Rupa VII

Na stranu današnja glavobolja, kakvu u životu nisam imala, jedva je prošla posle dva brufena.
Idem sutra kod dr, da mi zaključi bolovanje i da mi da instrukcije za te glavobolje, dokle da trpim a kad da konsultujem neurologa.
juce sam negde procitala da su jake glavobolje jedan od simptoma novog soja

Ovo samo kod nas ima.Vozim se u busu,duza relacija je u pitanju i odjednom odnekud neka zena da li otvori kremu ili ne znam sta uradi,ali citav bus zasmrdi na one antireumatske kreme sa kamforom.Na sve to,druga zena uze isprica neki parfem kao da ublazi miris.
Sad je da se ugusis i bez maske.🙃

Screenshot_20211113-004102_Instagram.jpg

Promenio 3 posla za godinu dana, ima dizgorim ko licna.

ja sam tokom ove godine promenila 7 firmi, a spremam se da napustim i 8. radim po mesec dana, pa se smorim, pa sedim i po 2 nedelje i odmaram.

razmisljam dal uopste vise da radim dok ne prodju praznici. :lol:

ja imam mnogo dobar cv i dobre firme iza sebe. :lol:

u stvari u jendoj sam radila 10 dana, pa mi se nije svidjalo i otisla sam. :huh:

FEy4wpqXMAE5cu1.jpeg

Ko je otac 😑 ko je majka 😑 kako da se ne desi incest kada se ne zna ni jedno ni drugo😑.
Oni koji se bave time objasnili su zasto je bitno da dete odrasta sa ocem majkom😑 / zasto je bitno da zna ko je sta je😑 / u koje poremecaje vodi kada ne zna.😑

Mogu da usvoje nekog ko nema gde da zivi😑 / mogu da ucine dobro delo sa nekim ko je vec odrastao 😑 /ne zelim da prodaja beba bude dozvoljena zakonom u nasoj zemlji / ni da incest postane normalan.😑

Back