Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni poslednja dva dana
I onda sam se setila da sam ovakvu glavobolju imala pre par meseci kad je zagadjenje bilo veliko
Може бити, ко зна шта нам се дешава са организмом у овом лудом свету.
Повратила сам пред спавање и заспала, за дивно чудо.

E, izgleda da meni ništa ne fali, juče sam bila kod vaskularnog po uputu dr zbog bolova u nogama kad vozim bicikl, idem na stepenice i sl. Dobila sam onu prvu dijagnozu od dve "nije ti ništa" i "šta si čekala do sad". Ali naravno da mi je preporučila lekiće od par hiljadaki koji obnavljaju vene iznutra i koriste se kao prevencija.
Eto, odradila sam, jer sam obećala mm da hoću. Sad mogu da se lečim mašću od gaveza koja mi pomaže.

E, izgleda da meni ništa ne fali, juče sam bila kod vaskularnog po uputu dr zbog bolova u nogama kad vozim bicikl, idem na stepenice i sl. Dobila sam onu prvu dijagnozu od dve "nije ti ništa" i "šta si čekala do sad". Ali naravno da mi je preporučila lekiće od par hiljadaki koji obnavljaju vene iznutra i koriste se kao prevencija.
Eto, odradila sam, jer sam obećala mm da hoću. Sad mogu da se lečim mašću od gaveza koja mi pomaže.
Jesu ti prepisali možda Detraleks?
Gavez ne bi trebala da mažeš duže od 10 dana pa pauza. Mogla bi i ti da odradiš jednu biohemiju.

Ona ne sme da se koristi stalno. Maksimalno dve nedelje pa mora pauza.

...sinoć zaspim u 9, spavala do pola 12 i više ni tren...evo me budne, naravno da sam prekršila onu dijetu, šta da radim nego bar u pola 7 da pijem kafu i pojedem nešto...
...moram da odem do prodavnice, mada bi bilo bolje do pijace, ako nas ovi zaključaju da ne moram nikog da molim ni za šta...

Kafu mogu i skroz da izbacim. I masno. A mogao bih i sve ali gazirano teško. Probaću bar da smanjim za sad.

Pametno. Niko ne treba da polaže vožnju. A ja nisam ni hteo. Nikad nisam voleo da vozim. I položio sam vožnju samo što me otac naterao. A zadnjih 10 godina sam po profesiji vozač. Sve me snađe u životu šta ne volim. :lol: I zdravije i bezbednije i jeftinije je pešačiti.

To sam i ja čuo, da. A nisam se setio nikad da probam. Moguće da pomogne trenutno.
Probaj sa semenkama (kosticama) od kajsije,moja majka je bila ciras,ali je napade kiseline i gorusice regulisala tako.Napad cira je vec ozbiljniji ...
Izbaci gazirano,ja od kako sam prestao da pijem i kiselu vodu preporodio sam zeludac.
ovo se slazem..
oduvek govorim, osim bahatih vozaca, postoje i bahati pesaci.
Odes u Novi Sad,i zakljucis da imaju i bahati biciklisti...Vecina ih je u rangu vozaca BMW

Koji gavez koristiš, kog proizvođača? Trebala bi da počnem da mažem ovo rame, počinje bol da se spušta u lakat, a lekove izbegavam koliko je god moguće.
Ne znam da li ću to piti, jesam kupila, ali nisam pristalica farmakologije. Imam ga i čekam da mu prođe rok trajanja pa da bacim.
A gavez...kod nas u prodavnici zdrave hrane ima gavez u svinjskoj masti, u tubi. A imaju i sajt, piše na tubi http://gavez.info/

Може бити, ко зна шта нам се дешава са организмом у овом лудом свету.
Повратила сам пред спавање и заспала, за дивно чудо.
Моја мајка је имала такве главобоље, и трајале су све док не поврати нешто као жуманце. После престане.
Она није стизала да прати са чиме су повезане, али се увек тако завршавало.

IMG_20201029_083129_1.jpg
Kome da prijavim ovog kretena?

Prilozi

• IMG_20201029_083129_1.jpg
    IMG_20201029_083129_1.jpg
    305,2 KB · Pregleda: 9
Izvadi krv bar osnovnu kks i kraću biohemiju.
Šta je bilo sa majkom?
Добила налазе, чекамо комисију и тако...
Она, таква каква је је сада најбоља, што се понашања тиче. Очекивала сам драму а сасвим супротно. Најнормалније се понаша а то је и најважније. Изгледа да они лекови за контролу расположења баш помажу :)

Добила налазе, чекамо комисију и тако...
Она, таква каква је је сада најбоља, што се понашања тиче. Очекивала сам драму а сасвим супротно. Најнормалније се понаша а то је и најважније. Изгледа да они лекови за контролу расположења баш помажу :)
Nemoj je na dijetu pisala sam ti tamo, molim te ne obaraj joj krvnu sliku i imunitet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back