Rupa VII

@ChristopherWalken

Pogledajte prilog 970622

Treba da pustis vodu a da ne udari o zid sto je tesko zato sto je cesma na dole ka zidu / ako uspes da pustis pada na beton sto znaci da su noge ruke stomak nekada lice isprskani prljavom vodom / pri tom treba paziti da se ne udaris o ovo gore.

Koritance nebitno kao "r" u "Marlboro" :lol:

Uputstvo za upotrebu te česme bi ti bilo, staneš ispred nje, s' oproštenjem, raširiš noge koliko možeš, s' oproštenjem, nagneš se napred i tako pereš ruke/umivaš se/piješ vodu.... Tako ti je inače zagarantovano kvašenje svedeno na minimum.
A za ovu nadstrešicu jedino pomaže šlem. :mrgreen:

Koritance nebitno kao "r" u "Marlboro" :lol:

Uputstvo za upotrebu te česme bi ti bilo, staneš ispred nje, s' oproštenjem, raširiš noge koliko možeš, s' oproštenjem, nagneš se napred i tako pereš ruke/umivaš se/piješ vodu.... Tako ti je inače zagarantovano kvašenje svedeno na minimum.
A za ovu nadstrešicu jedino pomaže šlem. :mrgreen:

ili stanes bocno od cesme.

@ChristopherWalken

Pogledajte prilog 970622

Treba da pustis vodu a da ne udari o zid sto je tesko zato sto je cesma na dole ka zidu / ako uspes da pustis pada na beton sto znaci da su noge ruke stomak nekada lice isprskani prljavom vodom / pri tom treba paziti da se ne udaris o ovo gore.

Stavite kratko gumeno crevo na česmu.
Tako ćete sprečiti prskanje vode.
Voda će i dalje padati na beton ali neće prskati.

Ne znam kako sam uspela ali uspela sam da se povredim.
Jedan deo od usisivača mi priklještio mišić na ruci.
Baš me boli.
Do uveče ima da poplavi još više.
Privremeno sam vezala masku oko mišice da bar malo rashladi bolno mesto.

Može li neko da mi kaže da li je danas stvarno bila onako grozna naslovna strana Informera? Neku grozotu dijele po fb ne bih ovde da stavljam,a ne mogu ni da vjerujem da je istina.

Eto ne citajte ako necete da ogadite sebi sve.

Vec pre ovoga su bili lesevi bez glava :aha: sada su ponovo bili na tv programu posle na naslovnim.
Meni su se pojavile na tviteru bilo mi je muka ceo dan od obezglavljenog tela sa nozem u vratu razbacanim stopalima ceo dan mi je bila muka.

Nakon ovoga ne verujem da ima zivota ovde za nas kojima su takve fotografije previse / vi ste ovde uglavnom svi dosta stariji od mene mozda vam je ovo nista posebno a meni je previse.

Inace je rekla ona osoba iz rema da su fotografije "edukativnog karaktera" tako rece / ne znam zasto se to prikazalo u vreme kada deca mogu da vide.

Poslednja izmena:
Eto ne citajte ako necete da ogadite sebi sve.

Vec pre ovoga su bili lesevi bez glava :aha: sada su ponovo bili na tv programu posle na naslovnim.
Meni su se pojavile na tviteru bilo mi je muka ceo dan od obezglavljenog tela sa nozem u vratu razbacanim stopalima ceo dan mi je bila muka.

Nakon ovoga ne verujem da ima zivota ovde za nas kojima su takve fotografije previse / vi ste ovde uglavnom svi dosta stariji od mene mozda vam je ovo nista posebno a meni je previse.

Inace je rekla ona osoba iz rema da su fotografije "edukativnog karaktera" tako rece / ne znam zasto se to prikazalo u vreme kada deca mogu da vide.
nemam pojam o cemu se radi..a kako si opisala. ne bih ti bila u kozi /ne koza kao zivotinja/ nije ti lako, izdrzi kraljice, legendo

U, bre... Pa di si, na Pešteru. Turi neko drvo u furunu.
Elem...
Danas
Treba da odem po potvrdu o zdravstvenoj ispravnosti kučeta

-Da se podšišam
-Kupim peraja i masku
+ Sve ono što žena smisli da nam je neophodno, da me maže, kao, u dmu, vrv..

Back