Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj da zagađuješ vodu sram te bilo, prodaj na kilo i popij pivo za te pare,
šta je tu potok skrivio :rtfm:
u stvari nemoj pivo, kupi nešto zdravo :ok:

Iz ovog potoka se niko napiti vode neće, tako da mogu slobodno. :mrgreen:
Kod mene je tradicija da se kola voze dok na njima ima točkova. A onda se prodaju na otpad za fiksnih 100 evra. E ovaj će u potok. Da ga gledam svaki dan. :lol:

Ja da živim u gradu, ne postoji sila koja bi me naterala da imam auto. Garant. Stvarno mi nije jasna ta pojava da recimo u gradovima, četvoročlana porodica, mora bar 3 auta da se ima. Šta ljudi više vide u toj gomili basnoslovno skupe gvožđušine baš ne razumem.
Pre ne bi imalo sile koja bi te uterala u GSP da mozes u auto a to sto svako ima svoja kola znaci da imaju para za taj luksuz (koliko god da to kosta mnogi nemaju ni za jedna) ima se moze se.

Pre ne bi imalo sile koja bi te uterala u GSP da mozes u auto a to sto svako ima svoja kola znaci da imaju para za taj luksuz (koliko god da to kosta mnogi nemaju ni za jedna) ima se moze se.
Жалосно је да је луксуз имати аутомобил 2020. године. Али, вероватно тако ствари стоје у "Златном добу" АВавава...

Nemam više volje da razmišljam, samo se nadam da neću morati i ovu noć sa njim na urgentno.
Posle ove noći tamo, infuzije, lekova, pregleda, pa prepodne na hirurgiji, odspavao je par sati i otišao da radi. Kaže, dobro je, samo mu je dosadno pa ide...
Ja idem da spavam, u svom krevetu, ne na klupi u urgentnom.
Ako mu pozli, nek se sam časkom izoperiše i povadi te kamenčiće iz žuči.

Nemam više volje da razmišljam, samo se nadam da neću morati i ovu noć sa njim na urgentno.
Posle ove noći tamo, infuzije, lekova, pregleda, pa prepodne na hirurgiji, odspavao je par sati i otišao da radi. Kaže, dobro je, samo mu je dosadno pa ide...
А где иде? Ако шета то је добро зар не?

Izvini sto se smejem,al meni tako lezi da te citam❤️

Jeste
A najgore je kad se i posle 20 god zivota sa migrenom idalje tripujem da cu proci bez leka i onda napravim karambol

Posl put sam samo izletela sam posla, povracala, imala sam utisak da mi se glava iskrivila od bola, zvala zmua da dodje, da nije ja mislim da sam bila na ivici da zovem hitnu, dok se nisam dokopala kreveta i mraka i leka nisam se smirila
Stvarno je prosla tek prekosutra ali je sutradan bilo podnosljivo

E ne znam kolko ste se zamajavali sa lekarima oko te migrene
Dasine sestre muz imao sad epizode, ct magnetna, punkcija likvora, ma nema sta mu nisu radili
Na kraju zakljuce migrena
Zanimljivo je da su pored klasicnih lekova za bolove mu prepisali i benzodiazepinsku grupu lekova i pregabalin
Njemu je to olaksalo problem
Ne da pije stalno, nego kad uvati takav talas od par dana onda da se pokriva njima ujutru i uvece dok se ne smiri talas
Kaze da mu radi posao, nema vise te jake simptome da povraca i ne spava od bolova i dr....

Poenta - da li ste se druzili sa neurolozima i ako niste druzite se malo da vidite kako da olaksate taj problem, nece samo lekovi za bolove tu da pomognu, zajebana je

IMG_20201028_214051.jpg

https://giphy.com/gifs/91ZWDiiGwCeE8

E ne znam kolko ste se zamajavali sa lekarima oko te migrene
Dasine sestre muz imao sad epizode, ct magnetna, punkcija likvora, ma nema sta mu nisu radili
Na kraju zakljuce migrena
Zanimljivo je da su pored klasicnih lekova za bolove mu prepisali i benzodiazepinsku grupu lekova i pregabalin
Njemu je to olaksalo problem
Ne da pije stalno, nego kad uvati takav talas od par dana onda da se pokriva njima ujutru i uvece dok se ne smiri talas
Kaze da mu radi posao, nema vise te jake simptome da povraca i ne spava od bolova i dr....

Poenta - da li ste se druzili sa neurolozima i ako niste druzite se malo da vidite kako da olaksate taj problem, nece samo lekovi za bolove tu da pomognu, zajebana je
Metla dr za sve :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back