Rupa VII

Udjoh danas u apoteku i pored mene zena sa djetetom.Mali se nesto vrti i slucajno zakaci veliku staklenu policu sa preparatima i sve tresnu i razleti se u paramparcad.
Dijete se prepalo i vice nisam namjerno,a ona samo skamenjeno gleda i govori apotekarki...sta cemo sad,sta cemo sad.
Mislim se sta ces,plati stetu i cuti,ili se dogovori...dobro je da se niko nije rasjekao.
A i ove apoteke sad postale ko samoposluge...nemas kud proci koliko su zakrcene.

U slučajevima kad nešto slučajno oštete na policama kupci nisu dužni da plate, tako je prema zakonu o zaštiti potrošača.
Sve dok se roba ne proda rizik je na prodavaču.

https://www.jabuka.tv/morate-li-platiti-ono-sto-slucajno-razbijete-u-trgovini/
Ja sam jednom platila nesto, palo je sa polica,a naredali su ga tako da je moralo pasti.
Sreca,nije bio veliki iznos.Ne znam za taj zakon.
Mislim da ce sad u ovoj apoteci razmisliti gdje stavljaju police.Svako moze zakaciti,izmedju te police i pulta je bilo mozda oko metar prostora.

U hodniku trznog centra lokal pored tog gde sam bila ispred su se nalazile naocare za sunce 😰😰😰🤯 jednog dana je neko dete toliko trcalo da ga je za malo oborilo vise puta.♥️ staje njegovi ga pustili😰 plus ko god prodje mogao je da obori ako necim dotakne 😰 ne treba to tako da je palo tri izloga bi bila udarena.

Ja sam jednom platila nesto, palo je sa polica,a naredali su ga tako da je moralo pasti.
Sreca,nije bio veliki iznos.Ne znam za taj zakon.
Mislim da ce sad u ovoj apoteci razmisliti gdje stavljaju police.Svako moze zakaciti,izmedju te police i pulta je bilo mozda oko metar prostora.
Oni i računaju na to da ljudi ne poznaju svoja prava.
Meni se ovdje desilo da mi je ispala micelarna iz ruke. Nisam slučajno zakačila već uzela da pogledam i ispala mi. Niko me nije ni vidio, ali sam otišla do radnica i rekla šta se desilo i pitala da platim, one se nasmijale, jedna odmahnula rukom i kao to se ne plaća. Onda sam saznala da i u RS postoji taj zakon, ali ga većina ne poštuje.

Oni i računaju na to da ljudi ne poznaju svoja prava.
Meni se ovdje desilo da mi je ispala micelarna iz ruke. Nisam slučajno zakačila već uzela da pogledam i ispala mi. Niko me nije ni vidio, ali sam otišla do radnica i rekla šta se desilo i pitala da platim, one se nasmijale, jedna odmahnula rukom i kao to se ne plaća. Onda sam saznala da i u RS postoji taj zakon, ali ga većina ne poštuje.
Е, видиш, била сам присутна у Унуверу када су човеку наплатили Нутелу која му је испала.

Ostali bi bez plata ako plata ide u kovertu, ako ide regularno za bilo koji odbitak od plate radnik mora potpisati da pristaje.

Radila sam u firmi gdje su ljudi sa službenih telefona slali dopune, nekad namjerno jer nema gdje da se dopuni u to doba i slično. Te dopune su im se odbijale od plate, ali nije to moglo tek tako, oni su dolazili u računovodstvo da potpišu da se slažu s tim.

Ostali bi bez plata ako plata ide u kovertu, ako ide regularno za bilo koji odbitak od plate radnik mora potpisati da pristaje.

Radila sam u firmi gdje su ljudi sa službenih telefona slali dopune, nekad namjerno jer nema gdje da se dopuni u to doba i slično. Te dopune su im se odbijale od plate, ali nije to moglo tek tako, oni su dolazili u računovodstvo da potpišu da se slažu s tim.
Врв минималац на рачун а остатак у коверти. Нажалост је тако често...

Е, видиш, била сам присутна у Унуверу када су човеку наплатили Нутелу која му је испала.
ja bi im porusio onda celu gondolu sa nutelama pa da vim kako bi naplatili
to se zove rastur i to ne mogu da ti naplate
i univer je jos super kakav je maxi i kakvih tamo ima lopina

ja bi im porusio onda celu gondolu sa nutelama pa da vim kako bi naplatili
to se zove rastur i to ne mogu da ti naplate
i univer je jos super kakav je maxi i kakvih tamo ima lopina
Баш је била бзвз сцена. Али нисам знала за ово што Стела каже. Да јесам, избацили би и њега и мене овако лајаву са пуном корпом Нутеле само да ме не слушају :lol:

Мојој баки је у лифту тип стргнуо ланчић, а на њему био велики привезак од чистог злата, рад по бакином нацрту јер је од деде добила полугицу па однела златару цртеж шта да направи. Вредност мање више, али успомена нема цену... То је 40-50 година носила међу грудима.

Баш је била бзвз сцена. Али нисам знала за ово што Стела каже. Да јесам, избацили би и њега и мене овако лајаву са пуном корпом Нутеле само да ме не слушају :lol:
mogu jedino da naplate ako ima vise svedoka da je bila ciljana namera
a ti budes pametna pa uvek to radis ispred max jednog pa ce biti tvoja rec protiv njegove.

kaze morate da platite, ti jel moram i samo prsticem povuces sledecu na pod da pukne, on sta to radite da li ste normalni, ti zacudjeno, jaaaa nenormalnaaaa, nisi ti cuo za bogomoljku i sledecu prsticem...tras pljus...on dobro, dobro, ne morate da platite...aha, jel sad ne moram, pa prsticem trecu on urlikne do neba a ti je uvatis u vazduhu i ono :flert: a jel mogu ovu ko poklon da dobijem?

sta mislis sta ce ti reci...a? :lol:

Poslednja izmena:
Урадила сам оно што ме иначе грози... Донео колега неке колаче, али колачићи баш мали и ставим два на тањирић поред кафе. Један би ми био мера а сада ми је мука од другог. Треба ми нешто слано.

И ја после слатког морам нешто слано, не подносим тај осећај киселине у устима.

Урадила сам оно што ме иначе грози... Донео колега неке колаче, али колачићи баш мали и ставим два на тањирић поред кафе. Један би ми био мера а сада ми је мука од другог. Треба ми нешто слано.

ja ovo ne mogu da citam. :rotf:

Back