Treba da spavam jer ujutro moram pre 7 da krenem za pcr I ks da bi u petak mozda primila terapiju, a meni oči ko šolje, pitanje je hocu li zaspati pre ponoći 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam da je umro D. S. Tiago. Pogodilo me baš. Možda i nije istina.
Taman je ovde imao zakazano druženje za 27.12. Baš sam se radovala da ga slušam kako što ti kažeš slatko i pitko govori.I mene. Sanjala sam gluposti citave noci.
On je postao moja simpatija pre vise od decenije kada je pisao kolumnu na poslednjoj stranici magazina Elle.
Cekala sam mesec dana i odmah vrtela listove do poslednje strane. Tada nisam znala ni kako izgleda, kasnije sam shvatila da sam ga bas tako nekako slatko i zamisljala.
Moja porodica ima postapalice iz te kolumne, mama je sedela sa mnom tokom jela a ja bih joj citirala "nema vece srece za majku nego da gleda sopstveno dete kako zvace" jer je majka njega tako hranila sarmama a sama nista ne bi jela sve mereci mu zalogaje.
A sada muz i ja kada hocemo da opisemo neku zenu citiramo Dejanov opis Bosanke koja mu je kao izvinjenje od kompanije cupala obrve na aerodromu "rasna crnka farbana u platinasto plavo".
Ili "znam ko je preveo Andrica ali znam i ko nece prevesti Crnjanskog"...jedno zivotno stvorenje, dobrocudno, video je lepotu i davao lepotu.
Већини ових познатих што у последње време умиру је нешто заједничко. Али, време ће показати... Надам се да ће одговарати ко треба.Gospodin, uvek je Masimo bio gospodin čovek.
Šteta. Mogao je još toga da pruži.
Za razliku od drugosrbijanskpg ološa Tiaga, za koga mi je drago da mi više nije beogradski komšija. Lik koji uzme bivše ime žene i pamte ga po tome što je izjednačavao Srbiju sa NDH. No, o tome nek brinu tamo gde je sad....
pretpostavljam vakcinaOh Bogi, pa pričaj, šta si se stisla
Šta im je zajedničko, kakve teorije postoje?![]()
Ne vredi. Nece vreme pokazati, tek pocinju zurke, primilo se izgleda...Ukrajina zamenila kovid, ali se forsira isto ludilo jednoumlja.Већини ових познатих што у последње време умиру је нешто заједничко. Али, време ће показати... Надам се да ће одговарати ко треба.
Pa poznati ne umiru od raka, reko onomad nestorovicI ja pretpostavljam da je vakcina, ali ne znam kakve veze ima to što su poznati.![]()
to po definiciji nije fasizamNe vredi. Nece vreme pokazati, tek pocinju zurke, primilo se izgleda...Ukrajina zamenila kovid, ali se forsira isto ludilo jednoumlja.
Neki dan na LjiS-u procitam lika, vrednuje osobine i postignuca devojke, npr. Ima master plus, plus je i sto je vakcinisana.![]()
Fasizam level pro.
Toliko ocigledno sta se radilo, koja diskriminacija na svim nivoima, profit na konto slobode/ljudi...i mnogi i dalje u istom filmu.
Nisam ovo znala.Pa poznati ne umiru od raka, reko onomad nestorovic
Osim ako nisu primili vakcine, onda poznati umiru od raka
Jer pre vakcina niko poznat od raka umro nije
Isuse boze
Ma jok, nisu, pogresno si informisana, msm neinformisana si ali nije do tebe, tj jeste do tebe jer slusas samo ono sto ti se plasira…Nisam ovo znala.
Mislila sam da je Glogovac umro od raka. I Madžgalj.
umrli su obojica od rakaNisam ovo znala.
Mislila sam da je Glogovac umro od raka. I Madžgalj.
Vakcinanego, meni uginula pekarica
nakon 9 godina vrijednog rada
sad razmatram da li opet uzeti pekaricu ili novi bosch monstruozni multipraktik
a sta radi taj multipraktik uopste?nego, meni uginula pekarica
nakon 9 godina vrijednog rada
sad razmatram da li opet uzeti pekaricu ili novi bosch monstruozni multipraktik
a radi svea sta radi taj multipraktik uopste?
Ja nesto sve te multi ne volim, ne znam zasto, msm nije da sam ih imala ikada al nekako sam ih uvek zamisljala
Kao nesto sto samo zauzima prostor
Joj ne znama radi sve
tipa mijesi tijesta, kremove, dizana tijesta
sam mjeri
ima siroku lepezu nastavaka za sjeckanje, rendanje
blender i ugradjenu vagu
znaci sve ostalo bacis
al i cijena pocinje na oko 45-50 iljada jer se slabiji motor ne isplati uzeti
doduse, moja se pekarica samo bila zaglupila
evo radi normalno![]()