Rupa VII

Gledam kako se na Vračaru urušila zgrada i ne mogu da vjerujem . Pola stana se odvali. Zamišljam,sjediš u dnevnom boravku i sledeći trenutak si u nekoj rupi. Užas. Šta sve zidaju i kako da ne povjeruješ. Jadni ljudi.

Screenshot_20210717-010510_Samsung Internet.jpg

Gledam kako se na Vračaru urušila zgrada i ne mogu da vjerujem . Pola stana se odvali. Zamišljam,sjediš u dnevnom boravku i sledeći trenutak si u nekoj rupi. Užas. Šta sve zidaju i kako da ne povjeruješ. Jadni ljudi.
Nisu jadni. Gde im je pamet, eto, metar 3 soma, kredit nem a ispod 500 orja mesečno..

Sad ću da žalim o e u BG na hadvao jer će da potonu..i oni što je rekla kako joj je divno tamo na terasi na Dunavu.. užas..

Nisu jadni. Gde im je pamet, eto, metar 3 soma, kredit nem a ispod 500 orja mesečno..

Sad ću da žalim o e u BG na hadvao jer će da potonu..i oni što je rekla kako joj je divno tamo na terasi na Dunavu.. užas..
Nisam baš u toku kako i zašto,ali mi žao ljudi . Ne vjerujem da je njihov izbor bio da im neko potkopa temelje. Nemam pojma,stašno mi je. Slika naših života

@ChristopherWalken

20210717_214101-1-1.jpg

Treba da pustis vodu a da ne udari o zid sto je tesko zato sto je cesma na dole ka zidu / ako uspes da pustis pada na beton sto znaci da su noge ruke stomak nekada lice isprskani prljavom vodom / pri tom treba paziti da se ne udaris o ovo gore.

Pacov je pretrcao ulicu usao u dvorista 😱 macka za njim / usla sam zatvorila prozor /ovo je previse za mene 😱.
Beze od poplava sta god samo dovde da dodju 😱 dok su svi kao " proroda" smiruju me😱 / ne bas oni beze od vode.

Back