Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ONO i DSZ imala u zajedničkim osnovama (deveti i deseti razred), i na prvoj godini fakulteta. To mi bio drugi ispit koji sam položila, i jedina desetka. :malav: Moj zet, koji je bio podoficir, taj ispit zvao "mitraljeski kurs".

A sta reci o ovim novijim klincima, gledao sam skoro kako grupa uradjenih likova unistava automobil kojim zuje po gradu, stali na parkingu, izleteli i izlupali ga cim su stigli, i posle nastavili u poludeformisanom autu dalje. Verovatno je negde ukraden.

Za vrijeme prvog lockdowna mnogo dječije odjeće sam kupila online, a H&M ne naplaćuje dostavu niti imaju minimalan iznos za dostavu, tako da sam i od njih dosta naručivala.
Nego, pošto smo ponovo u lockdownu, ovaj put su zabranili supermarketima da prodaju odjeću, igračke i sl. jer to kao nije esencijalno i sad policija nema pametnija posla i obilazi supermarkete da vidi da li se poštuju pravila. Svaki dan sve gore i gore, ovo stvarno nije normalno.
Јесу ли Ирци сишли с ума кад то трпе?

kod nas se jos ks opire da objavi da mora zatvaranje
mislim da im je za razliku od zapada problem zbog socijalnog nemira
ovde milion penzionera ima penzije manje od 100eu
a gde su nezaposleni..
a gde su oni koji rade za minimalac ili rade ne prijavljeni
nema niceg opasnijeg od gladnih ljudi, jer nemaju vise sta da izgube
sve su izgubili pre toga
i nekako mislim da ce ta svetska revolucija i da krene iz najsiromasnijih zemalja
Мислим да грешиш.
Ево, мој брст живи у Италији и они су понудилибпрограм социјалне помоћи. Нека мизерија од 500-600 евра је у питању и сви ћуте и прихватају, а спремају им ново закључавање.
Тако ће бити и код нас. Даваће се нека социјала кад баш загусти и осиромашен и унижен човек ће ћутати.
Кренуће управо од великих нација, Немаца, Енглеза, Американаца...од оних који заиста и знају шта су људске слободе.
И већ је, заправо, кренуло.

Немој се једити бзвз јер је једино битно да је дете ОК.
Тестови ионако ништа не значе, знаш и сама, осим да имаш као папир.
Колико људи су по 3 х били негативни, па водили као ковид. Колико њих је позитивно па ништа, y смислу да су здрави.
Лудница је и чувај нерве :heart:
pa ona i pizdi zato sto je procedura mozga bez
paralisu ti citav zivot i dovedu te u situaciju da dobijes otkaz zato sto su nesposobni da osmisle bilo sta efiksno

Screenshot_2020-10-27-16-54-16-1.png

Ubijena mi je svaka volja da idem u Vijetnam 🤦‍♀️ gledala sam osnovne vestine (kako se ljusti voce/otvaraju skoljke/koji je koji deo govedine) kad ovo .

Screenshot_2020-10-27-16-57-01-1.png

Negde mora da postoji stani/ne to se ne radi 🤦‍♀️ .

Мислим да грешиш.
Ево, мој брст живи у Италији и они су понудилибпрограм социјалне помоћи. Нека мизерија од 500-600 евра је у питању и сви ћуте и прихватају, а спремају им ново закључавање.
Тако ће бити и код нас. Даваће се нека социјала кад баш загусти и осиромашен и унижен човек ће ћутати.
Кренуће управо од великих нација, Немаца, Енглеза, Американаца...од оних који заиста и знају шта су људске слободе.
И већ је, заправо, кренуло.
meni je na fejsu izasao nemir u italiji, jucerasnji dan
ljudi su skocili ne prihvataju mere
odakle god da krene, mislim da je kraj ovakvom sistemu i da ne moze da bude odrziv
ne moze ovoliko zlo da opstane
@tab503 molim te spoj mi ono ne sa prijavljenim :lol: para mi oci :)

odakle god da krene, mislim da je kraj ovakvom sistemu i da ne moze da bude odrziv
ne bi da te bedacim, al desnica buja trenutno
tako da ne bih rekla da ce period mira i prosperiteta

I meni da se ispravi,kasno sam videla da sam napisala svedskim umesto svetskim :lol:

znaci, crkne ti fen za kosu...nema.
treba djetetu veca jakna...nema.

Ludilo. Može sve da se kupi online, ali mjere stvarno nemaju smisla. Kako sam pročitala smiju se školske uniforme prodavati i zaštitna oprema za posao. Nisam danas bila u ovim supermarketima oko mene da vidim pridržavaju li se oni, ali na stranici garde objavljuju slike kako obilaze markete, još ponosni kao da ne znam šta rade.
Vidi se da mjere nemaju veze s koronom, kao dobićeš koronu ako kupiš igračku, ali ako uzmeš mlijeko u istom marketu nećeš, već kao ljutiće se ostali prodavci koji prodaju neesencijalne stvari, a morali su da se zatvore.

mislim da su i tamo mediji i drustvene mreze pod botovima sistema

Ne znam da li su botovi ili im je toliko ispran mozak.

Ludilo. Može sve da se kupi online, ali mjere stvarno nemaju smisla. Kako sam pročitala smiju se školske uniforme prodavati i zaštitna oprema za posao. Nisam danas bila u ovim supermarketima oko mene da vidim pridržavaju li se oni, ali na stranici garde objavljuju slike kako obilaze markete, još ponosni kao da ne znam šta rade.
Vidi se da mjere nemaju veze s koronom, kao dobićeš koronu ako kupiš igračku, ali ako uzmeš mlijeko u istom marketu nećeš, već kao ljutiće se ostali prodavci koji prodaju neesencijalne stvari, a morali su da se zatvore.

Ne znam da li su botovi ili im je toliko ispran mozak.
pod b

A sta reci o ovim novijim klincima, gledao sam skoro kako grupa uradjenih likova unistava automobil kojim zuje po gradu, stali na parkingu, izleteli i izlupali ga cim su stigli, i posle nastavili u poludeformisanom autu dalje. Verovatno je negde ukraden.
Има свакаквих. И дивних да те дирну и бесних да би налупао и њих и родитеље. Свега има...

Сад имати школско дете, то је хорор.
Samo vi navucite maske i cutite!
To je bitno!

Maske ce vas spasiti! I decu upropastiti.

Не кажем да ти је лако. Муке су то...
Надам се да ме ниси погрешно разумела. :heart:

Иначе сам ћутала, али не могу више...
У четвртак сам водила маму на уз, мамографију, увукла јој се брадавица. Одмах биопсија, синоћ резултати, није добро. Чекам друге, да видимо која је фаза.
Само да не мора на зрачење.
Uh. Ne valja. :(
Drzim fige :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back