- Poruka
- 122.004
Ne ja nego neuroloziMetla dr za sve![]()
Zao mi forumaskih drugara koji se pate
Moraju da idu bre kod neurologa da pomognu sebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ja nego neuroloziMetla dr za sve![]()
Znam.. ali dok be rese sami ne vrediNe ja nego neurolozi
Zao mi forumaskih drugara koji se pate
Moraju da idu bre kod neurologa da pomognu sebi
I meni poslednja dva danaГлава ми пуца. Хватаћу се за лавор ноћас, осећам.
Може бити, ко зна шта нам се дешава са организмом у овом лудом свету.I meni poslednja dva dana
I onda sam se setila da sam ovakvu glavobolju imala pre par meseci kad je zagadjenje bilo veliko
Bogi, proveri koliko imas gvozdja.Може бити, ко зна шта нам се дешава са организмом у овом лудом свету.
Повратила сам пред спавање и заспала, за дивно чудо.
Izvadi krv bar osnovnu kks i kraću biohemiju.Размишљам како смо килави, свима нам нешто фали и само кукамо...![]()
Jesu ti prepisali možda Detraleks?E, izgleda da meni ništa ne fali, juče sam bila kod vaskularnog po uputu dr zbog bolova u nogama kad vozim bicikl, idem na stepenice i sl. Dobila sam onu prvu dijagnozu od dve "nije ti ništa" i "šta si čekala do sad". Ali naravno da mi je preporučila lekiće od par hiljadaki koji obnavljaju vene iznutra i koriste se kao prevencija.
Eto, odradila sam, jer sam obećala mm da hoću. Sad mogu da se lečim mašću od gaveza koja mi pomaže.
Ona ne sme da se koristi stalno. Maksimalno dve nedelje pa mora pauza.E, izgleda da meni ništa ne fali, juče sam bila kod vaskularnog po uputu dr zbog bolova u nogama kad vozim bicikl, idem na stepenice i sl. Dobila sam onu prvu dijagnozu od dve "nije ti ništa" i "šta si čekala do sad". Ali naravno da mi je preporučila lekiće od par hiljadaki koji obnavljaju vene iznutra i koriste se kao prevencija.
Eto, odradila sam, jer sam obećala mm da hoću. Sad mogu da se lečim mašću od gaveza koja mi pomaže.
E moja Margo, taj lek sam pila 2 i po godine 2x1 dok mi je onaj zlotvor rastao u nozi. Samo da znaš ako počneš da ga piješ hoče da izazove dijareju.Ma da, detralex.
A za gavez znam, odradi mi po potrebi, ne koristim ga često.
Probaj sa semenkama (kosticama) od kajsije,moja majka je bila ciras,ali je napade kiseline i gorusice regulisala tako.Napad cira je vec ozbiljniji ...Kafu mogu i skroz da izbacim. I masno. A mogao bih i sve ali gazirano teško. Probaću bar da smanjim za sad.
Pametno. Niko ne treba da polaže vožnju. A ja nisam ni hteo. Nikad nisam voleo da vozim. I položio sam vožnju samo što me otac naterao. A zadnjih 10 godina sam po profesiji vozač. Sve me snađe u životu šta ne volim.I zdravije i bezbednije i jeftinije je pešačiti.
To sam i ja čuo, da. A nisam se setio nikad da probam. Moguće da pomogne trenutno.
Odes u Novi Sad,i zakljucis da imaju i bahati biciklisti...Vecina ih je u rangu vozaca BMWovo se slazem..
oduvek govorim, osim bahatih vozaca, postoje i bahati pesaci.
Ne znam da li ću to piti, jesam kupila, ali nisam pristalica farmakologije. Imam ga i čekam da mu prođe rok trajanja pa da bacim.Koji gavez koristiš, kog proizvođača? Trebala bi da počnem da mažem ovo rame, počinje bol da se spušta u lakat, a lekove izbegavam koliko je god moguće.
Моја мајка је имала такве главобоље, и трајале су све док не поврати нешто као жуманце. После престане.Може бити, ко зна шта нам се дешава са организмом у овом лудом свету.
Повратила сам пред спавање и заспала, за дивно чудо.
Hvala, vidim da ima po nsšim apotekama, ali ne videh ni jedan preparat za bol.Ne znam da li ću to piti, jesam kupila, ali nisam pristalica farmakologije. Imam ga i čekam da mu prođe rok trajanja pa da bacim.
A gavez...kod nas u prodavnici zdrave hrane ima gavez u svinjskoj masti, u tubi. A imaju i sajt, piše na tubi http://gavez.info/
Добила налазе, чекамо комисију и тако...Izvadi krv bar osnovnu kks i kraću biohemiju.
Šta je bilo sa majkom?

Nemoj je na dijetu pisala sam ti tamo, molim te ne obaraj joj krvnu sliku i imunitet.Добила налазе, чекамо комисију и тако...
Она, таква каква је је сада најбоља, што се понашања тиче. Очекивала сам драму а сасвим супротно. Најнормалније се понаша а то је и најважније. Изгледа да они лекови за контролу расположења баш помажу![]()
Ја не видим ништа, само дрво и назирем неку кућу...Pogledajte prilog 788915Kome da prijavim ovog kretena?