Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko čuo da se kod nas zatvaraju prodavnice h&m-a?
ne samo kod nas.
sirom sveta se zatvaraju masovno radnje jer se sve vise prelazi na online kupovinu a troskovi su daleko manji.
sta mislis, koliko mesecno placaju onaj ogroman objekat u knezu.

to ne znaci da se povlace sa trzista vec da ce kako budu isticali zakupi tako zatvarati radnje i mozda ostaviti jednu.

ne samo kod nas.
sirom sveta se zatvaraju masovno radnje jer se sve vise prelazi na online kupovinu a troskovi su daleko manji.
sta mislis, koliko mesecno placaju onaj ogroman objekat u knezu.

to ne znaci da se povlace sa trzista vec da ce kako budu isticali zakupi tako zatvarati radnje i mozda ostaviti jednu.
Nije moj posao da mislim o tome.

Зависи да ли прихватимо њихове намере или се одупремо.
Ено, на "оној" :lol: теми је окачен светао пример у банци.
nisam videla ni post ni temu :)
ja se odupirem iz sve snage, ali ovo je masovno pokoravanje i ubacivanje u novo doba
drzim cvrsto palceve da se svet ovom uzasu odupre i vrati na normalne vrednosti i smisaoni zivot

Za vrijeme prvog lockdowna mnogo dječije odjeće sam kupila online, a H&M ne naplaćuje dostavu niti imaju minimalan iznos za dostavu, tako da sam i od njih dosta naručivala.
Nego, pošto smo ponovo u lockdownu, ovaj put su zabranili supermarketima da prodaju odjeću, igračke i sl. jer to kao nije esencijalno i sad policija nema pametnija posla i obilazi supermarkete da vidi da li se poštuju pravila. Svaki dan sve gore i gore, ovo stvarno nije normalno.

kod nas se jos ks opire da objavi da mora zatvaranje
mislim da im je za razliku od zapada problem zbog socijalnog nemira
ovde milion penzionera ima penzije manje od 100eu
a gde su nezaposleni..
a gde su oni koji rade za minimalac ili rade ne prijavljeni
nema niceg opasnijeg od gladnih ljudi, jer nemaju vise sta da izgube
sve su izgubili pre toga
i nekako mislim da ce ta svetska revolucija i da krene iz najsiromasnijih zemalja

Promeniće se ceo koncept trgovine.
OVo je Bezosov svet. Neće biti uskoro ni zaposlenih po trgovinama, u Amazon Ffeshu postoji tipa samo obezbeđenje za sada... Možda žda opstanu samo specijalizovane radnje za neke specifične proizvode. I frizeri....ako ih roboti ne zamene. (:

Neki kolega mi jutros posavetovao da svako veče pomešam kašiku kukuruznog brašna i čašu vode i da svako jutro popijem tu vodu što se tokom noći izdvoji. Kaže to ti je odlično za želudac. Više mi se sviđa tvoj predlog. :lol:
najbolje za zeludac i creva ti je lalneno seme..
obnavlja floru
stavis uvece, ujutru popijes tu sluz koja se izdvoji
ali to je mnogo gadno i za gledati..mogu misliti kako je po ukusu.

kod nas se jos ks opire da objavi da mora zatvaranje
mislim da im je za razliku od zapada problem zbog socijalnog nemira
ovde milion penzionera ima penzije manje od 100eu
a gde su nezaposleni..
a gde su oni koji rade za minimalac ili rade ne prijavljeni
nema niceg opasnijeg od gladnih ljudi, jer nemaju vise sta da izgube
sve su izgubili pre toga
i nekako mislim da ce ta svetska revolucija i da krene iz najsiromasnijih zemalja
Msm da će, logično deluje, da će da čekaju da zahladi malo, pa da nas vrate na skroz rad od kuće. Štednja....Danas sam online dve firme radio, bespotrebno iz kanc, al mogao sam od kutije ...
E, msm ozbiljno i da majke male dece kmeče, hoće šatro da idu na posao, smetaju im deca..a škole i vrtitji No1 rasadnik infekcija ..

Izrazio sin želju da bi probao malo da puca. U momentu osetih zadovoljstvo što se uključuje u realni svet, jer je do sada nešto pucao preko kompa u igricama.
Dam mu neku vazdušnu pušku, postavim metu, objasnim kako se cilja...i onda shvatih da on ne zna ni da drži pušku, ni da stane u stav.
Jeste li i vi imali u sedmom razredu obuku iz pucanja sa M48 ? To kad te jednom lupi u rame , odmah naučiš i kako da staneš i kako da namestiš pušku. I ne mislim i ne nadam se da će mu to ikad trebati u životu, ali stvarno su ovi momci svi oštećeni nepostojanjem onog nekadašnjeg vojnog roka, pa makar i na mesec dana.
Neka ostane na vazdušnoj pušci...

Jesu malo "oštećeni" (;
Ma, msm da smo išli u OŠ i u gim. sigurno na "streljanje" kako sam ja objasnio koga.sam sreo usput...gde ćeš..na streljanje u Bubanj potok... Ma msm, čemu militarizam, ko voli, postoje streljane.
Nekad odem da se relaksiram, isključivo iz pištolja, tamo imam i drugare i takoto.

ОНО и ДСЗ нам је у гимназији предавао стоматолог без посла у струци. Увек је деловао сјебано.
Ми смо пак највише волели филмчиће о бојним отровима где се види како војник добија пролив.

На факсу је то био матори Црногорац који је вечито тражио да му купимо лозовачу у Горици и да је кријући донесемо.
Ко има црногорско презиме, добија 6 без да одговара. Ко хоће више - може.
Срећа па је моје недвојбено такво.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back