Rupa VII

Verujem ti da ne mozes, muz umro u bolnici a ti se kod kuce izlecila. Meni su upravo javili da mi je rodjak u bolnici. Vekcinisan, revakcinisan kineskom ali dzaba, rekli mu proslo 4 meseca od revakcine pa kao da se nije ni pelcovao. Kad sam ga molila da se ne vakcinise, kaze mora u Spaniju. Posle vakcine je bio u bolnici zbog trombova i mislim da mu je tad postalo jasno sta je uradio ali kasno.

Sugestije tagova za #feminism na fejsbuku, lolchina tebra...btw nemam nikakvu historiju feminizma na fb ni internetu generalno, apsolutno se nisam bavio feminizmom u guglovim ochima kao ni zheleznicom.

Prilozi

• fb1.jpg
    fb1.jpg
    22,1 KB · Pregleda: 10
Iverrmektin zastupaju i ozbiljne glave. Kažu da je 200 kongresmena/US već koristilo ivermectin, kad je sa 500 različitih stranih izvora, možda nije fake news i podmetnuo Šekler ..msm, kad je sve nepouzdano, što ne bi postojalo i delovalo alternativno pouzdano. Kod nas su ivermectovci i prof sa Medicinskog faxa...a kažu da se prodaje i u humanim apotekama...

Znaš kad si džek....kad si vakcinisani i re, može i boosterovan i kao takav braniš pravo na slobodu izbora i kritičko, slobodno mišljenje, kretanje i izražavanje..samo tad.
Nije me zanimalo ali svako ko hoce da se obavesti o tom ivermektinu moze sa nekoliko klikovo umesto sto slusa tu gusku koja ne zna gde je suplja a prodaje ovde pamet
https://www.google.com/search?rlz=1...IHS79C0MQ1QJ6BAgNEAE&biw=846&bih=378&dpr=1.25

Dakle, ivermektin je postojao i za ljude i za zivotinje pre ovog korona ludila. Povukli su taj za ljude pa se nesrecnici snalaze dozirajuci taj za zivotinje.

Verujem ti da ne mozes, muz umro u bolnici a ti se kod kuce izlecila. Meni su upravo javili da mi je rodjak u bolnici. Vekcinisan, revakcinisan kineskom ali dzaba, rekli mu proslo 4 meseca od revakcine pa kao da se nije ni pelcovao. Kad sam ga molila da se ne vakcinise, kaze mora u Spaniju. Posle vakcine je bio u bolnici zbog trombova i mislim da mu je tad postalo jasno sta je uradio ali kasno.
muz je umro u bolnici zato sto nije dobio odgovarajucu terapiju za svoje stanje
jer da jeste, ne bi ga sa povecanim d dimerom drzali citavu noc i pre podne bez izmene u terapiji
da sam znala na vreme, nikad ga u bolnicu ne bismo odvele, nego bismo prvo zakucale na vrata pulmologa koji je mene izlecio
moje lecenje je trajalo 5 punih meseci, pre nego sto je mogla da mi kaze da sam izlecena i da na plucima nemam nikakvih promena, ni ostecenja

muz je umro u bolnici zato sto nije dobio odgovarajucu terapiju za svoje stanje
jer da jeste, ne bi ga sa povecanim d dimerom drzali citavu noc i pre podne bez izmene u terapiji
da sam znala na vreme, nikad ga u bolnicu ne bismo odvele, nego bismo prvo zakucale na vrata pulmologa koji je mene izlecio
moje lecenje je trajalo 5 punih meseci, pre nego sto je mogla da mi kaze da sam izlecena i da na plucima nemam nikakvih promena, ni ostecenja
Postoje protokoli za lecenje kovida koje je who prosledio i oni su ga lecili po protokolima. Valjda znas da lekar moze da ubije pacijenta ako radi po protokolu i da ne odgovara. Privatno mozes da se lecis kako hoces. Dakle sta ste ocekivali...da ce da zaobidju protokol i reskiraju da izgube licencu?
Mnogi lekari pokusavaju da urazume budale i salju ih kuci ali budale misle da nece da ih lece i po svaku cenu hoce na respirator.

...a sto se tice toga da su ti nestali simptomi posle 6 meseci, naravno da su nestali....nekima posle upale bubrega ne nestanu 20 godina i bole ih na svaku promenu vremena. Svi koji su prelezali upalu pluca imaju oziljak na plucima do kraja zivota, mnogi i ne znaju da su imali upalu pluca pa im pulmolog kaze gledajuci snimak. Tebi pluca cista, bas interesantno.

...a sto se tice toga da su ti nestali simptomi posle 6 meseci, naravno da su nestali....nekima posle upale bubrega ne nestanu 20 godina i bole ih na svaku promenu vremena. Svi koji su prelezali upalu pluca imaju oziljak na plucima do kraja zivota, mnogi i ne znaju da su imali upalu pluca pa im pulmolog kaze gledajuci snimak. Tebi pluca cista, bas interesantno.
mozda bi ti bila zadovoljnija da ima oziljka da bi bila u pravu, ali ga nema
od obostrane upale, zahvacenih 11 reznjeva kontrolni skener pokazuje potpuno cista pluca bez ostecenja
analiza razmene gasova na vma, potvrdjuje punu funkciju pluca
kad imas pulmologa koji zna sta radi, ovakav je rezultat

mozda bi ti bila zadovoljnija da ima oziljka da bi bila u pravu, ali ga nema
od obostrane upale, zahvacenih 11 reznjeva kontrolni skener pokazuje potpuno cista pluca bez ostecenja
analiza razmene gasova na vma, potvrdjuje punu funkciju pluca
kad imas pulmologa koji zna sta radi, ovakav je rezultat
Dive ne radi se o tome da li bih ja bila zadovoljna ili ne nego o tome da osoba koja prelezi upalu pluca ima oziljak i to je to. Ili su te slagali da si imala upalu pluca ili te lazu da nemas oziljak.

Meni izgleda prokisnjava zgrada.
Pojavila se vlazna fleka na plafonu.A nije je juce bilo.
Prije nekoliko godina je mijenjan dio krova jer je prokislo,ali tad su bile bas one obilne padavine.
I od tad je bilo dobro.
Ali sad se pojavilo na drugom mjestu.A iznad mene je tavan.
Ako bude jos tri dana padalo,sigurno ce opet biti problem.

Prije nekoliko godina je mijenjan dio krova jer je prokislo,ali tad su bile bas one obilne padavine.
I od tad je bilo dobro.
Jesi vidjela ti kakve su poplave?

I od tad je bilo dobro.
ne mora biti, nemoj se sekirati unapred.. mozda su samo duhovi nesto,..

Back