Rupa VII

pa evo ima nas koji su izgubili clanove porodice zbog ovog virusa
delom zato sto su i sami verovali da je u pitanju varijanta gripa
pulmolog koji ej mene lecio punih 5 meseci prati sve svetske studije i iskustva kako bi najuspesniju primenila na svojim pacijentima
ona tvrdi da virus nije prirodan, da je nastao u laboratoriji i da u sebi ima sekvencu hiv virusa zbog koje je toliko prodoran

Ovo su kinezi obelodanili još odavno.

to je nesto sto znamo ama bas za svaku vakcinu
ja sam vakcinisana i revakcinisana
i necu primati buster jos neko vrijeme
al sam i od pocetka savrseno svjesna da svejedno mogu fasovati kovid
trenutno me vise brine cinjenica da ima puno zarazene i bolesne djece
moje dijete nije vakcinisano
vakcine nisu odobrene jos za djecu mladju od, mislim, 11
virus ih u prvo vrijeme nije previse afektovao
sad znamo bolje i vise
npr da nije obican respiratorni virus
al mu jos ne mozemo sagledati dugotrajne posljedice
mene, recimo, vise brine ta spoznaja nego dal je necija baba odbila vakcinu
ili ko na svoju ruku pije ivermektin
ne mozes ljudima uskratiti radost svjesne khm...neobavijestenosti
i ne treba
nek radi ko sta oce
samo trebamo biti svjesni da i to dolazi s cijenom
cijena je puno duza cirkulacija virusa i njegov uspjesniji opstanak
Iverrmektin zastupaju i ozbiljne glave. Kažu da je 200 kongresmena/US već koristilo ivermectin, kad je sa 500 različitih stranih izvora, možda nije fake news i podmetnuo Šekler ..msm, kad je sve nepouzdano, što ne bi postojalo i delovalo alternativno pouzdano. Kod nas su ivermectovci i prof sa Medicinskog faxa...a kažu da se prodaje i u humanim apotekama...

Znaš kad si džek....kad si vakcinisani i re, može i boosterovan i kao takav braniš pravo na slobodu izbora i kritičko, slobodno mišljenje, kretanje i izražavanje..samo tad.

Iverrmektin zastupaju i ozbiljne glave. Kažu da je 200 kongresmena/US već koristilo ivermectin, kad je sa 500 različitih stranih izvora, možda nije fake news i podmetnuo Šekler ..msm, kad je sve nepouzdano, što ne bi postojalo i delovalo alternativno pouzdano. Kod nas su ivermectovci i prof sa Medicinskog faxa...a kažu da se prodaje i u humanim apotekama...

Znaš kad si džek....kad si vakcinisani i re, može i boosterovan i kao takav braniš pravo na slobodu izbora i kritičko, slobodno mišljenje, kretanje i izražavanje..samo tad.
ti znas sta ce ti od organizma uraditi ivermektin?
to se pazljivo dozira i zivotinjama
kad im dajes zbog sugarca, suge, srcnog crva...

pa sad...ne znam ko je ovuda onomad kukao
oko te udaje...bice nisi ti 😆

sto se kuge i kolere tice
kuga se lijeci antibioticima
a zbog kolere i slicnih momenata se klorise pijaca voda
vakcine postoje, al jednostavnije je recimo klorisati vodu u startu, kad vec imamo vodovod

od raka te nece zastiti nista, bar ne sada
mada je kazu izvjesno da ce u skorijoj buducnosti upravo rna imunoterapijom tj vakcinama ljudski rod pobijediti neke ili sve vrste kancera

no, svakako ne planiram zivjeti sto godina pa se i ne brinem mnogo
umrijecu kad na to dodje red, ne vidim razlog da svoje zemaljske dane provedem razmisljajuci o tome...jbga, smrt jos niko nije prezivio pa necemo ni mi

bolje se u medjuvremenu bavi necim zabavnijim od trolovanja na temu globalnih zavjera...recimo izadji malo...jos si relativno mlada...
ah da proslo je 22...sta reci, a ne zaplakati 😆
Ja se od stroke i zaraznih bolesti stitim higijenoma ti se stiti vakcinama i maskama. Takodje znam da samo osoba sa simptomima moze da me zarazi a tebe virusi spopadaju sa drveca i retrovizora a ugrozavaju te i zdravi ljudi koje nisu nafilovali ko zna kakvim laboratorijskim modifikovanim virusima i bakterijama. Ne bih ja imala poverenja da ce te oni koji ti prodaju takve price zastititi od bilo cega. Samo se ti kucaj u tu imunoterapiju koja im je najnovija zvaka za seljake. Poznanici su to prezentovali kao spas, debelo platila i cap infarkt. Pare nisu vratili naravno ali bitno je proganjati bakice koje prodaju kamilicu na pijaci i nazivati ih prevarantima koji se bogate na tudjoj nesreci.

