Rupa VII

Opet me čeka jurnjava i sređivanje papira.
Ne razumem kako je moguće da isti papiri važe za jedan slučaj a za drugi da su kopije.
Više ću od svega izludeti.
Čekam da mi advokat javi termin kad možemo da se vidimo i rešimo ovo.
Ova situacija me više izluđuje, uradiš sve što je u tvojoj moći i opet nešto koči ili neko.

Screenshot_20210713-115204_Samsung Internet.jpg

Sta su mu uradili a danas sta nam rade koja je to mrznja prema svima nama 🙏🙏🙏😇😇😇😇 imamo sveca Slobodana koji se 🙏 za nas 🙏😇 al' svaki put mi pozli zbog toga sta su mu uradili samo zato sto je nas.

U četvrtak idem kod advokata.
Treba da pripremim pare i za nju i za notara i još gomilu toga.
Jedva sam pojela parče hleba.
Znam, srediće se sve
A šta ako se ne sredi?
Čeka me žešća bobra da se izborim sa svim
I trebaju mi neki deblji živci ovi se totalno istanjili
Sad po ovom vrelom suncu na posao i sa osmehom br. 14, sve je ok.
Vrištala bih da nisam u zgradi
Umesto toga pustila muziku i pevam i Pijuckam čajić.
Idemo biće kako bude

Tako se ponadam da ce biti bolje :aha: ima nekih prijatnih razgovora :aha: na punjenje flase toplom vodom desi se "zar nema napolju tople u flasama".
Leti se ne koristi klima ne zato sto nema para vec zato sto su vodjene uzasne posledice koriscenja iste.
Leti se ne koristi fen zato sto bi to razbesnelo zato sto je to 😡😡😡"bacanje para" / zimi ga ne koristim zato sto (grejem sobu tako bacam pare na to)🤬🤬🤬🤬 "gasi to ne izivljavaj se" uz nasilno otvaranje vrata.(Mogu da na jesen zimi susim ako nema nikog samo treba napuniti flase brzo osusiti da niko ne dodje).
Iako ne grejem sobu leti je topla zimi hladna (iako gledam TA pec ceo zivot a ne smem da je pipnem jednom sam je ukljucila bilo je 😡😡😡😡😡😡 gasi to ko zna koliki ce racun da stigne).
Sta je najteze u celoj stvari :aha: previse boli sto se svaki put ponadam a nista od toga :aha: previse je tesko sto uvek mislim da je bolje sad ne.
Vratila mi se perut treba da kupim sampon protiv nje koji treba da sklonim plus racun da sklonim da ne bi bilo kako se "bahatim" mogu da zamislim reci.
Ovo je uzasno tesko pisati samo ne mogu sebi da dozvolim da se razbolim zbog onoga o cemu cutim posto je tenzija o kojoj se cuti ono sto utice na pojavu mnogih kako to zovu "stanja".

Rekoše na Novoj da je za finale Zadruge uplaćeno 19 miliona sms-ova. E pa mi smo debilni narod, činjenica je da ni nismo za bolje, pih :evil:
Kad su skupljali pare da ona Djoganijeva kupi stan,šta dalje da pričamo. Stvarno mi nije jasno nikako. Pričala nam žena o svojoj zaovi,samohrana majka,težak posao, uplatila za njen stan neke pare. Koliko god da su sitne nije mi to normalno. Bolje kupi vreću hrane i nahrani pse lutalice.

Kad su skupljali pare da ona Djoganijeva kupi stan,šta dalje da pričamo. Stvarno mi nije jasno nikako. Pričala nam žena o svojoj zaovi,samohrana majka,težak posao, uplatila za njen stan neke pare. Koliko god da su sitne nije mi to normalno. Bolje kupi vreću hrane i nahrani pse lutalice.
Ludaci. Znaš koliko me zanima ima li ona stan ili nema. Koliko uostalom ima ljudi bez stana pa niko ne obraća pažnju. Ne znam čime omađijaju taj narod, meni je oduvek bilo nenormakno to obožabanje bilo koje javne ličnosti, a o njima tek ne mogu da shvatim.

Back