- Poruka
- 73.939
Isto ja! Kablovska otišla.Ja očekujem da kod mene svakog trenutka nestane. 3 minuta je grmelo i 5 minuta padala kiša. Čudi me da već nije nestala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ja! Kablovska otišla.Ja očekujem da kod mene svakog trenutka nestane. 3 minuta je grmelo i 5 minuta padala kiša. Čudi me da već nije nestala.

Ma mi to "sirimo mrznju"Све су то теорије завере. Шта ти је!?
Gledam kako se na Vračaru urušila zgrada i ne mogu da vjerujem . Pola stana se odvali. Zamišljam,sjediš u dnevnom boravku i sledeći trenutak si u nekoj rupi. Užas. Šta sve zidaju i kako da ne povjeruješ. Jadni ljudi.
Nisu jadni. Gde im je pamet, eto, metar 3 soma, kredit nem a ispod 500 orja mesečno..Gledam kako se na Vračaru urušila zgrada i ne mogu da vjerujem . Pola stana se odvali. Zamišljam,sjediš u dnevnom boravku i sledeći trenutak si u nekoj rupi. Užas. Šta sve zidaju i kako da ne povjeruješ. Jadni ljudi.
Nisam baš u toku kako i zašto,ali mi žao ljudi . Ne vjerujem da je njihov izbor bio da im neko potkopa temelje. Nemam pojma,stašno mi je. Slika naših životaNisu jadni. Gde im je pamet, eto, metar 3 soma, kredit nem a ispod 500 orja mesečno..
Sad ću da žalim o e u BG na hadvao jer će da potonu..i oni što je rekla kako joj je divno tamo na terasi na Dunavu.. užas..
Ma jeste, al ja sam sad nešto više realan, nego empatičan...ti si okej što se toga tiče.Nisam baš u toku kako i zašto,ali mi žao ljudi . Ne vjerujem da je njihov izbor bio da im neko potkopa temelje. Nemam pojma,stašno mi je. Slika naših života
Mene će empatija uništiti. Svaki put se osvjedočim da mi to ne donosi ništa dobro,al vaga ostaje vagaMa jeste, al ja sam sad nešto više realan, nego empatičan...ti si okej što se toga tiče.
Da...uh, sad.si me.našla, al ne bih o tome, baš je lično..Mene će empatija uništiti. Stalno se osvjedočim da mi to ne donosi ništa dobro,al vaga ostaje vaga