Ja se od stroke i zaraznih bolesti stitim higijenoma ti se stiti vakcinama i maskama. Takodje znam da samo osoba sa simptomima moze da me zarazi a tebe virusi spopadaju sa drveca i retrovizora a ugrozavaju te i zdravi ljudi koje nisu nafilovali ko zna kakvim laboratorijskim modifikovanim virusima i bakterijama. Ne bih ja imala poverenja da ce te oni koji ti prodaju takve price zastititi od bilo cega. Samo se ti kucaj u tu imunoterapiju koja im je najnovija zvaka za seljake. Poznanici su to prezentovali kao spas, debelo platila i cap infarkt. Pare nisu vratili naravno ali bitno je proganjati bakice koje prodaju kamilicu na pijaci i nazivati ih prevarantima koji se bogate na tudjoj nesreci.

ok, uticalo je ovo na masu ljudi, al idi pricaj s nekim strucnim dok ne bude prekasno da se vratis u neko stabilnije stanje

ok, uticalo je ovo na masu ljudi, al idi pricaj s nekim strucnim dok ne bude prekasno da se vratis u neko stabilnije stanje
Ono jeste da u mracnim vremenima normalni ostanu normalni a ludi jos vise polude ali na pogresnu si se adresu obratila. Pricam ja sa ljudima iz struke kojima nesto znacim u zivotu pa sam obavestena. Nema potrebe da me lazu kao tebe mala cica maco...nego pelene na usta i da te bog vidi.

opasno gresis
ostali smo bez clana porodice kojeg je zarazio na predavanjima studnet kliconosa, bez ikakvih simptoma bolesti
13 dana posle kontakta sa njim izgubio je zivot

opasno gresis
ostali smo bez clana porodice kojeg je zarazio na predavanjima studnet kliconosa, bez ikakvih simptoma bolesti
13 dana posle kontakta sa njim izgubio je zivot
Ko vas je to slagao i kojom vudu magijom je dokazano da ga je zarazio neko ko nijedan simptom nije imao?
To je ta prica koju sad furaju da bi zdrave ljude zakljucavali i prisiljavali ih da nose maske. Do juce ni lekari u epidemiji gripa kad im je ordinacija bila puna obolelih od gripa sa gadnim simptomima nisu nosili maske a sad ljude navatavaju i podvrgavaju nekakvim sumnjivim testovima da bi ih proglasili bolesnim...a zaboravih to je sad novi mutant, vanzemaljski, napravila ga struka u laboratoriji ili koju su vam vec pricu prodali da bi vas pelcovali i privodili na respiratore.

Poslednja izmena:
Ono jeste da u mracnim vremenima normalni ostanu normalni a ludi jos vise polude ali na pogresnu si se adresu obratila. Pricam ja sa ljudima iz struke kojima nesto znacim u zivotu pa sam obavestena. Nema potrebe da me lazu kao tebe mala cica maco...nego pelene na usta i da te bog vidi.

pogresna struka
tebi treba psihijatar da popricate
i to u radno vrijeme

PSX_20211030_161518.jpg

Ko vas je to slagao i kojom vudu magijom je dokazano da ga je zarazio neko ko nijedan simptom nije imao?
To je ta prica koju sad furaju da bi zdrave ljude zakljucavali i prisiljavali ih da nose maske. Do juce ni lekari u epidemiji gripa kad im je ordinacija bila puna obolelih od gripa sa gadnim simptomima nisu nosili maske a sad ljude navatavaju i podvrgavaju nekakvim sumnjivim testovima da bi ih proglasili bolesnim...a zaboravih to je sad novi mutant, vanzemaljski, napravila ga struka u laboratoriji ili koju su vam vec pricu prodali da bi vas pelcovali i privodili na respiratore.
izvini, ne mogu ja ovo

Back