem bila nekonzistetnost
kad uporedimo s variola vera sitaucijom u sfrj meni je ocigledno sta je trebalo uraditi cim su vakcine postale dostupne
za ovo ostalo ne mislim da imaju neki diretan dil i plan
vec da love u mutnom i gledaju samo svoje guzice, kao i obicno
a ova kriza se sprema vec dugo
jer ne mozes dovijeka stampati pare ko slicice
Da, variola vera su suzbili u rekordnom roku, koji mesec i cao. Jeste bilo strogo, ali je i drzava bila ozbiljna. Tata mi je tad bio student, dete iz provincije dosao u Zagrebu, pricao-da je sve bilo filmski, niko se nije pobunio, svi vakcinisani...

Za krizu-saglasna.
Samo prvi put veze nemam u kom pravcu ce ici...kao i za rat, od starta nisam mogla predvideti nista, ni koliko ce trajati. Nadala sam se kratko, a ono evo vec ce godina, nazalost.
Malo frustrira neizvesnost. Ali ok, ono cuveno-uvek moze biti i gore... za sad nam je kucni ljubimac ziv i zdrav. :lol:
Ko nije gledao...crnjak je i propaganda, ali ...

Da, variola vera su suzbili u rekordnom roku, koji mesec i cao. Jeste bilo strogo, ali je i drzava bila ozbiljna. Tata mi je tad bio student, dete iz provincije dosao u Zagrebu, pricao-da je sve bilo filmski, niko se nije pobunio, svi vakcinisani...

Za krizu-saglasna.
Samo prvi put veze nemam u kom pravcu ce ici...kao i za rat, od starta nisam mogla predvideti nista, ni koliko ce trajati. Nadala sam se kratko, a ono evo vec ce godina, nazalost.
Malo frustrira neizvesnost. Ali ok, ono cuveno-uvek moze biti i gore... za sad nam je kucni ljubimac ziv i zdrav. :lol:
Ko nije gledao...crnjak je i propaganda, ali ...

isto tako su sjebali i epidemiju polija
doduse, te vakcine su bile problematicne, al posljedice je snosio i neki broj vakcinisanih i oni koji nisu vakcinisani, u svim zemljama koje su bile afektovane
al nije samo to vec i tbc
nasa djeca jos dobijaju bcg vakcinu s razlogom
tbc je jos prisutan u populaciji, ali u usporedbi s periodom do uvodjenja te vakcine zanemarljiv je
kalendar vakcinacije u sfrj je bio odlican i s variolom su se izborili maestralno
danas od sajber kenjatora ne bi mogli zivit, al hej...ni s variolom se ne moze zivit tako da bi bila kamara izvucenih dobitnika darwinove nagrade

mislim, mene svo to jedenje gowana nervira bas
jer covjek koji zeli zivit u drustvu ima osim prava i neke obaveze

isto tako su sjebali i epidemiju polija
doduse, te vakcine su bile problematicne, al posljedice je snosio i neki broj vakcinisanih i oni koji nisu vakcinisani, u svim zemljama koje su bile afektovane
al nije samo to vec i tbc
nasa djeca jos dobijaju bcg vakcinu s razlogom
tbc je jos prisutan u populaciji, ali u usporedbi s periodom do uvodjenja te vakcine zanemarljiv je
kalendar vakcinacije u sfrj je bio odlican i s variolom su se izborili maestralno
danas od sajber kenjatora ne bi mogli zivit, al hej...ni s variolom se ne moze zivit tako da bi bila kamara izvucenih dobitnika darwinove nagrade

mislim, mene svo to jedenje gowana nervira bas
jer covjek koji zeli zivit u drustvu ima osim prava i neke obaveze
Moji se cestito i ne secaju koje smo sve vakcine primili, znaju samo da se islo po redu, kako svi...i tad je bilo pojedinacnih slucajeva da neko ne odreaguje ok, ali zaista na nivou statisticke greske.
Imali smo poverenje u zdravstveni sistem. Verovalo se lekarima, nije se studiralo skraceni kurs medicine, vec popijes propisani lek, primis sta treba...
To nasledje je i dalje ok. Za decu posebno.
Sad ima more teorija, nadrilekara, baba Vangi i sl., neko ce se povesti i na tu stranu, ok sebe odraslog, ali za decu moze biti kobno.
Ne valjaju krajnosti, ni na jednu stranu.
Ima i dalje divnih dokrora, ima i lesinara u dilu sa farmaceutskom mafijom. Istina je negde u sredini.
Ja sam i na vozackom pregledu prijavila da nosim sociva, iako dr nije skontala, zeznula sam se realno, to nista ne znaci, osim sto cesce priduzavam, ali ne da mi savest da precutim.
Maske sam nosila da ispostujem propis, iako ne stite nesto, ali nece me ni ubiti, a neko ce biti mirniji psihicki, ako nista drugo.
I uvek sam za postovanje pravila, samo da su jasna, smislena, objektivna. U suprotnom eto haosa.

Ne vredi. Nece vreme pokazati, tek pocinju zurke, primilo se izgleda...Ukrajina zamenila kovid, ali se forsira isto ludilo jednoumlja.
Neki dan na LjiS-u procitam lika, vrednuje osobine i postignuca devojke, npr. Ima master plus, plus je i sto je vakcinisana. :roll:
Fasizam level pro.
Toliko ocigledno sta se radilo, koja diskriminacija na svim nivoima, profit na konto slobode/ljudi...i mnogi i dalje u istom filmu.
On misli, ako je primila vakcinu, primila je supergene, superiorna je kao one osobe potekle iz genetskog inžinjeringa kao u filmu Gataka. :lol:

On misli, ako je primila vakcinu, primila je supergene, superiorna je kao one osobe potekle iz genetskog inžinjeringa kao u filmu Gataka. :lol:
:)
...davno sam ga gledala, dopao mi se tad, kao SF film...ovo sad mi se ni malo ne dopada.
(Iako je more starijih filmova, romana ponovo postalo aktelno... svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima je slucajna )

Temperatura, od podne. Zglobovi počeli da bole naročito laktovi, zašto, ajde znaj...besika od sinoc, samo da,se kidam kako, zašto, dokle... 😞 mnogo mi je teška terapija, čini mi se nikad gora :rida:

E te životinje su odlična stvar za pranje novca. Malo malo pa neka kao pojede mladunče ili se međusobno pojedu i sl. A u stvari, najverovatnije ih dobro prodaju.
Tako letos mama lavica pojela svoja dva lavića... Baš svi verujemo.
A zmija nedavno pobegla i udavila majmuna...

Back